A fenéknagyobbítás ára Dubaiban

fenéknagyobbítás ára 1
Írta Erika

A fenéknagyobbító műtét, más néven brazil fenékemelés egyre népszerűbb eljárás itt, Dubajban.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt adubaji fenéknagyobbításról, és segít lefoglalni egy műtétet a weboldalon, ahol képzett sebészeknél lehet jelentkezni. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A fenéknagyobbítás ára Dubaiban

A fenéknagyobbítás átlagos költsége Dubaiban 3000 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 2700 € és 3300 € között változhat.

EljárásÁr Dubai
Fenéknagyobbítás3000 €

Mi az a fenéknagyobbítás?

A fenéknagyobbító műtét, más néven brazil fenékemelés egyre népszerűbb eljárás itt, Dubaiban. Nem mindenki elég szerencsés ahhoz, hogy formás fenékkel rendelkezzen, és mivel a görbék egyre kívánatosabbá válnak, ez jelentős hatással lehet az általános önbizalmadra és arra, hogy hogyan érzed magad.

Dubaj ma már a világ egyik vezető plasztikai sebészeti központjaként ismert. Ha Ön ezt a beavatkozást fontolgatja, ezért garantálni tudjuk Önnek a műtét előtti és utáni kiváló ellátást.

Számos oka van annak, hogy a nők miért választják a brazil fenékfelvarrást. Ezek a következők

  • Kerek, formás fenék elérése érdekében
  • A test általános formájának finomítása
  • A ruházat megjelenésének javítása
  • A tónus és a fiatalság helyreállítása
  • Az önbecsülés helyreállítása és javítása
  • Az azonnali és tartós eredményekért
  • Gyors és gyakorlatilag fájdalommentes műtéti megoldás keresése

Az eljárás során a test más területeiről zsírt helyeznek át egy tumeszenciás zsírleszívásnak nevezett eljárással. Ez az eljárás fájdalommentes, így nem fogja érezni, hogy mi történik. Mivel csak a legtisztább zsírsejteket használják fel, az eredmény természetes és azonnali.

Mire számíthat a konzultáción

A sebész megkérdezi Öntől, hogy milyen eredményt szeretne, és elvégzi az egészségügyi vizsgálatot. Az eljárás biztonságosságának biztosítása érdekében az Ön és közvetlen családtagjai egészségi állapotáról is megkérdezi Önt. Mivel azonban a műtétet általános érzéstelenítésben végzik, nem merülhetnek fel nagyobb problémák. Lehetősége lesz arra, hogy kérdéseket tegyen fel, és megbeszélje az eljárással kapcsolatos problémáit vagy aggályait, a sebész pedig részletesen elmagyarázza a műtétet, hogy tudja, mi fog történni aznap.

Mire számíthat a műtét napján

A brazil fenékfelvarrás Dubaiban általános érzéstelenítést igényel, és utána jól kell éreznie magát. A műtét napján mindig magával vihet egy barátot vagy családtagot, de ez nem elengedhetetlen.

Az eljárás két szakaszban zajlik:

Először a kiválasztott testrészekből zsírt vesznek ki. Egy epinefrint és lidokain tartalmú híg érzéstelenítőt fecskendeznek közvetlenül a területbe, ami megduzzasztja azt, hogy megkönnyítse a zsírsejtek eltávolítását. Egy kis bemetszést ejtünk, és a zsírt egy vékony csövön keresztül leválasztjuk, majd egy fecskendő vagy sebészi szívófej segítségével kiszedjük. Csak a legtisztább zsírsejteket használják fel.

A zsírsejtek kinyerése után kis, lokalizált mennyiségben a fenékre kerülnek.

Mire számíthat a műtét után

A brazil fenékfelvarrás eredményei azonnaliak, így a különbséget azonnal láthatja. Azonban eltart egy ideig, mire a teljes hatás láthatóvá válik, mivel a zsírnak időbe telik, amíg leülepedik, így egy-két hétbe is beletelhet, mire igazán értékelni tudja új fenekét.

Maga az eljárás fájdalommentes, de a műtét után néhány napig számolnia kell némi helyi véraláfutással és duzzanattal. Javasoljuk, hogy közvetlenül a műtét után egy napig maradjon ágyban, és használjon kompressziós alsóneműt, de egy-két napon belül visszaállhat a szokásos tevékenységeihez.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Erika

A nevem Erika. Több mint 10 év orvosi kutatás után úgy döntöttem, hogy 2018-tól a tudományos és orvosi írásnak szentelem magam. Különböző területekre kiterjedő szakértelmet alakítottam ki, mint például a kozmetikai, fogászati, bariátriai és szemészeti sebészet. Ez az új irány lehetővé teszi számomra, hogy megosszam tudásomat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️