Coolsculpting és türkizkék

coolsculpting ár 1
Írta Maria

Minden, amit a törökországi coolsculptingről tudni kell! Mennyi az átlagos ár Isztambulban? Tanácsaink a sikeres törökországi coolsculptinghez.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a törökországi coolsculptingről, és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a coolsculpting Törökországban?

A coolsculpting átlagos költsége Isztambul, Törökország területén 600 €. Az Ön igényeitől függően az ár 500 eurótól 700 euróig terjedhet.

Mi a coolsculpting?

A CoolSculpting, más néven Cold Lipolysis, egy orvosi esztétikai technika, amely lefagyasztja és elpusztítja a zsírsejteket. A CoolSculpting (hideg lipolízis) kezelés rövid idő alatt hatékony eredményeket ad, és az FDA engedélyezte. Úgy működik, hogy a szöveteket vákuumban 1 órán keresztül -6°C-os hőmérsékletnek teszi ki. A kezelés után a zsírszövet lebomlik és a vizelettel távozik a szervezetből.

Hogyan működik a Coolsculpting?

A konzultáció során a bőrgyógyász meghatározza azokat a területeket, ahol az eljárást alkalmazni fogják, és ezeket a területeket egy speciális védőanyaggal fedik le, hogy megvédjék a bőrét. A CoolSculpting applikátorokat a kijelölt területre helyezik, és szívást alkalmaznak a területekre. A CoolSculpting a kezelés során ellenőrzött módon lehűti a területet, és a kriolipolízis technológiának köszönhetően a zsírsejtekben szerkezeti változások indulnak meg.

A törökországi CoolSculpting időtartama a kezelendő területtől és az applikátor átmérőjétől függően változik. Egyetlen kezelés azonban elegendő, és 30-60 percig tart. A zsírsejteket szabályozottan alacsony hőmérsékleten hűtik le, ami kristályosodásukat okozza. A szervezet lebontja őket, és fokozatosan, természetes úton távoznak.

Hogyan pusztítja el a CoolSculpting a zsírsejteket?

A CoolSculpting kezelés a zsírsejteket célozza meg, és olyan hőmérsékleten fagyasztja le őket, hogy eltűnjenek. Megvédi a bőrt és a szöveteket, miközben a zsírsejteket ellenőrzött módon lehűti.

A kezelés után a zsírsejtek idővel eltűnnek. A zsírsejtek a húgyutakon keresztül távoznak a szervezetből.

Mi a különbség a CoolSculpting és más karcsúsító módszerek között?

  • Csökkenti a zsírsejtek számát.
  • Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a CoolSculpting kezelés után kevesebb zsírsejt van a kezelt területen.
  • A CoolSculpting kezelés 20-30%-kal csökkenti a zsírsejtek számát.
  • Mivel a CoolSculpting-kezelés nem pusztítja el az összes zsírsejtet azokon a területeken, ahol alkalmazzák, soha nem eredményez torz megjelenést.
  • Ez egy nagyon biztonságos és kényelmes kezelés.

Milyen helyzetekben alkalmazható a CoolSculpting?

Ön jó jelölt a Coolsculpting kezelésre, ha makacs zsírral rendelkezik, amely nem tud eltűnni a testéről, bármennyire is próbálkozik. Ha nem szeretne gyógyszereket vagy vegyszereket szedni, nem szeretne műtétet végezni, és egy egy alkalomból álló, állásidő nélküli kezelést keres, a CoolSculpting ideális választás az Ön számára.

Ki az ideális jelölt?

Alkalmazható 15 év feletti férfiak és nők esetében, akiknek makacs zsírproblémáik vannak, nem szeretnének műtétet, például zsírleszívást, és nem tudnak eredményt elérni diétával és testmozgással.

A CoolSculpting nemtől függetlenül bárkinél alkalmazható, kivéve a terhes nőket és a hidegre allergiás személyeket.

A test mely részein alkalmazható a CoolSculpting®?

  • Gyomor, has
  • Combok
  • Karok
  • Szerelmi karok és oldalsó részek
  • Hát és melltartó területe
  • Fenék alatt, dupla áll, nyak alatt,
  • Férfi mellkas

Hány kezelésre van szükségem?

A kívánt eredmény eléréséhez általában egyetlen kezelés szükséges, de egyesek további kezeléseket választanak, hogy még több zsírsejtet távolítsanak el.

Mennyi ideig tartanak a CoolSculpting kezelések?

A CoolSculpting időtartama a kezelendő területtől és az applikátor átmérőjétől függően változik. Egyetlen kezelés azonban elegendő, és körülbelül 30-60 percig tart.

Mikor fogok eredményeket látni a CoolSculpting® kezeléssel?

Bár a tartós eredmények a kezelés után 2 hónappal jelennek meg, a kezelés hatása már a 2. héten is látható. A bőrén bekövetkező változások 1,5 hónapon belül válnak észrevehetővé. A Coolsculpting eljárás után a zsírsejtek eltávolítása 4 hónapig folytatódik.

Milyen mellékhatásai lehetnek a Coolsculptingnek?

A kezelés után átmeneti bőrpír, duzzanat vagy véraláfutás figyelhető meg az alkalmazott területen.

Tartósak-e a Coolsculpting eredményei?

Minden más zsírcsökkentő technikától eltérően a CoolSculpting tartósan csökkenti a zsírsejtek számát. Ezért az eredmények tartósak.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️