Gyomor ballon Tunéziában

gyomor ballon ár tunézia 1
Írta Maria

Gyomorszalag klinikák Tunéziában a legjobb áron. Keressen bariátriai műtétre szakosodott orvosokat, és hasonlítsa össze az árakat, költségeket és véleményeket.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a tunéziai gyomorszalag-műtétekről, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyi a gyomorszalag ára Tunéziában?

A gyomorballon átlagos költsége Tunéziában 1900 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1 600 € és 2 200 € között változhat. Ez az ár tartalmazza a teljes orvosi tartózkodást: a műtétet, a műtét utáni kezelést, a repülőtéri és szállodai transzfert, a klinikán való tartózkodást és a nyelvi segítségnyújtást. Tartalmazza továbbá a műtét utáni gyógyszeres kezelést, például a táplálékkiegészítőket.

EljárásÁr euróban
Gyomor ballon Tunéziában1900 €

Gyomorszalag Tunéziában: a teljes útmutató

Ha a fogyás igazi akadálypályának bizonyult az Ön számára, a gyomorballon felszerelése Tunéziában a legjobb megoldás lehet. Ez a gyomorba helyezett eszköz a telítettség érzetének megteremtésével segíti az elhízott embereket a fogyásban. Megvonás és káros hatások nélkül, a gyomorballon egy ideiglenes bariátriai kezelés. Sikere nagymértékben függ az egészséges életmódtól és a kiegyensúlyozott étrendtől.

A hatékony gyomorballonozáshoz Tunézia a megfelelő hely. Az ország a legjobb klinikákat és a legjobb sebészeket kínálja, és az Ön orvosi útja teljes mértékben biztosított. Mindezt a legjobb áron. Íme egy közelebbi pillantás a tunéziai gyomorballonozásra.

Mi az a gyomorballon Tunéziában?

A gyomorballon egy ballon formájú eszköz, amelyet ideiglenesen a gyomorba helyeznek, hogy segítsen a fogyásban. Szilikonból készül, szájon át vagy endoszkóposan lenyelik, majd a gyomorba helyezik. Ezután sóoldattal töltik fel, hogy felfújódjon és teltségérzetet adjon, ezáltal csökkentve a gyomor kapacitását. A gyomorballont 6-12 hónapra ajánlják.

A gyomorballon egy nem invazív eljárás, amely segít az elhízott embereknek a fogyásban. Úgy működik, hogy korlátozza a lenyelhető ételek és italok mennyiségét.

Műtét nélkül, gyakorlatilag kockázatmentes az elhízásban szenvedő emberek számára, akik már elkezdtek egy diétát sikertelenül. Nem igényel különösebb erőfeszítést vagy nélkülözést, de egészséges életmóddal kell párosulnia. Javasoljuk az egészséges, kiegyensúlyozott étrendet és a rendszeres testmozgást.

Milyen az ideális jelöltprofil a gyomorballon műtétre?

A gyomorballon műtét Tunéziában ideális :

  • Túlsúlyos emberek 30 és 40 közötti BMI-vel.
  • Elhízott betegek, akiknél az elhízáshoz kapcsolódó szövődmények jelentkeznek: 2-es típusú cukorbetegség, magas vérnyomás, hiperglikémia.
  • Túlsúlyos emberek, akiknek további műtéti kezelés előtt fogyniuk kell.

Ha Ön a fenti kategóriák valamelyikébe tartozik, akkor a gyomorballon megfelelő lehet Önnek. Azonban orvosi tanácsadás és alapos vizsgálatok fogják megerősíteni, hogy ez az eljárás előnyös-e az Ön számára.

Hogyan történik a gyomorballon-eljárás?

A tunéziai gyomorballonozás 2-3 napos kórházi kezelést igényel. Az eljárást a régió legjobb klinikáin végzik. Tapasztalt és hozzáértő sebész végzi, aki rendelkezik a szükséges szaktudással.

A műtét során innovatív berendezéseket és modern technológiát használnak. Ez biztosítja a kockázatmentes eljárást, 99%-ban garantált eredménnyel.

