Etnikai orrplasztika Spanyolországban

etnikai orrplasztika spanyolország 2
Írta Melissa

Minden, amit az etnikai orrplasztikáról tudni kell Spanyolországban! Mennyi az átlagos ár Madridban vagy Barcelonában? Tanácsaink a sikeres etnikai orrplasztikához.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a spanyolországi etnikai orrplasztikáról, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Az etnikai orrplasztika ára Spanyolországban

Az etnikai orrplasztika ára Spanyolországban 4800 euró. Az Ön igényeitől függően az all-inclusive csomag 3500 és 5400 euró között változhat. A beavatkozás egy éjszakai kórházi tartózkodással jár, általános érzéstelenítésben, és 6 éjszakai szállodai elhelyezést igényel Barcelonában vagy Madridban. Ez az ár a sebész és a klinika hírnevétől függően változik.

Orrplasztika4000 €
Másodlagos orrplasztika4300 €
Ultrahangos orrplasztika4600 €
Etnikai orrplasztika4800 €

Etnikai orrplasztikát tervez Spanyolországban? Ebben az átfogó útmutatóban mindent megtudhat, amit a csúnya orr eltüntetéséről tudni kell: az árat, magát aműtétet és a szükséges óvintézkedéseket. Kérjen árajánlatot, hogy megtudja a legjobb árakat a tökéletes orrplasztikához Spanyolországban.

Mi az etnikai orrplasztika?

Az etnikai orrplasztika az orrplasztika több típusa közül az egyik. Ez az eljárás az orr módosítását jelenti a páciens etnikai fajának tiszteletben tartása mellett. Ez az egyik előrelépés ezen a területen, mivel korábban az orvosok egyszerűen csak egy univerzális formát adtak az orrnak, függetlenül a páciens arcmorfológiájától.

Kiterjedt tanulmányok után az ezen a területen dolgozó szakemberek megállapították, hogy minden etnikai csoportnak van egy megfelelő orrformája. Egy kaukázusi orr például nem megfelelő egy afroamerikai vagy egy ázsiai számára. Nekik jobban megfelel az arcfelvarrás.

Ráadásul a kozmetikai sebészet nem tiltott az iszlámban. A muszlimok is elvégeztethetik a faji orrplasztikát, ha az a légzést befolyásoló probléma megszüntetésére szolgál.

Milyen az ideális jelölt profilja ennek a műtétnek?

Bárki jelentkezhet etnikai orrplasztikára. Mindössze az orr átalakításának vágyára van szükség. Egyes jelöltek azonban alkalmasabbak, mint mások. A bőr és a porcok állapota is meghatározza a műtét kivitelezhetőségét.

A megfelelő korosztály

Az orrplasztika nagyon kényes műtét. Meg lehet azonban operálni egy kiskorút, aki még növésben van. Amíg a növekedés befejeződött, a műtét zökkenőmentesen elvégezhető. Általánosságban elmondható, hogy a minimálisan szükséges életkor 17 év egy lánynál és 18 év egy fiúnál.

Elég bőr és porc

Még ha van is egy életkor, amely meghatározza a páciens érettségét, akkor is ellenőrizni kell, hogy van-e elegendő anyag az orr újjáépítéséhez. Ha ez nem így van, a plasztikai sebész a test bizonyos részeiről eltávolítja a hiányzó anyagot. Ezt nevezzük implantációs műtétnek. Dohányosok csak akkor vehetnek részt orrplasztikán, ha a műtét előtt és után legalább egy hónappal leszoktak a dohányzásról.

Az orr rendellenességei

A legmegfelelőbb jelöltek azok, akik az orr rendellenességével születtek. Azok is jelentkezhetnek, akiknek beesett orrsövényük van. Őket erősen bátorítjuk, mivel mindenkinek joga van a normális orrhoz.

Hogyan zajlik a műtét?

Az orrplasztika nem nagy műtét, 45 perc és 2 óra között tart, attól függően, hogy mit kell elvégezni. Ha etnikai orrplasztikáról van szó, a páciens általános érzéstelenítésben lesz. De mint minden sebészeti beavatkozás, ez is a diagnózissal kezdődik. Csak ezt követően végzi el az orvos a helyreállító műtétet, és utána következik egy megfigyelésre szánt pihenőidő.

