Ázsiai szemhéjplasztika Törökországban

Ázsiai szemhéjplasztika ára Törökország 1
Írta Manuella

Törökországban az ázsiai szemhéjplasztika – más néven ázsiai szemhéjplasztika vagy kettős szemhéjplasztika – a felső szemhéjplasztika egy olyan változata, amelynek célja a felső szemhéj jellegzetes ráncának kialakítása.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi ázsiai szemhéjplasztikáról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, ahol képzett sebészek állnak rendelkezésére. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Sommaire
 [Voir]

    Mennyibe kerül az ázsiai szemhéjplasztika Törökországban?

    Az ázsiai szemhéjplasztika átlagos költsége Isztambulban 2000 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1 900 € és 2 100 € között változhat.

    EljárásÁr Törökország
    Ázsiai szemhéjplasztika2000 €

    Mi az ázsiai szemhéjplasztika?

    Az ázsiai szemhéjplasztika – más néven ázsiai szemhéjplasztika vagy kettős szemhéjplasztika – a felső szemhéjplasztika egy olyan változata, amelynek célja a felső szemhéj markáns ráncának kialakítása.

    Kívánság szerint a felső szemhéj megereszkedéséért felelős bőrfelesleg és/vagy az elmozdult zsír egyidejűleg kezelhető. A Törökországban végzett ázsiai szemhéjplasztika végeredménye nagyobbnak és kifejezőbbnek mutathatja a szemet, miközben javítja a terület általános vonzerejét.

    Az ázsiai szemhéj anatómiája nagyban különbözik a nyugati szemhéjéhoz képest, a legnagyobb anatómiai eltérés talán a felső szemhéj alsó peremének közelében lévő ránc.

    Az ázsiai nők és férfiak nagy százalékának nincs ilyen ránca – vagy a ránc olyan alacsonyan helyezkedik el, hogy gyakorlatilag nem is észlelhető -, ami az úgynevezett “egyráncú” felső szemhéj kialakulását eredményezi. Ezzel szemben a legtöbb nyugati származású embernek kifejezettebb és láthatóbb ránca van, amelyet a felső szemhéj “kettős ráncának” neveznek.

    Míg egyes ázsiaiak számára kívánatos az egyráncú felső szemhéj, mások vonzóbbnak találják a kettős ráncú felső szemhéjat, és ezt a megjelenést szeretnék elérni. Ezekben az esetekben az ázsiai szemhéjplasztika néven ismert speciális felső szemhéjműtéti technika kiváló plasztikai sebészeti megoldás lehet Törökországban.

    Ezt az eljárást szupratarsalis rögzítésnek is nevezik, melynek során olyan anatómiai változásokat hoznak létre, amelyek megemelik az alacsony vagy nem létező szemhéjráncot.

    Hogyan történik az ázsiai szemhéjplasztika?

    Az ázsiai szemhéjplasztikát leggyakrabban enyhe intravénás nyugtatásban végzik, és általában kevesebb mint egy órán át tart. Ha a természetes alacsony ránc már jelen van, a török sebész megemeli és/vagy mélyíti a ráncot, hogy kiemelkedőbbé tegye azt.

    Ha nincs természetes ránc, akkor az ideális helyen egy kis bemetszést ejt, és a bőrt az alatta lévő izomhoz varrja, hogy megőrizze a pozícióját. Általában a szemhéjakon is valamivel több zsír formázására lesz szükség, mint amennyit a nyugati felső szemhéjakon szoktak végezni.

    Azokban az esetekben, amikor fiatalítás kívánatos, a török sebész eltávolítja a felesleges bőrt és/vagy helyreállítja a meglazult felső szemhéj izomzatát az összességében jobb és fiatalosabb megjelenés érdekében.

    Ázsiai szemhéjplasztika műtét utáni utókezelés

    Az isztambuli ázsiai szemhéjplasztika után a felépülés folyamata hasonló a hagyományos felső szemhéjplasztikához. Kezdetben előfordulhat némi duzzanat és/vagy véraláfutás, de ezek az átmeneti mellékhatások viszonylag gyorsan elmúlnak.

    Bár jelentős fájdalom nem ritka, az esetleges kellemetlenségek általában gyógyszeres kezeléssel hatékonyan kontrollálhatók. A nem megterhelő munkák és a napi rutin általában egy hét és tíz nap között folytathatók, bár a sebész valószínűleg azt fogja tanácsolni, hogy legalább két-három hétig kerülje a megerőltető testmozgást, a fizikai sportokat és minden olyan tevékenységet, amely negatív hatással lehet a megfelelő gyógyulásra és a hosszú távú eredményekre. Ezt követően általában minden korlátozást feloldanak.

    Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

    Kérésre és
    az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

    100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

    A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

    A szerzőről

    Manuella

    A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

    ‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️