Emax fogászati burkolatok Törökországban

emax dental furnér Törökország 1
Írta Maria

Fókuszáljon a Emax fogászati furnérokra Törökországban! Mennyi az átlagos ár Isztambulban? Tanácsunk a sikeres Emax foghomlokzatburkolatokhoz Törökországban.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi Emax furnérokról, és segít lefoglalni egy műtétet képzett török sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül egy Emax furnér Törökországban?

Egy Emax furnér átlagos költsége Törökországban 230 euró. A fogorvos érzésteleníti a fogakat. A kezelés 6 napig tart. Az isztambuli tartózkodás időtartama 8 nap. Az ár a fogorvos szakértelmétől, a felhelyezendő furnérok számától és a páciens állkapocsméretétől függően változik. A végeredmény azonnal látható.

Cirkónium-dioxid foghomlokzat180 €
Kerámia foghomlokzat200 €
Emax foghomlokzat230 €
Lumineers fogászati burkolat390 €

A hollywoodi mosoly az elmúlt években nagy divat volt! Csakhogy… A tökéletes fogakhoz jól feltöltött pénztárcára van szükség, különösen Európában. Ügynökségünknek köszönhetően Ön is részesülhet a következő generációs fogászati ellátásban versenyképes áron! Fedezze fel az Emax foghomlokzatokat Törökországban!

Mi az az Emax fogászati burkolat?

Az Emax kezelést az Empress cég alkotta meg, és a Maximum Empress rövidítése. Az Emax foghéj egy megerősített porcelánból készült pellikuláris foghéj. Ez egy égetett és préselt kerámia.

Choix de la teinte pour des facettes dentaires
Az árnyalat kiválasztása a foghomlokzati burkolatokhoz

Az Emax fogpótlások többféle árnyalatban kaphatók. Minden Emax foghomlokzat áttetsző és természetes megjelenésű. Ezenkívül a törökországi Emax foghomlokzat olyan anyagot használ, amely nagy ellenállóképességet és hosszú élettartamot biztosít.

Előtte és utána képek

avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes dentaires Emax en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facettes en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
avant apres facette dentaire turquie
Gingivectomie facette
résultat avant apres facette dentaire turquie
Facette à Istanbul

Kik a legjobb jelöltek?

A törökországi Emax fogászati burkolat előnyeinek kihasználásához normális fogazattal kell rendelkeznie , anélkül, hogy :

  • Sérült fogak,
  • Elszíneződött vagy elszíneződött fogak,
  • Törött fogak,
  • Régi koronák, amelyek cserére szorulnak..

Fontos megjegyzés: Emax foghéj nem helyezhető el szuvas fogra vagy hiányzó fog helyére.

Az Emax furnér előnyei: Ez az anyag teljes egészében porcelánból készül, és nincs fémhátlapja. Alkalmas a fémre allergiások számára.

Choix de la teinte pour des facettes dentaires
A foghomlokzat burkolólapok árnyalatának kiválasztása

Azoknak is alkalmas, akik nem szeretik a hagyományos korona behúzásakor az ínyen megjelenő szürke vonalat . Ez az eljárás férfiak és nők számára egyaránt alkalmas.

Az eljárás

A becslést fogorvosunk diagnózisa alapján készítjük el, miután áttanulmányoztuk az Ön egészségügyi aktáját. Ezután Törökországba érkezve a fogorvos klinikai vizsgálatot végez az Ön fogazata alapján, hogy megerősítse, hogy Ön alkalmas a törökországi foghomlokzatra.

Videó a fogászati burkolatokról

HIV-fertőzött? Egy speciális klinikát különítettünk el az Ön számára, ahol az Emax foghomlokzatokat az Ön és a személyzet teljes biztonsága mellett helyezhetik el.

A felszerelés előtt

Előzetes diagnózis távolról is elvégezhető, különösen azért, hogy árajánlatot adhassunk Önnek az Ön által kívánt foghomlokzatok száma alapján. A törökországi Emax fogpótlások felhelyezése előtt azonban elengedhetetlen a személyes konzultáció.

A török fogászati rendelőben végzett klinikai vizsgálatnak köszönhetően a sebész meggyőződhet arról, hogy fogai jó egészségi állapotban vannak.

Un dentiste et une patiente
Egy fogorvos és egy páciens

A beillesztés napja

Az Emax fogpótlásokat Törökországban egy csúcstechnológiás fogászati rendelőben készítik el személyre szabottan. A kezelés 2 vagy 3 ülésben történik egyetlen hét alatt. Az eljárás 4 szakaszban történik:

1- A leendő mosoly modellezése

Ehhez a kozmetikus fogorvos fényképeket készít az Ön fogairól. Ezután méréseket végez. Ezután egy szájpadot helyez be az Ön szájába, hogy megformázza a fogait.

2- Érzéstelenítő injekció beadása

AzEmax foghéjakat Törökországban helyi érzéstelenítésben helyezik fel. Az érzéstelenítéssel 2 mm vastagságúra üregesítik a fogakat, ahová a furnérokat helyezik.

3- Új méretek felvétele

Miután a fogakat kivájták, a fogorvos újra megméri azokat. Ezután felragasztják az ideiglenes furnérokat. Csak annyi ideig, amíg a végleges furnérok elkészülnek.

Photo avant et après de pose de facettes dentaires
A fogászati furnérok előtti és utáni fotók

4- A végleges Emax-furnérok felhelyezése

Nincs szükség a fogak megmunkálására, mint egy korona vagy bármely más hagyományos furnér esetében. A végleges Emax furnérokat a laboratóriumban készítik el.

