Ázsiai szemhéjplasztika ára Tunéziában

ár ázsiai szemhéjplasztika tunézia 1
Írta Laura

Minden, amit az ázsiai szemhéjplasztikáról tudni kell Tunéziában! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres ázsiai szemhéjplasztikához Tuniszban.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt az ázsiai szemhéjplasztikáról Tunéziában , és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Az ázsiai szemhéjplasztika ára Tunéziában

Egy ázsiai szemhéjplasztika átlagos költsége Tunéziában 2200 €. Az Ön igényeitől függően az ár 2 000 euró és 2 400 euró között változhat.

EljárásÁr Tunézia
Ázsiai szemhéjplasztika2200 €

Mi az ázsiai szemhéjplasztika?

Az ázsiai szemhéjplasztika Tunéziában (más néven kettős szemhéjplasztika) egy plasztikai sebész által végzett kozmetikai sebészeti beavatkozás, amelynek célja a felső szemhéjon egy természetesnek tűnő statikus ránc kialakítása. Az ázsiai származású, egy szemhéjjal rendelkező emberek általában ázsiai szemhéjplasztikát végeznek a felső szemhéj ráncának elérése érdekében.

A SZEM ANATÓMIÁJA

A felső szemhéj medialis epicanthusánál elhelyezkedő epicanthalis redő, amely az ázsiai származású embereknél figyelhető meg, az ázsiai szemhéjak fontos jellemzője. Ezenkívül az ázsiai szemhéjakat monolitikusnak vagy egy szemhéjnak nevezik, mivel a kaukázusi szemhéjakon leggyakrabban megfigyelhető szemhéjredő típus hiányzik.
A felső szemhéjak kívánt megjelenésének eléréséhez két különböző ázsiai szemhéjplasztikai technika létezik:

  • Varratos módszer (más néven varratszűkítés): Varratokat használnak a bőrnek a kívánt felső szemhéj pozícióban történő megkötésére, hogy létrehozzák a felső szemhéj ráncát.
  • Nyílt bemetszéses módszer: A szemhéj bőrének egy részét és a felesleges zsírt eltávolítják. Az alatta lévő felső szemhéj izomzatot is módosítják.

A felső szemhéjplasztika eredményei maradandóak, és a kettős szemhéjplasztika után azonnal észrevehetőek. A felső szemhéj véraláfutása, duzzanata és fájdalma akár tíz napig is fennállhat. A legtöbb páciens a műtét után két héttel már nyugodtan megjelenhet a nyilvánosság előtt, de négy-hat hétig korlátozniuk kell a megerőltető tevékenységeket.

Milyen kozmetikai problémákat kezel az ázsiai szemhéjplasztika?

  1. Megereszkedett és csukott szemhéjak: Az ázsiai szemhéjplasztika olyan szemhéjsebészeti eljárás, amelynek célja, hogy a felső szemhéj szöveteinek – beleértve a bőrt és a szemhéjizmokat (például a levator aponeurosis vagy az orbicularis izom) – módosításával és csökkentésével természetes ráncot hozzon létre a felső szemhéjon. Az ázsiai szemhéjplasztika során az orvosi epicanthus szintjén lévő epikantálredő is kezelésre kerül.

Ki az ideális jelölt az ázsiai szemhéjplasztikára?

Az ázsiai szemhéjplasztika ideális jelöltje tartós, természetes megjelenésű felső szemhéjráncot szeretne elérni. Ezt a kettős szemhéjműtétet leggyakrabban ázsiai származású embereknél végzik. Az ázsiai szemhéjplasztika nem ajánlott olyan páciensek számára, akiknek jelentős homlokpótlásuk van, dülledt vagy domináns szemük, krónikus szemszárazságuk vagy bizonyos egészségügyi állapotuk.

Mennyi az ázsiai szemhéjplasztikával járó átlagos gyógyulási idő?

Az ázsiai szemhéjplasztika akut gyógyulási szakasza körülbelül hét-tíz napig tart. A duzzanat, a véraláfutás és a fájdalom általában egy hétig tart, és hideg borogatással és vény nélkül kapható fájdalomcsillapítókkal enyhíthető. A nem felszívódó varratokat egy hét múlva eltávolítják a felső szemhéjakról. Négy-hat hétig korlátozni kell a megerőltető fizikai aktivitást és a napsütést.

Milyen lehetséges mellékhatásai lehetnek az ázsiai szemhéjplasztikának?

Az ázsiai szemhéjplasztika lehetséges mellékhatásai közé tartozik a felső szemhéjak alvás közbeni nehézkes záródása a szemhéj szélénél, homályos látás, duzzanat és véraláfutás, hegesedés, vérzés és az érzés megváltozása.

Mire számíthatok az ázsiai szemhéjplasztika eredményétől?

Az ázsiai szemhéjplasztika eredményei a felső szemhéj azonnal észrevehető tartós javulása a természetes szemhéjránc kialakulásával. Az eredmények idővel természetes öregedésnek lesznek kitéve.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laura

A nevem Laura. 2004 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően széleskörű szakértelemmel rendelkezem a dokumentumok széles skálájának megírásában, fordításában és szerkesztésében, beleértve a tudományos és orvosi kutatási cikkeket, valamint a konferencia-kiadványokat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️