A Tunéziában gyomorballont beültetni kívánó külföldi páciensek teljes körű ellátásban részesülnek az orvosi tartózkodásuk alatt A-tól Z-ig. Egy professzionális és elkötelezett csapat kíséri Önt a foglalás pillanatától és a Tunéziába érkezéstől kezdve egészen a műtét utáni nyomon követésig.

Hogyan kell felkészülni a tunéziai gyomorballonműtétre?

A tunéziai gyomorballonműtét számos előkészületet igényel:

  • Egészséges táplálkozás: semmi túlzás vagy nélkülözés. A táplálkozási szakembere olyan étrendtervet ad Önnek, amely megfelel az Ön táplálkozási szükségleteinek.
  • Az alkohol, a dohány és a nikotin fogyasztásának abbahagyása
  • Hagyjon fel bizonyos gyógyszerek szedésével.
  • Fizikai tevékenységet folytasson, hogy felkészítse szervezetét a felépülésre.
  • A sebész, a táplálkozási szakértő vagy az altatóorvos kérésére végezzen el orvosi vizsgálatokat (egy gyomorfekély, például egy hiátussérv megakadályozhatja a gyomorballon felhelyezését)

Hogyan működik a gyomorballonozás Tunéziában?

Ez a fajta műtét 20-30 percig tart általános érzéstelenítésben. Tapasztalt sebész végzi endoszkópos úton. Mivel Ön kényelmesen alszik a műtőasztalon, semmit sem fog érezni.

A műtéti eljárás az Ön nyelőcsövének endoszkópos vizsgálatával kezdődik, hogy megállapítsák, van-e valami, ami akadályozhatja a gyomorballon elhelyezését. A sebész ezután behelyezi a gyomorlabdát, és feltölti sóoldattal. A folyamat endoszkópos ellenőrzés mellett zajlik. Miután a ballont behelyezték és felfújták, a következő néhány órában orvosi felügyelet alatt lesz, mielőtt távozhat.

Mi történik a műtét után?

A műtét után sós ízérzet lehet a szájában. Egy kis mennyiségű folyadék is kijöhet. Ez körülbelül egy hétig fog tartani.

A gyomorballon-kezelés átmeneti. Hat hónap elteltével endoszkópiával eltávolítható . Az orvos javasolhatja, hogy új ballont helyezzen fel, attól függően, hogy mennyi testzsírt veszített el, vagy mennyit szeretne veszíteni.

A kezelés során Ön az orvosi csapat felügyelete alatt marad. A táplálkozási szakember a súlygyarapodás megelőzése érdekében speciális étrendtervet fog javasolni.

A tunéziai gyomorballonozás után betartandó óvintézkedések

A tunéziai gyomorballonműtét után meg kell változtatnia étkezési szokásait, és néhány óvintézkedést kell tennie annak érdekében, hogy a kezelés hatékony legyen. A követendő táplálkozási terven túlmenően arra is megkérik, hogy :

  • A műtét után lassan és óvatosan étkezzen.
  • A műtét utáni második héten kezdje a lágy ételekkel, a negyedik héttől pedig a kemény ételekkel.
  • Ne igyon étkezés közben, hanem 30 perccel előtte vagy utána
  • Legalább 2 órával lefekvés előtt egyen, hogy elkerülje a gyomorrefluxot
  • Tegyen rendszeres testmozgást.
  • Korlátozza az alkohol és az üdítőitalok fogyasztását. A negyedik posztoperatív hónapig tilos.

Mennyibe kerül a gyomorballon Tunéziában?

A gyomorballon költsége Tunéziában 1600 és 2200 euró között mozog, ami az orvosi turizmus minden részét, azaz az orvosi műtétet, a műtét előtti vizsgálatot, a taxit, a szállást, a nyelvi segítséget és a gyógyszereket is magában foglalja.


Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha személyre szabott árajánlatot szeretne a gyomorballon-beültetési projektjére Tunéziában. Mi hozzáértő szakemberekhez irányítjuk Önt, és biztosítjuk, hogy utazása a lehető legjobb körülmények között történjen.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️