Fenékredukció Törökországban

fenékredukció Törökország 1
Írta Erika

Minden, amit a törökországi fenékredukcióról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Isztambulban? Tanácsaink a sikeres törökországi fenékredukcióhoz.

A LegjobbKlinika.com információt nyújt a törökországi fenékredukcióról, és segít lefoglalni a műtétet a képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A fenékkisebbítés ára Törökországban

Törökországban, Isztambulban a fenékredukció átlagos költsége 1600 €. Az Ön igényeitől függően az ár 1400 euró és 1800 euró között változhat.

EljárásÁr Törökország
Fenékredukció1600 €

Mi a fenékkisebbítő műtét?

A Törökországban végzett fenékredukciós műtét egy olyan kozmetikai sebészeti eljárás, amely a fenék területéről eltávolítja a felesleges zsírt, hogy csökkentse annak méretét. A fenék ilyen módon történő átformálásával a férfiak és nők képesek lehetnek formálni az alakjukat, csökkenteni a méretüket és átformálni a teljes fenékterületet.

A fenék aránytalan kinézetének számos oka lehet, többek között a nők örökletes hajlama a zsír elraktározására a fenék területén. És minden igyekezetük ellenére a diéta és a testmozgás nem képes megoldani ezt a problémát.

Más esetekben gyakran látunk olyan férfiakat és nőket, akiknek a testsúlya az utóbbi időben ingadozott, és küzdenek a méretüknek megfelelő fenékformáért. Bárki, aki megereszkedett vagy elvesztette a bőr rugalmasságát a fenék területén, profitálhat ebből a műtétből, csakúgy, mint azok a nők, akik a terhesség után fogytak.

Hogyan történik a műtét?

A kiváló eredmények és a gyors felépülés érdekében zsírleszívásos technikákat alkalmazunk. Amikor a műtétet elvégezzük :

  • Az Ön török sebésze érzéstelenítőt és gyógyszert tartalmazó oldatot fecskendez a területre. Ez csökkenti a műtét utáni véraláfutást és duzzanatot.
  • A sebész egy kis bemetszést ejt, és egy vákuumgéphez csatlakoztatott szívócsövet helyez be. Több bemetszést is ejthet, amit a műtét előtt megbeszéltek.
  • Ezután a szívócsövet előre-hátra mozgatva fellazítja a zsírt, és kiszívja azt.
  • Végül lecsapolja a felesleges folyadékot és vért, és összevarrja a kezelt területet.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Erika

A nevem Erika. Több mint 10 év orvosi kutatás után úgy döntöttem, hogy 2018-tól a tudományos és orvosi írásnak szentelem magam. Különböző területekre kiterjedő szakértelmet alakítottam ki, mint például a kozmetikai, fogászati, bariátriai és szemészeti sebészet. Ez az új irány lehetővé teszi számomra, hogy megosszam tudásomat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️