Egy FUE hajátültetés ára Tunéziában

ár hajátültetés fue tunisie 1
Írta Laura

Minden, amit a FUE hajbeültetésről tudni kell Tunéziában! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres FUE hajátültetéshez Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai FUE hajbeültetésről , és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A FUE hajátültetés ára Tunéziában

Egy FUE hajátültetés átlagos költsége Tunéziában 2200 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1700 eurótól 2800 euróig terjedhet.

EljárásÁr Tunézia
FUE hajátültetés2200 €

Mi az a FUE hajátültetés?

A FUE egy 3 és 8 óra közötti időtartamú hajrestaurációs eljárás, amely során a donorhelyről (általában a fejbőr hátsó vagy oldalsó részéből) egyes hajhagymákat vesznek ki, és azokat átültetik azokra a területekre, ahol a haj elvékonyodott. A páciensek minimális kellemetlenséget tapasztalnak, ami főként az eljárás elején alkalmazott helyi érzéstelenítésnek köszönhető.

A tüszők eltávolítása metszés nélkül történik, ami azt jelenti, hogy nem marad látható heg. A tüszőket, amelyek élő szövetek, ezután óvatosan beültetik a hajhullás helyén lévő területekre. A beültetett haj több hétig a helyén marad, mielőtt kihullana. A következő 4-6 hónap alatt új hajnövekedés kezdődik, és Ön erős, egészséges, természetes haj megjelenését fogja látni. Mivel a hajnövekedés sebessége egyénenként eltérő, a teljes eredmény akár egy évig is eltarthat.

A tüszők nagy területeit egyetlen ülésben át lehet ültetni, ami azt jelenti, hogy kevesebb beavatkozásra lesz szüksége a kívánt fedettség eléréséhez. Újabban a sebészek a NeoGraft 2.0 technológiát használják, amely pneumatikus nyomást alkalmaz az egyes tüszők kiemelésére. Ez megóvja a kényes graftokat, és jobb általános eredményt biztosít.

A FUE és a FUT közötti különbség

A FUE nem az egyetlen elérhető hajpótlási módszer, de sok páciens számára ez a legideálisabb. Egy másik jól ismert eljárás, az úgynevezett FUT (vagy Follicular Unit Transplantation) során egy kis csíkot távolítanak el a szőrt hordozó bőrből. Ezt a területet ezután öltésekkel vagy kapcsokkal kell lezárni, ami egy lineáris heget eredményez, amely látható, amikor a hajat rövidre vágják.

A megfelelő jelölt a FUE-ra

A legjobb jelöltek a tunéziai FUE hajátültetésre azok, akik a fej tetején, a hajvonal elején vagy a hajkorona közelében szenvednek hajhullásban, és akiknek a tarkójukon jó vastag hajuk van. A több donorhaj hátul segít a nagyobb hajsűrűség helyreállításában. A NeoGraft 2.0 FUE rendszer a szemöldök vagy a test hajának helyreállítására is használható, vagy akár a korábbi hajpótlási kísérletekből származó csúnya hegek elfedésére is.

Jelenlegi hajátültetett páciens előtte és utána

Photo avant et après d'une greffe de cheveux
Hajátültetés előtti és utáni fotó

Gyógyulás: műtét utáni utókezelés

Rövid felépülési időre számíthat. A legtöbb páciensnek mindössze egy nap pihenésre van szüksége, mielőtt újra folytathatná mindennapi tevékenységeit. Mind a donor, mind az implantátum helye néhány napig fájdalmas lesz, de ez a kellemetlenség enyhe. A felépülési idő leghosszabb része az az idő, amíg a donor területéről újra kinő az eltávolított haj, mivel ezt a területet nagyon rövidre vágják, mielőtt a szőrtüszőket eltávolítják.

Eredmények és nyomon követés

A FUE általában tartós megoldást jelent a hajhullásra. Az optimális eredmények fenntartása érdekében egészséges, kiegyensúlyozott étrend, testmozgás és a dohányzás kerülése ajánlott. Megelőző orvosi kezelésre lehet szükség, ha a hajhullás progresszívnek tekinthető. Mindezt a konzultáció során megbeszéljük Önnel, és személyre szabott kezelési tervet javasolunk.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laura

A nevem Laura. 2004 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően széleskörű szakértelemmel rendelkezem a dokumentumok széles skálájának megírásában, fordításában és szerkesztésében, beleértve a tudományos és orvosi kutatási cikkeket, valamint a konferencia-kiadványokat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️