Fenékfelvarrás Törökországban

fenékemelés ára Törökország 1
Írta Émilie

A fenékfelvarrás Törökországban, Isztambulban egy speciális zsírátültetési eljárás, amely implantátumok nélkül növeli a fenék alakját és méretét.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi fenékfelvarrásról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a fenékfelvarrás Törökországban?

Törökországban, Isztambulban egy fenékfelvarrás átlagos költsége 2300 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 2100 € és 2500 € között változhat.

EljárásÁr Törökország
Fenékfelvarrás2300 €

Mi az a fenékfelvarrás?

A Törökországban végzett fenékfelvarrás lehet, hogy Ön is fontolóra vette. Cardi B-től Kim Kardashianig számos hírességnél alkalmazták már ezt a kezelést. Ha azonban van valami, amit Cardi B-től megtanulhatunk, az a sebész gondos kiválasztásának fontossága. Ha még nem ismernéd a történetet, a rapsztár egy sebész pincéjében végeztette el a beavatkozást.

Legyen ez figyelmeztetésként: csakis szakvizsgázott szakemberben bízzunk. Pontosan ez az, amit egy törökországi fenékfelvarrástól várhatsz. Isztambulban kínálunk fenékfelvarrást, és biztos lehet benne, hogy a beavatkozást egy elismert, tapasztalt és képzett orvos végzi.

Mielőtt részletesen bemutatnánk az általunk kínált szolgáltatást, nézzük meg, mire számíthat egy fenékfelvarrástól Isztambulban. A formás, jó arányú fenék mindenki számára nagyon vonzó tulajdonság. A törökországi kozmetikai műtét tehát pont az lehet, amire önbizalmának növeléséhez szüksége van.

Azok számára, akik nem tudják, ez egy speciális zsírátültetési eljárás, amely implantátumok nélkül növeli a fenék alakját és méretét. A felesleges zsírt zsírleszívással távolítják el a combokból, a hát alsó részéből, a hasból vagy a csípőből. Ezt a zsírt ezután stratégiailag a fenékbe fecskendezik. Az eljárás előnyei kettősek. Nemcsak szebb feneket kap, hanem a problémás területeken lévő zsírtól is megszabadulhat.

Íme néhány különböző ok, amiért az emberek fontolóra veszik a brazil fenékfelvarrást Törökországban:

  • Az általános arányok javítása az alsó és felsőtest közötti egyensúly javításával.
  • Esztétikusabb és fiatalosabb fenék elérése.
  • Hogy a ruhák jobban nézzenek ki
  • a hason, combon vagy csípőn lévő zsírpárnák csökkentése, miközben teltséget adnak a fenéknek
  • Az alsó test ívének fokozása

Tisztában kell lennie a brazil fenékfelvarrás gyógyulási folyamatával is. Az ilyen típusú műtét után körülbelül két hétig nem feküdhet vagy ülhet közvetlenül a fenekére. Ez azt jelenti, hogy az oldalán vagy hason kell aludnia, és minden tevékenységnél állnia vagy térdelnie kell.

A török sebész jó tanácsokkal fogja ellátni Önt a törökországi fenékfelvarrás után. A műtét után 10-14 nappal visszatérhet a munkába, és egy héten belül folytathatja a könnyű napi tevékenységeket.

Fenékemelés Törökországban

Amikor brazil fenékemelésre kerül sor Törökországban, vagy bármilyen más típusú plasztikai műtétre, a legfontosabb tényező, hogy tapasztalt és jó hírű sebészt válasszon.

Mindannyian hallottunk már a szörnyű rémtörténetekről, amelyek akkor történnek, ha elkapkodjuk a döntést, és olyan orvost választunk, aki nem rendelkezik a szükséges tapasztalattal vagy képesítéssel. Teljes lelki nyugalmat élvezhet, ha a mi szolgáltatásunkat választja a törökországi fenékfelvarráshoz.

Felismerjük a konzultációs folyamat fontosságát, ezért az Egyesült Királyság és Írország egész területén személyes konzultációkat kínálunk. Az egyik legnagyobb hiba, ha olyan sebészhez megyünk, aki a konzultáció során sietősnek tűnik.

Egy kiváló plasztikai sebész minden szükséges időt szán arra, hogy felmérje a kezelendő területet, elmagyarázza a folyamatot, és válaszoljon az esetleges kérdéseire. A konzultációs folyamat nagyon fontos, és a sebész hozzáállása az egész folyamat során sokat elmond az alaposságáról és szakszerűségéről.

