Fenéknagyobbítás implantátumok nélkül Tunéziában

fenéknagyobbítás implantátumok nélkül ár tunézia 1
Írta Laura

Minden, amit az implantátumok nélküli fenéknagyobbításról tudni kell Tunéziában! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres műtéthez Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt azimplantátumok nélküli fenéknagyobbításról Tunéziában, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A fenéknagyobbítás ára implantátumok nélkül Tunéziában

Egy implantátumok nélküli fenéknagyobbítás átlagos költsége Tunéziában 2500 €. Az Ön igényeitől függően az ár 2 300 € és 2 700 € között változhat.

EljárásÁr Tunézia
Fenéknagyobbítás implantátumok nélkül2500 €

Mi az az implantátumok nélküli fenéknagyobbítás?

Sok nő a női szépséget a fenék megjelenésével hozza összefüggésbe. Ezért az implantátumok nélküli fenéknagyobbítás az egyik legkeresettebb beavatkozás a plasztikai sebészeknél.

Régebben sok nő nem gondolt arra, hogy egy kis fenék milyen hatással lehet önbizalmukra és női identitásukra. Az utóbbi években a popsi alakja és teltsége egyre nagyobb figyelem középpontjába került, mivel a popkultúrában nagy jelentőséggel bír. Akár az öregedés, akár a genetika vagy környezeti tényezők az okok, gyakori, hogy az emberek elégedetlenek a fenekük megjelenésével.

Egyes páciensek azonban nem érzik jól magukat az implantátumok gondolatától. Szerencsére Dr. Chiu a brazil fenékfelvarrást kínálja pácienseinek, amely során a test egy másik területéről zsírt helyeznek át a fenék megemeléséhez és formálásához.

MI AZ A ZSÍRÁTÜLTETÉS?

Amikor az öregedési folyamat vagy a jelentős súlyváltozás elkezdi érinteni a feneket, az e terület körüli bőr gyakran elveszítheti alakját és térfogatát. Ez tartós megereszkedéshez és kellemetlen megjelenéshez is vezethet.

A zsírátültetés, vagy más néven zsírátültetés egy olyan sebészeti módszer, amely két orvosi eljárást egyesít egybe, hogy javítsa a test bizonyos területeit. A zsírátültetés során zsírleszívással zsírszövetet távolítanak el a test más területeiről, például a combokról, a hasról, a hátról és a karokról. Miután a zsírt eltávolították, megtisztítják és befecskendezik a test bizonyos területeire, például a fenékre, hogy természetes, vonzó javulást eredményezzen, amelytől Ön jól néz ki és jól érzi magát.

ELJÁRÁS ÉS ELŐNYÖK

A zsír beültetése legyező alakú, többrétegű technikával történik a szövetekbe, hogy javítsa és újraformálja a feneket. A zsírátültetés nemcsak a nem kívánt zsírlerakódásokat távolítja el, hanem a páciensek számára a várva várt természetes, hangsúlyosabb eredményt is biztosítja.

Mivel a brazil fenékfelvarrás ambuláns eljárás, a páciensek a műtét napján hazamehetnek, hosszas lábadozási időszak nélkül. A következő hetekben folyamatosan kompressziós ruhát kell viselni a duzzanat csökkentése és az új kontúr alátámasztása érdekében.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laura

A nevem Laura. 2004 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően széleskörű szakértelemmel rendelkezem a dokumentumok széles skálájának megírásában, fordításában és szerkesztésében, beleértve a tudományos és orvosi kutatási cikkeket, valamint a konferencia-kiadványokat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️