Amint elkészülnek (néhány nappal az öntés után). Ön visszatér a rendelőbe egy kezelésre, hogy az Emax furnérokat véglegesen felhelyezzék Törökországban.

Az eljárás általában 35 perc és 4 óra között tarthat. Ez a megrendelt furnérok számától függ. Ráadásul egy Emax foghomlokzat 10 és 15 év közötti ideig tart, feltéve, hogy Ön megfelelő szájhigiéniát tart fenn.

Beillesztés után

AzEmax fogpótlás Isztambulban történő felszerelése után már ehet. Valószínűleg azonban enyhe kellemetlenséget fog érezni. Ez néhány napig tart, amíg megszokja az új száját.

Két nappal a műtét után orvosi ellenőrzésen vesz részt fogorvosával. Ha minden rendben megy, hazatérhet, és követheti az orvos ajánlásait, hogy a furnérok jó állapotban maradjanak.

Sourire
Mosoly

Kockázatok, szövődmények és mellékhatások

Az Emax foghomlokzati furnérok felhelyezése során néhány ritka kockázattal jár hat:

  • Fogérzékenység ;
  • Általános kellemetlen érzés ;
  • Gyulladt íny ;
  • A fogpép károsodásának fokozott kockázata;
  • A különböző fogak közötti kontrasztos árnyalatok.

Ezért bízzon bennünk, hogy segítünk kiválasztani a megfelelő sebészt Isztambulban, és válasszon egy jó hírű és tapasztalt szakembert.

Ez a fajta műtét iszlám és törvényes. Ez halal műtét, nem haram, mert javítja azok életminőségét, akiknek szükségük van rá.

Intézkedéseket hoztunk annak érdekében, hogy a fogyatékkal élők is teljes mértékben kihasználhassák létesítményeinket.

A törökországi Emax foghomlokzati burkolatok után betartandó óvintézkedések

Az Emax egy olyan típusú foghomlokzat, amely ellenáll a kopásnak és a foltvisszatartásnak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem kell vigyázni rá. Valójában az Emax foghomlokzat Törökországban történő felszerelése után ajánlott, hogy :

  • Minden étkezés után mosson fogat puha fogkefével,
  • Öblítse ki fogait szájvízzel,
  • Minden este használjon fogselymet,
  • Kerülje a kemény ételek rágását (a Maeva Ghennamhoz hasonlóan a fazetta elvesztésének veszélye miatt)
  • Szabaduljon meg a rossz szokásoktól (körömrágás, tollhegyek rágása, fogak összeszorítása stb.)
  • És rendszeresen végeztessen fogkőeltávolítást.
Un patient et un dentiste
Egy beteg és egy fogorvos

Végezetül, várjuk, hogy megszervezzük az isztambuli utazását, hogy alehető leggyorsabban és a lehető legjobb áron sportolhasson egy hollywoodi mosollyal. Kérjen ingyenes, személyre szabott árajánlatot most!

Mennyibe kerül egy Emax fogászati burkolat Törökországban?

Törökországban egy Emax fogászati burkolat 250 euróba kerül foganként az egyik legjobb fogászati klinikán. Európában egy Emax foghomlokzat burkolása 1200 euróba kerül. Ez az ár tartalmazza a műtét előtti konzultációt, a röntgent, a lenyomatot, a fogpótlást, az érzéstelenítést, a szállodai és repülőtéri transzfert.


Ha nehezen tud dönteni, mi segítünk, hogy a beavatkozás sikerrel járjon, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Hogyan öregszik az Emax fogászati burkolat Törökországban?

Az Emax foghomlokzati burkolatok nagyon népszerűek, mert jobban öregednek, mint a kompozit burkolatok. Az Emax fóliák 10-15 évig tartanak, és nem zsugorodnak. A rossz szájhigiénia azonban az Emax foghéjlemezek leválását vagy leesését okozhatja.

Az Emax foghomlokzatok színét és formáját Ön választhatja meg Isztambulban. Az Emax furnérok többféle árnyalatban kaphatók, és a laboratóriumban a műtét előtti konzultáció során szoftver segítségével elkészített modell alapján készítik el őket.

Nem, az Emax foghomlokzati burkolatok felhelyezése visszafordíthatatlan művelet. Mi több, ha a felhelyezés sikeres, akkor a következő 15 évben nyugodt lehet, feltéve, hogy megfelelő szájhigiéniát tart fenn. Ez a technika egyébként egy életen belül 1-2 alkalommal megismételhető.

Ritkán, de előfordulhat, hogy a foghéjlemezek leesnek. Ha mégis megtörténik, és ha a leesett furnér még ép, akkor az visszaragasztható. Ez meghosszabbítja az élettartamát. Azonban a leesett furnér újbóli felragasztása után még nagyobb gondossággal kell eljárni.

Az Emax foghomlokzati burkolat szimmetrikus fogakat és káprázatosan fehér mosolyt biztosít. Ennek az eredménynek az eléréséhez néhány milliméternyi zománcot kell eltávolítani, hogy a furnérokat beilleszthessék. De megnyugodhat, ez az eljárás nem károsítja a fogait.

Nem, nem fog fájdalmat érezni a művelet során. Az Emax foghomlokzati burkolatok felhelyezése ugyanis helyi érzéstelenítésben történik. Az egyetlen hátránya, hogy az eljárás visszafordíthatatlan. Az eredmény azonban általában megfelel a páciensek elvárásainak.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️