Egy másik hiba, amit az emberek elkövetnek, hogy hazudnak a plasztikai sebésznek a kórtörténetükről, mivel attól tartanak, hogy ez kizárja őket a kezelésből. Ez az egyik legveszélyesebb hiba, amit elkövethet – ne tegye!

Műtét:A fenék javítása és növelése zsírleszívással és zsírátültetéssel.
Időtartam: A beavatkozás időtartama: 1:a zsírleszívás időtartama: 1-2 óra
Altatás:Helyi vagy általános
Mellékhatások:Mellékhatások: Átmeneti véraláfutás, duzzanat és zsibbadás.
Kockázati tényezők:Vérzés, fertőzés, aszimmetria, duzzanat, kellemetlen érzés, zsibbadás, vérrögök.
Gyógyulási idő:Visszatérés a munkába: 1-2 hét Intenzívebb tevékenység: 2-4 hét Teljes gyógyulás a duzzanatból és a véraláfutásból: 1-3 hónap vagy több
Outcome:Tartós, diétával és testmozgással

Az eljárás áttekintése

Mi az a fenékfelvarrás?

A fenékfelvarrást, orvosi nevén gluteoplasztikát vagyfenéknagyobbítást zsírleszívással és zsírátültetéssel végzik. A zsírleszívással nyert zsírszövetet a fenékbe fecskendezik, hogy javítsák annak méretét és alakját.

A fenék alakjának javítása mellett a fenékfelvarrás Isztambulban további előnyöket is kínál, mivel a test egy részét zsírleszívással távolítják el, így a zsírleszívás által érintett terület kisebb lesz. Azok a nők, akiknek testük bizonyos részein felesleges zsír van, kétféleképpen is profitálhatnak a fenékfelvarrásból: karcsúbbá válnak, és javul a fenék formája.

Ez egy hatékony eljárás, amely egyes területek, például a csípő, a derék és a has zsírleszívását kombinálja a fenéktájék zsírbeültetésével.

A fenékfelvarrás eredményei Isztambulban

Az első néhány hétben némi duzzanatra és véraláfutásra lehet számítani. A véraláfutás és a duzzanat csökkentése érdekében kompressziós ruházatot lehet használni.

A duzzanat általában három-hat héten belül megszűnik. A pácienseknek azt tanácsoljuk, hogy a műtét után körülbelül két hétig ne üljenek a fenekükre. Az átültetett zsírnak vérellátást kell kapnia ahhoz, hogy új helyén tovább tudjon létezni.

A fenékfelvarrás végeredménye a műtétet követő három hónapon belül látható. A műtét eredménye mind tapintásra, mind megjelenésre természetes.

A fenékfelvarrás korlátai

A fenék területén elmozdított zsírsejtek körülbelül 30-50%-át a szervezet felszívja. A fennmaradó zsír a páciens élete végéig a fenék területén marad.

A fenékfelvarrással kapcsolatos kockázatok

A fenékfelvarrás, mint minden sebészeti beavatkozás, bizonyos szövődményekhez vezethet, még ha azok nem is valószínűek. Vérzés, fertőzés, aszimmetria, duzzanat, kellemetlen érzés, zsibbadás és vérrögök csak néhány a szövődmények közül, amelyek a fenékfelvarrás műtét során felléphetnek.

A fenékfelvarrás műtét ellenjavallatai

Bizonyos tényezők miatt egyes betegek nem alkalmasak a fenékfelvarrásra. Ezek az ellenjavallatok közé tartozik a tromboembóliás betegség, a keloid vagy hipertrófiás hegek kialakulására való hajlam, a túlzott dohányzás, a szívbetegség, a cukorbetegség és a kóros elhízás.

Útvonalterv

1. nap

Találkozik a plasztikai sebésszel, aki meg fogja operálni a fenekét. Megbeszélik a műtét részleteit, és aláírják a beleegyező nyilatkozatokat. Az orvosi vizsgálatok után megkezdődik a műtét. A műtét általában egy-két órát vesz igénybe. A műtétet követő egy órán belül elmúlik az érzéstelenítő hatása, és Ön magához tér.

A műtét utáni első éjszakát a kórházban tölti. Orvosa elvégzi a fenéknagyobbítás utáni első ellenőrzést.

2. és 3. nap

Orvosa reggel, mielőtt elhagyná a kórházat, elvégzi a második ellenőrzést. A második és harmadik napon a szállodai szobában marad, és a lehető legtöbbet pihen.

4. nap

A plasztikai sebész magánklinikájára megy a végső ellenőrzésre. Orvosa tanácsot ad Önnek, hogyan folytassa a gyógyszeres kezelését, és további tájékoztatást ad a műtét utáni ápolásról. A negyedik nap után már haza is mehet.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️