Ultrahangos orrplasztika Spanyolországban

ultrahangos orrplasztika barcelona 2

Minden, amit az ultrahangos orrplasztikáról tudni kell Spanyolországban! Mennyi az átlagos ár Madridban vagy Barcelonában? Tanácsaink a sikeres ultrahangos orrplasztikához Spanyolországban.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a spanyolországi ultrahangos orrplasztikáról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Az ultrahangos orrplasztika ára Spanyolországban

Az ultrahangos orrplasztika ára Spanyolországban, Madridban vagy Barcelonában 3500 euró. Az Ön igényeitől függően az all-inclusive csomag ára 2 800 € és 3 900 € között változhat.

Ultrahangos orrplasztika3500 €

Spanyolország az orvosi utazások kedvelt célpontja. Az orrplasztika az egyik legnépszerűbb szépészeti műtét Spanyolországban, és az ultrahangos technika egyre népszerűbb. És ez nem véletlen: az arc közepén állandóan kitett orr sokak számára komplexus forrása.

Az elmúlt mintegy tíz évben egy új orrplasztikai technikát fejlesztettek ki, amely jobban megfelel a páciensek elvárásainak: az ultrahangos orrplasztikát.

De mivel jár ez a műtét? Kiknek szól? És miért jobb, ha Spanyolországba megyünk, hogy elvégeztessük? Nézzük meg a főbb pontokat, amelyeket érdemes szem előtt tartani.

Mi az ultrahangos orrplasztika?

Míg a hagyományos orrplasztika célja a csontok eltörése az orr átformálása érdekében, az ultrahangos orrplasztika sokkal kíméletesebb és pontosabb technika.

A hagyományos kalapácsok, reszelők és vésők helyett miniatürizált eszközöket használnak: ezek ultrahangos frekvencián történő rezgése az, ami kisimítja az orr csontozatát, miközben állandó vizuális kontrollt tart a műtéti terület felett.

Az ultrahangos orrplasztika számos előnyt kínál a hagyományos technikákkal szemben. Például korlátozza a vérzést az orr körüli szövetek (bőr, nyálkahártya, erek stb.) megóvásával.

Ez a módszer nagyobb pontosságot is kínál, mivel a sebész a műtét során a teljes orrpiramist látja. A törésvonalat is nagyon pontosan tudja ellenőrizni, hogy elkerülje a nem kívánt töréseket.

És természetesen mindez azt jelenti, hogy az eredmény sokkal kellemesebb és természetesebb megjelenésű, mint a hagyományos technikával, ezért olyan sokan vetik bele magukat minden évben.

Kik számára előnyös az ultrahangos orrplasztika?

Mint minden plasztikai és esztétikai műtét, az ultrahangos orrplasztika is azoknak szól, akiknek komplexusuk van az orruk formájával kapcsolatban. Ez a műtét segíthet nekik visszanyerni önbizalmukat és fokozatosan javítani társas kapcsolataik minőségét.

Pontosabban, ez a módszer különösen alkalmas az orr hátsó részén történő változtatásokra, ahol aszimmetria vagy szabálytalanság van.

A műtéti eljárás minimálisan invazív, nem traumás jellege a törékeny orrok és a többszörös sérülésekkel járó orrok kezelésére is alkalmas.

Végezetül meg kell jegyezni, hogy az orr csak akkor operálható, ha az orr növekedése befejeződött, azaz 16 és 18 éves kor között. Bár a dohányosok is profitálhatnak ebből a műtétből, a műtétet megelőzően körülbelül egy hónapig tartózkodniuk kell a dohányzástól, hogy a műtét utáni komplikációkat korlátozzák.

Az ultrahangos orrplasztika menete

Akár Európában, akár a világ bármely más pontján végeztetik el a műtétet, az ultrahangos orrplasztika menete nagyjából ugyanaz marad: íme a főbb lépések.

A műtét előtt: a konzultációs látogatás

Mint minden szépészeti műtét esetében, Ön is azzal kezdi, hogy egy első konzultáció során találkozik a sebésszel. Ezt követően teljes körű felmérést végez Önnel, hogy az Ön helyzetére szabott műtéti tervet állíthasson össze.

Ezen a látogatáson elmagyarázhatja az orvosnak, hogy mit szeretne megváltoztatni az orrán, elmondhatja, hogy milyen kétségei vannak, és felteheti a műtéttel kapcsolatos kérdéseit.

A sebész ezután felméri a terv megvalósíthatóságát, és olyan megoldás felé tereli Önt, amely megfelel az Ön elvárásainak, miközben figyelembe vesziorra eredeti anatómiáját.

Ez a konzultáció alkalmat ad arra is, hogy felmérje az Ön egészségi állapotát, és ellenőrizze, hogy nincsenek-e olyan (különösen légzőszervi) betegségek, amelyek megakadályoznák az orrplasztika elvégzését.

Ezután a sebész képfeldolgozó szoftver segítségével szimulációt(morfózást) végez, hogy képet adjon Önnek a kívánt eredményről.

Ezután az első látogatás és a műtét között legalább 15 nap telik el, hogy Önnek legyen ideje átgondolni a sebész által bemutatott tervet.

Maga a műtét

A műtét napján körülbelül két órával korábban kell megérkeznie, hogy általános érzéstelenítésben részesüljön. A sebész ezután steril filctollal műtét előtt megjelöli az orrát, és szérumot fecskendez az orrába, hogy korlátozza a vérzést és fájdalommentessé tegye a műtétet.

A műtét kezdetén a bőrburkot eltávolítják, hogy felfedjék az orr csontos és porcos struktúráit. A sebész ezután hozzálát az orr átformálásához: a csontokat a kívánt eredménytől függően csiszolja, simítja vagy csiszolja.

A műtét végén a bőrburkot nagyon finom varratokkal zárják le, majd az orr hátuljára egy tartó sínt helyeznek, az orrlyukakba helyezett kanóccal vagy anélkül. A sebész által végzett eljárásoktól függően a műtét 1? és 3 óra között tart.

A műtét utáni utókezelés

Az ultrahangos orrplasztikai műtétet követően néhány órán át megfigyelés alatt marad, mielőtt hazamehetne. Gyakran azonban ajánlatos az éjszakát a klinikán tölteni, hogy a lehető legjobb körülmények között gyógyulhasson.

Ezután 7-10 napig kell viselnie a sínt, mielőtt a sebész eltávolítja azt. A szálakat a műtét után néhány órával eltávolítják.

A gyógyulási folyamat lassításának elkerülése érdekében ne próbálja meg eltávolítani a nyálkahártyán lévő bemetszésekből a hegeket: ezek néhány héten belül spontán eltűnnek. A műtétet követő első hónapban kerülje a sporttevékenységeket és a gyógyfürdőket is.

Mennyibe kerül az ultrahangos orrplasztika Spanyolországban?

Az ultrahangos orrplasztika átlagos költsége Madridban vagy Barcelonában 4000 euró. Ez az ár tartalmazza a kórházi kezelés, a sebész, a műtét előtti vizsgálatok, a sín, a gyógyszerek és a műtét utáni utókezelés költségeit.

Következtetés

Csapataink minden lépésnél Önnel lesznek, a repülőtérre érkezésétől a műtét utáni ellenőrzésig, így Ön teljes lelki nyugalommal megtehet minden szükséges lépést. Ha egyedül teszi meg az első lépéseket, győződjön meg róla, hogy :

  • A klinika hírnevét
  • A sebész képzettségét
  • Korábbi páciensek véleménye

Ha nehezen tud dönteni, mi segítünk Önnek, hogy műtétje sikeres legyen, kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️