Ultrahangos orrplasztika Törökországban

ultrahangos orrplasztika isztanbul 1
Írta Manuella

Teljes útmutató az ultrahangos orrplasztikáról Törökországban: eljárás, előnyök, kockázatok és a műtét ára. Ingyenes árajánlat.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi ultrahangos orrplasztikáról, és segít lefoglalni a műtétet a képzett sebészeknél. Ez a tartalom csak tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül az ultrahangos orrplasztika Törökországban?

Az ultrahangos orrplasztika átlagos költsége Törökországban 2600 euró. Az eljárást általános érzéstelenítésben végzik, és 2 órán át tart. Az isztambuli tartózkodás időtartama 7 nap, a kórházi tartózkodás pedig 1 éjszaka. Az ár tartalmazza az érzéstelenítést, a műtétet, a sínt és a gyógyszereket. A végeredmény 6 hónapon belül látható.

Orrplasztika1800 €
Másodlagos orrplasztika2200 €
Etnikai orrplasztika2300 €
Ultrahangos orrplasztika2500 €

Mi az ultrahangos orrplasztika?

Az ultrahang-technológiát már régóta használják esztétikai eljárásokhoz a zsír csökkentésére és a bőr feszesítésére. Az orrplasztika ma már piezotom® és ultrahanghullámok segítségével végezhető, így az orrcsontok átformálása pontosabbá és precízebbé válik.

Az orrplasztika Törökországban a TOP10 kozmetikai sebészeti műtétek közé tartozik. Az eljárás férfiak és nők számára egyaránt alkalmas.

Az ultrahangos orrplasztika célja az arc harmóniájának elérése azáltal, hogy korrigálja :

  • Az orr mérete
  • Orr alakja
  • Orrszög
Videó az ultrahangos orrplasztikáról

Az ultrahangos orrplasztikában használt eszközöket ultrahangos hullámok működtetik, amelyek rezgésbe hozzák a szerszám hegyét, és így leborotválják a felesleges csontot.

A hagyományos orrplasztikai technikáknál a csontokat agresszív módon kaparják és vésik el. Az ultrahang-technológiának köszönhetően még a legfinomabb és legérzékenyebb csontok is kiigazíthatók a jobb esztétikai eredmény érdekében.

Előtte és utána képek

A módszer

Az ultrahangos orrplasztika során egy bemetszést ejtenek a columellán, közvetlenül az orrhegy alatt, hogy jobban láthatóvá váljon és láthatóvá váljon a kezelendő terület.

Ezután az orrot hátrahúzzuk, az orrporcot felboncoljuk, és ügyelünk arra, hogy ne vágjuk be a középső gerincet, az orrlyukakat elválasztó porcot. A bőrt az orrról leemeljük, hogy a lehető legnagyobb mértékben feltárjuk. A sebész ezután speciális ultrahangos eszközökkel könnyedén átformálhatja az orrhegyet, az orrhátat, az orrlyukakat vagy helyreállíthatja az orrsövényt.

Az orrcsontot különböző eszközökkel lehet kaparni, alakítani és simítani. Az ultrahangos eszköz nagyobb pontosságot biztosít és csökkenti a környező szövetek traumáját. A beavatkozás befejezése után a bőrt újra a csontszerkezetre húzzák. A bemetszést öltésekkel zárják le, és gipszet helyeznek az orrra.

Simulation avant et après d'une rhinoplastie ultrasonique
Az ultrahangos orrplasztika előtti és utáni szimulációja

Mire számíthat?

A 2013-ban a párizsi Dr. Gerbault által kifejlesztett ultrahangos orrplasztikát speciális eszközökkel végzik az orrcsontok átformálásával, hogy finomabb orrformát érjenek el. Íme egy gyors útmutató arról, hogy mire számíthat az ultrahangos orrplasztika előtt, alatt és után.

A kezelés előtt

  • A vértisztítás érdekében 2 hétig ne szedjen semmilyen gyógyszert;
  • A műtét előtt és után 2 hétig ne dohányozzon;
  • A műtét előtt 2 héttel ne tegye ki magát a napnak;
  • A műtét előtt 6 órával ne egyen és ne igyon semmit.

A műtét alatt

  • Általános vagy helyi érzéstelenítés nyugtatóval
  • Az orrhegy alatt végzett bemetszés
  • Az orrot hátrahúzzák
  • A bőrt felhúzzák a maximális feltárás érdekében
  • Az orrnyereg átformálása és finomítása speciális eszközökkel, amelyek ultrahanghullámoknak köszönhetően rezegnek
  • Varratok a bemetszések lezárására
  • Külső sínt vagy gipszet helyeznek az orr fölé
Photo avant et après une rhinoplastie ultrasonique
Fotó az ultrahangos orrplasztika előtt és után

Közvetlenül a kezelés után

  • Duzzanat az orr, az orcák és a szemek körül
  • Zúzódás és duzzanat az arcon.