A műtét előtti lépések

Az orrplasztika megkezdése előtt a sebész meggyőződik arról, hogy Ön megfelel-e minden követelménynek, amelyek a következők:

  • A megfelelő mennyiségű anyag,
  • Hogy legalább három hétig nem dohányzott,
  • Hogy rendelkezik szülői engedéllyel (kiskorúak esetében),
  • És hogy Ön jó egészségi állapotban van.

A feltételek e listája nem teljes, és más kritériumok is hozzáadódhatnak. Néha még az orr aktuális állapotának ellenőrzésére is szükség van.

A kezelőorvos ekkor megmutatja a lehetséges változásokat és az orr műtét utáni ábrázolását. Ha minden lámpa zöld, a műtétet elvégzik.

Maga a műtét

Az orrplasztika a páciens előkészítésével kezdődik. Az altatóorvos olyan készítményeket fecskendez be, amelyekkel elaltatja a pácienst. Miután a páciens már semmit sem érez, a sebész viszont befecskendez egy anyagot a vérzés és a fájdalom korlátozására. Az anyagot néhány percig hagyják hatni, mielőtt az orrot szikével felnyitják.

A bemetszés az orrlyukaknál kezdődik, a bőr belsejében, és a szemhéjaknál végződik. Miután az orr felnyílt, a sebész lecsiszolja és átformálja a porcot odabent. A csontokat is pótolhatja, hogy vonzó orrot kapjon. Ezután hozzáilleszti a bőrt, és cérnával visszavarrja. Beköti a sebet, és sínt ad az orr elmozdulásának megakadályozására.

Mi történik a műtét után

A műtét végeztével az orvos meggyőződik arról, hogy a beteg megfelelően felébredt. Amikor felébred, megmutatja neki az összes óvintézkedést, amelyet meg kell tenni annak érdekében, hogy az orrplasztika sikeres legyen. Hét nappal a műtét után a sínt és a cérnát eltávolítják. Néhány hét múlva a lebenyek fokozatosan lehullanak, enyhe heget hagyva maguk után. Ez elhalványul és teljesen eltűnik.

Bizonyos esetekben a páciens észrevehet egy apró kimetszést az orrán. Ez jóindulatú, és nincs miért aggódni. Az orrplasztika azonban nem akadályozhatja a légzést. A páciens egészségének biztosítása érdekében kerül sor a műtétet megelőző és követő ellenőrzésre.

A műtétet követő óvintézkedések

A műtét végeztével legalább egy hétig feltétlenül szükséges a teljes pihenés. A betegnek a kórházi tartózkodás ideje alatt semmilyen fizikai erőfeszítést nem szabad végeznie. Amikor a sínt eltávolítják, az új orrot nem szabad kitenni a napnak. Az UV-sugarak kiemelik a hegesedést. Alkalmazzon hialuronsavas oldatot a bőr ragyogásának visszaállítása érdekében.

Fontos továbbá, hogy kerülje az ütődéseket. Ezért ajánlatos kerülni az olyan sportokat, mint az úszás, a foci, a kosárlabda és minden más, fizikai érintkezéssel járó sportot. Normális, hogy zúzódás jelenik meg, és hogy fájdalmat érez. Csak szedjen fájdalomcsillapítót az enyhülés érdekében. Mindenekelőtt ne dohányozzon, mivel ez akadályozza a gyógyulást és súlyosbítja a fájdalmat.

Mennyibe kerül egy etnikai orrplasztika Spanyolországban?

Spanyolországban az etnikai orrplasztika 3500 és 5400 euró közötti összegbe kerül. Ez az ár figyelembe veszi a műtét előtti konzultációt, a tolmácsot, a szállodát, a repülőtéri transzfert, a műtétet és a műtét utáni utókezelést.


Ha nehezen tud dönteni, mi segítünk, hogy a műtét sikerrel járjon, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Melissa

A nevem Mélissa, és 2014 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Széleskörű tapasztalattal rendelkezem a szabályozási és orvos-marketing dokumentumok megírásában, terápiás területek széles skáláját lefedve.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️