Egy emax kerámia korona ára Tunéziában

ár couronne ceramique emax tunisie pas chere 1
Írta Laura

Minden, amit az emax kerámia koronáról tudni kell Tunéziában! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres emax kerámia korona Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt az Emax kerámia koronáról Tunéziában , és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az egészségügyi szakember tanácsát.

Az Emax kerámia korona ára Tunéziában

Egy Emax kerámia korona átlagos költsége Tunéziában Tuniszban 400 €. Az Ön igényeitől függően az ár 370 € és 430 € között változhat.

EljárásÁr Tunézia
Emax kerámia korona400 €

Mi az az Emax kerámia korona?

A technológia nagyot lépett előre a fogászatban, különösen a koronák esetében. A fogkorona a legjobb megoldás a sérült, elszíneződött vagy eltorzult fogakra. Ezek olyan bevonatok, amelyek az érintett fogat vagy fogakat fedik. Gyakran hidakkal és implantátumokkal együtt használják őket.

A koronákat vagy a fogorvosi rendelőben lévő laboratóriumban, vagy a rendelőn kívül készítik. A páciens fogaiból formákat készítenek, amelyekből kiindulva készülnek a végleges koronák. Általában a páciensek ideiglenes koronákat kapnak, amíg a végleges koronák a laboratóriumban készülnek.

Az új E-MAX korona egy teljesen kerámia korona, amelyet a piacon kapható legjobb koronának tartanak.

A koronáknak két kategóriája van: fémkerámia koronák és teljes kerámia koronák. A kerámia-keverék koronákat hagyományos koronáknak nevezzük. Gyakran ezek a legolcsóbb koronák, de ezeknek van a legtöbb hátrányuk, többek között a csúnya megjelenés és a kellemetlen allergiás reakciók lehetősége. A cirkónium és az E-MAX koronák a teljes kerámia koronák két típusa.

Cirkónium és E-MAX koronák

A cirkónium és az E-MAX koronák mindkettő kerámia korona, amelyek esztétikus megjelenésük és jobb, kényelmesebb illeszkedésük miatt a legelőnyösebb koronatípusok. Mindkettő tartós, de hajlamosabbak a repedésre, mint a fémkerámia koronák.

A cirkónium és E-MAX koronák áttetsző színűek, így a természetes fogakhoz legközelebb álló színt kaphat. Színükkel kiküszöbölhető a kerámia- és fémkoronákra jellemző, az ínyvonal körüli csúnya fémsáv is. És mivel kerámiából készülnek, nem áll fenn a fémre adott allergiás reakciók kockázata.

A cirkónium és E-MAX koronák könnyebbek és vékonyabbak, mint a hagyományos fémkerámia koronák, ami azt jelenti, hogy kevesebb fogat kell eltávolítani a felszerelésükhöz. A kerámia koronák a legjobb választás olyan páciensek számára is, akiknek korlátozott a fogak közötti hely.

E-MAX koronák

Az e-max kerámia korona Tunéziában a legújabb és legdrágább koronatípus. Előnyben részesül a cirkónium koronákkal szemben, mert erősebb és tartósabb. Kevésbé valószínű, hogy lecsorog, mint a cirkónium koronák.

Az e-max koronák lítium-dezilikát kerámiából készülnek, egy olyan anyagból, amelyet áttetsző színe és tartóssága miatt szüreteltek. Így Ön egy erős, tartós koronát kap, amely pontosan úgy néz ki, mint a többi foga. Az E-MAX koronák egyetlen hátránya az ára. Az E-MAX koronák a legjobbak a piacon, ezért érdemes egy kicsit többet költeni.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laura

A nevem Laura. 2004 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően széleskörű szakértelemmel rendelkezem a dokumentumok széles skálájának megírásában, fordításában és szerkesztésében, beleértve a tudományos és orvosi kutatási cikkeket, valamint a konferencia-kiadványokat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️