A fenék zsírleszívás ára a Dominikai Köztársaságban

zsírleszívás fenék ár 1
Írta Manuella

A fenék zsírleszívása Santo Domingóban egy olyan plasztikai sebészeti eljárás, amely a zsírleszívás segítségével esztétikusabb feneket hoz létre a fenék bizonyos részeinek hatékony csökkentésével.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a Dominikai Köztársaságban végzett fenék zsírleszívásról, és segít lefoglalni a műtétet a képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A fenék zsírleszívás ára a Dominikai Köztársaságban

A Dominikai Köztársaságban, Santo Domingo városában a fenékliposszió átlagos költsége 1900 €. Az Ön igényeitől függően az ár 1800 € és 2000 € között változhat.

EljárásÁr Dominikai Köztársaság
A fenék zsírleszívása1900 €

Mi az a fenék zsírleszívás?

A fenékzsírleszívás Santo Domingóban egy olyan plasztikai sebészeti eljárás, amely a zsírleszívás segítségével a fenék bizonyos területeinek hatékony csökkentésével esztétikusabb fenékképet hoz létre.

A fenékzsírleszívás nem ajánlott kórosan elhízott vagy fogyni vágyó betegek számára, mivel a fenékredukció célja nem a fogyás, hanem a normál testsúlyú emberek számára az arányosabb fenék elérése.

Ajánlott fenékkisebbítéshez

Bárki, aki elégedetlen a feneke méretével vagy alakjával, profitálhat a fenékkisebbítő műtétből. A Santo Domingóban végzett fenékzsírleszívásra a legalkalmasabb jelöltek egészséges, mentálisan stabil, nemdohányzó, rugalmas bőrrel és kiegyensúlyozott testtömeggel rendelkező személyek.

Külföldi utazások száma
1 utazás

A műtét időtartama
2-3 óra

Férfiak és nők a világ minden táján alkalmazzák ezt az eljárást, hogy formásabb feneket és kellemesebb kontúrt érjenek el az alsótestükön, különösen akkor, ha nem tudnak megszabadulni a felesleges fenékzsírtól fenékredukciós gyakorlatok végzésével.

Bár a fenékredukciós műtét önmagában is elvégezhető, sok páciens él a lehetőséggel, hogy jelentősen javítsa alsótestét, és az eljárást más plasztikai műtétekkel kombinálja:

  • Combemelés – ez az eljárás eltávolítja a comb területén lévő felesleges bőrt és zsírszövetet
  • Hasplasztika – más néven hasplasztika, ez a népszerű eljárás eltávolítja a felesleges bőrt és szöveteket a has körül.
  • Fenékfelvarrás – egyes pácienseknél a fenékkisebbítő műtét után felesleges bőr maradhat, ezért szükség lehet a fenékfelvarrásra
  • Zsírleszívás – ha a páciensnek nincs felesleges bőrszövete, zsírleszívás alkalmazható a combok vagy a has körül
  • Autológ zsírátültetés vagy zsírátültetés – a páciens saját zsírját lehet begyűjteni és visszaforgatni a fenék körüli meghatározott területekre a vonzóbb eredmény érdekében

Előkészítés

A betegeknek a fenékkisebbítő műtét előtt legalább 3 héttel kerülniük kell a dohányzást. A műtét előtt legalább két héttel kerülni kell a gyógynövény-kiegészítőket, a véralvadásgátlókat, a gyulladáscsökkentőket és az omega-3 kapszulákat is.

Hogyan zajlik a műtét?

A fenékkisebbítő műtét általában körülbelül három órát vesz igénybe. A csökkentést zsírleszívással érik el. A sebész a folyamatot a fenék felső részén több bemetszéssel kezdi. A bemetszés után egy hosszú, vékony csövet, úgynevezett kanült helyeznek a bemetszésbe. Ez a cső teszi lehetővé, hogy az orvos eltávolítsa a páciens zsírját.

Az eljárást általában helyi érzéstelenítésben végzik, de általános érzéstelenítés is alkalmazható, ha más típusú plasztikai műtéttel kombinálják.

A legnépszerűbb fenékkisebbítő műtéti technikák közé tartoznak:

  • Tumescentes zsírleszívás – Ez a zsírleszívás legnépszerűbb formája. A beavatkozás során nagy mennyiségű folyadékot fecskendeznek a zsíros területekre. A folyadék érzéstelenítő és más oldatok kombinációja, amelyek segítenek lebontani a zsírlerakódásokat. A zsírt ezután kis szívócsöveken, úgynevezett kanülökön keresztül szívják le, vagy távolítják el.
  • Ultrahang-asszisztált zsírleszívás (UAL) – ez az eljárás nagyon hasonlít a tumeszenciás zsírleszívási technikához, az egyetlen különbség, hogy a kanül ultrahanggal működik, ami segít a zsírsejtek lebontásában.
  • Power Assisted Liposuction (PAS) – A Power Assisted Liposuction néven is ismert technika egy speciális típusú kanült használ, amely mechanikus mozgást eredményez.

Helyreállítás

A fenékkisebbítő műtét átlagos felépülési ideje körülbelül 4 hét. A páciensek a leírtak szerint kompressziós ruhát kapnak, amelyet viselniük kell. A legtöbb páciens a fenékredukció után néhány nappal visszatérhet a munkába.

Kockázatok

A fenékkisebbítő műtét szövődményei a következők lehetnek:

  • Vérzés
  • Fertőzés
  • Kedvezőtlen hegesedés
  • Aszimmetria
  • Revíziós műtét
  • Tartós duzzanat
  • Rossz sebgyógyulás

Mellékhatások

A betegek a fenékkisebbítő műtét után némi kellemetlenséget és fájdalmat tapasztalhatnak. Általános érzéstelenítés esetén hányingerre is számíthatnak. A fenékkisebbítés mellékhatásaként véraláfutást, a bőrérzet megváltozását és a mélyebb struktúrák, például az idegek, erek és izmok károsodását is figyelembe kell venni. A műtét utáni duzzanat és véraláfutás általában körülbelül 3 hét alatt megszűnik.

Sikerességi arányok
A fenékkisebbítő műtétek átlagos sikerességi aránya körülbelül 91%.

Előtte és utána
A betegeknek a fenékkisebbítő műtét után stabil testsúlyt kell tartaniuk. Ha a páciens túl sokat hízik, a zsírszövet egyszerűen visszanő. A rendszeres, személyre szabott diéta és testmozgás elengedhetetlen az eljárás eredményeinek fenntartásához.

Fenékredukció kontra fenékemelés – Mi a különbség?
A fenékredukciót főként zsírleszívással végzik, míg a fenékfelvarrás több bemetszés segítségével távolíthatja el a zsír-, valamint a bőrszövetet a fenék területéről. A zsírleszívással csak a felesleges zsírszövetet lehet eltávolítani; a megereszkedett bőr nem része ennek az eljárásnak.

Fájdalmas a fenékkisebbítés?
Nem, az eljárás nem fájdalmas. A páciensek a helyi vagy általános érzéstelenítésnek köszönhetően semmit sem éreznek a műtét alatt, és a lábadozási időszakban fájdalomcsillapítók használata megengedett.

Mennyi zsírt lehet eltávolítani a fenékredukciós eljárás során?
Körülbelül 3-4 liter vagy 6-7 kiló zsírt lehet biztonságosan eltávolítani a fenékredukciós eljárás során. Néhány páciensnek további műtétre lehet szüksége a fenéktájéki laza bőr eltávolítására, ha a fenékredukciós eljárás után van ilyen.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️