1-2 héttel a kezelés után

  • A duzzanat és a véraláfutás még mindig jelen van
  • 2 hétig ne fújja az orrát
  • Tartsa nedvesen az orr belsejét orrspray-vel
  • Speciális diéta.

3 héttel a kezelés után és azután

  • 3 hétig kerülje a megerőltető testmozgást
  • Kerülje a napozást 6 hétig.

Végeredmény

  • Tartós
  • Legfeljebb 1 év a végleges forma kialakulásáig

Fontos megjegyzések

Mivel az ultrahangos orrplasztikai műtét során nyílt orrplasztikai technikát alkalmaznak, valószínűleg jelentős arcduzzanat és véraláfutás jelentkezik. A műtétet követően egy hétig külső sínt alkalmaznak az orr alatti struktúra alátámasztására.

Míg a környező arc duzzanata 1-2 hét múlva megszűnik, az orr duzzanata akár 1 hónapig is eltarthat. Az orr gyógyulása 1-1? évig tart. A sminket a gipsz eltávolítása után azonnal lehet viselni.

ElőnyökBiztonságosabb, pontosabb, kevesebb botch
HátrányokKöltséges, invazív, nem hatékony a nagy deformitásoknál

Ideális jelölt

Az ultrahangos orrplasztika ideális jelöltjének orrpúpja és orrhát deformitása van. Felhívjuk figyelmét, hogy a HIV-fertőzöttek mind elfogadottak.

Nem ajánlott a…

Az ultrahangos orrplasztika 18 éven aluliak számára nem ajánlott, kivéve, ha sérülés korrigálására kerül sor. Az ultrahangos orrplasztika nem feltétlenül alkalmas olyan betegek számára, akiknek jelentős csontdeformitásuk van, mivel a csont átformálása hosszabb időt vesz igénybe, mint a hagyományos módszereknél.

Kockázatok, szövődmények és mellékhatások

Az ultrahangos orrplasztikának lehetnek ritka kockázatai:

  • A szaglás átmeneti elvesztése ;
  • Vér felhalmozódása a bőr alatt;
  • Szövetelhalás;
  • Az orrsövény perforációja;
  • Orrszárazság;
  • A légutakkal kapcsolatos problémák.

Ezért bízzon bennünk, hogy segítünk kiválasztani a sebészét Isztambulban, és válasszon egy jó hírű és tapasztalt szakembert.

Vegye figyelembe, hogy az iszlám vallásban az ultrahangos orrplasztika nem haram. Halal és elfogadott, mert célja a hiba eltávolítása.

Különös figyelmet fordítunk a mozgáskorlátozottakra. Létesítményünk könnyű hozzáférést biztosít kerekesszékkel.

Mellékhatások

Az ultrahangos orrplasztika mellékhatásai közé tartozhat a zsibbadás, az orrvérzés, a hegesedés, a duzzanat, a bőr felszínén lévő kis erek megrepedése, a maradandó idegkárosodás és a nem megfelelő vagy túlzott korrekció, amely revíziós orrplasztikát igényel.


Ha nehezen tud dönteni, mi segítünk Önnek, hogy a műtét sikeres legyen, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart az ultrahangos orrplasztika Törökországban?

Az eredmény azonnali és tartós. A műtét után azonban 12-20 hónapot kell várnia, hogy a végső hatást láthassa. Ennek oka, hogy néha enyhe aszimmetria jelentkezhet. Ez hialuronsav befecskendezésével korrigálható.

Az ultrahangos orrplasztika nem fájdalmas. Általános érzéstelenítésben végzik, és általában két órán át tart. Alternatívaként kérheti plasztikai sebészét, hogy helyi érzéstelenítésben, nyugtatással végezze el.

Az ultrahangos orrplasztika innovatív és pontosabb módszer, mint a kézi orrplasztika. Törökországban széles körben alkalmazzák több okból is: a megfizethetőség, a műtét minősége és a sikerességi arány, amely Törökországban 98%-os!

Törökország kiváló hírnévnek örvend a kozmetikai orrplasztika terén. Ebben az országban találhatók a legjobb klinikák, amelyek az ultrahangos orrplasztikára specializálódtak. Hogy csak néhányat említsünk: Ekol Hospital, Estecenter Cerrahi Tip Merkezi, Istanbul Aesthetic Center, Medicana International Istanbul, többek között.

Mindkét műtét célja az orr átformálása. A különbség az alkalmazott eszközökben rejlik. A klasszikus orrplasztika kézi műszereket igényel. Az ultrahangos orrplasztika ezzel szemben rezgéseket használ. Meg kell jegyezni, hogy a második technika pontosabb.

Figyelembe véve a kórházban töltött kötelező éjszakai tartózkodást, a műtét előtti és utáni konzultációkat, valamint a tervezett lábadozási időszakot a szálláshelyen: szállodában, lakásban vagy máshol. Az ultrahangos orrplasztika orvosi tartózkodási ideje Törökországban 7 nap.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️