Egy fenék implantátum ára Tunéziában

prix implant fessier tunisie pas chere 1
Írta Laura

Minden, amit a tunéziai fenékimplantátumokról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres fenékimplantátumhoz Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai fenékimplantátumokról , és segít lefoglalni egy műtétet a oldalon, ahol a tunéziai sebészek képzettek. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást.

A fenékimplantátum ára Tunéziában

Egy fenékimplantátum átlagos ára Tunéziában Tuniszban 2800 €. Az Ön igényeitől függően az ár 2 500 € és 3 100 € között változhat.

EljárásÁr Tunézia
Fenék implantátum2800 €

Mi az a fenékimplantátum?

Sokan izgalmasnak találják ezt az eljárást. De míg az implantátumokkal történő mellnagyobbítás manapság teljesen normális dolog, addig a fenékimplantátumokat sokan nagyon rossz szemmel nézik. Ez a hozzáállás a “rossz” implantátumokkal és a velük járó kockázatokkal kapcsolatos félelemmel is összefügg.

Ma már azonban nagyon biztonságos implantátumok vannak forgalomban, amelyeket kifejezetten a fenékre terveztek, és amelyeknél nem áll fenn a szivárgás veszélye. Az implantátumok természetesek és egy életen át tartanak (feltéve, hogy nincsenek panaszok).

A szilikon implantátumok egy 8 szilikonréteggel körülvett magból állnak. A gyártó élethosszig tartó garanciát vállal az implantátumokra, mivel azok kivételes minőségűek.

Az implantátumokkal rendelkezni azonban nem elég. A tunéziai fenékimplantátumok beültetésének technikája is fejlődött. Sebészeink olyan technikákra vannak kiképezve, amelyek garantálják a minimális hegesedést. A műtét után hagyott nyomok alig láthatóak. Az implantátumok elmozdulásának kockázata is minimális. És ez még nem minden: a műtét után három napon belül újra felülhet!

Mi történik az implantátumokkal végzett fenéknagyobbítás során?

Az előre kiválasztott implantátumokat általános érzéstelenítésben helyezik be a fenékránc bal és jobb oldalán található két bemetszésen keresztül. Az ezeken a területeken lévő hegek a műtét után alig láthatóak. A tunéziai sebész egy spatula segítségével helyet készít az izomban, majd egy speciális technikával (érintésmentes technika) behelyezi az implantátumokat. Ez az új technika rövid, 7-14 napos gyógyulási időt tesz lehetővé. Nemzetközi sebészeinket a no-touch technika kidolgozója képezte ki. A kezelés biztonságos és hosszú távon jobb eredményeket ad, mint más módszerek. Sok páciens nagyon elégedett volt már Ön előtt.

Hibrid technológia Tunéziában

A hibrid technika a fenékimplantátumok és a testzsírral történő ajakfeltöltés kombinációja. Ez a kezelés “a két világ legjobbját” kínálja. Az implantátumok segítenek egy bizonyos térfogat fenntartásában. A zsírfeltöltés a kerek kontúrok hangsúlyozására használható, különösen a fenék oldalán. A fenék közötti egyenetlenségek vagy különbségek szintén kiegyenlíthetők a lipofillinggel. A plusz zsír hozzáadásával a fenék puhább tapintásúvá is válik. Ha a feneke természetes módon kevés zsírral rendelkezik, ez egy jó módszer az extra térfogat létrehozására.

A fenéknagyobbítás gyógyulása és eredményei

A fenéknagyobbítás eredményei a műtét után azonnal láthatóak. A duzzanat körülbelül három hónap múlva megszűnik, az izom és a környező szövetek pedig alkalmazkodnak az implantátumhoz. A műtét után néhány hétig érzékenyebb lehet a feneke. Az első néhány hónapban a két kis heg piros lesz, majd a bőrszínéhez igazodva elhalványul. Egy év múlva már alig lesznek láthatóak.

Gondozó csapatunk nemcsak a beavatkozásra való felkészülésben segít, hanem a beavatkozás után is végigkíséri Önt. Biztosítjuk, hogy pontosan tudja, mire számíthat, és hogy a lehető legjobban és leggyorsabban gyógyuljon.

Ha meghozta a döntést, hogy orvosi beavatkozással javít testén, megkezdheti az utat a nagyobb önbizalom és a szebb fenék felé. Kérjen időpontot egy kötelezettség nélküli konzultációra – szívesen meghallgatnánk Önt.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laura

A nevem Laura. 2004 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően széleskörű szakértelemmel rendelkezem a dokumentumok széles skálájának megírásában, fordításában és szerkesztésében, beleértve a tudományos és orvosi kutatási cikkeket, valamint a konferencia-kiadványokat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️