Teljes ráncfelvarrás Törökországban

teljes ráncfelvarrás ára 1
Írta Laura

Az arcfelvarrás Törökországban, Isztambulban egy olyan plasztikai műtét, amelynek célja, hogy a bőr megfiatalítása révén fiatalabbnak tűnjön.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi teljes arcfelvarrásról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, ahol képzett sebészekhez fordulhat. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A teljes arcfelvarrás ára Törökországban

Egy teljes arcfelvarrás átlagos költsége Törökországban Isztambulban 2200 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 2000 euró és 2400 euró között változhat.

EljárásÁr Törökország
Teljes arcfelvarrás2200 €

Mi az a teljes arcfelvarrás?

Számos modern öregedésgátló eljárás csak átmeneti javulást biztosít a pácienseknek a bőr öregedésének jeleiben. Az arc korai öregedése olyan tényezőkön múlik, mint az állandó stressz, az alvás és a pihenés hiánya, a vitaminhiány, a helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód és a rossz minőségű kozmetikumok használata.

Mindezek a tényezők az arcbőr idő előtti öregedésének ára lehet. A 30 év feletti betegek számára egyre nehezebbé válik a fiatalos megjelenés megőrzése.

A ráncok és orr-garat ráncok fokozatos kialakulása, az elmosódott arckontúrok és az arc lágyszöveteinek ptózisa visszafordíthatatlanná válik. Idővel a speciális kozmetikai termékek és technikák már nem képesek jelentős fiatalító eredményt elérni műtét nélkül.

Az arcfelvarrás mindig a páciens és az orvos együttműködése. Ennek a bizalmon, türelmen és bizalmon kell alapulnia. A műtét utáni kívánt eredmény elérése érdekében a lehető legtöbb információt kell tisztázni az arcfelvarrás minden szakaszáról és a törökországi kozmetikai plasztikai műtét utáni posztoperatív időszakról.

Meg kell próbálnia megérteni a szakemberek ajánlásait, amelyek megfelelnek a műtét típusának és az Ön klinikai helyzetének. Az orvos tanácsainak meghallgatása hosszú éveken át belső komfortérzetet és elégedettséget ad az eredménnyel kapcsolatban.

A törökországi teljes arcfelvarrás indikációi és ellenjavallatai

Az esztétikai plasztikai sebészet vagy facelift az arc feszesítésére és az arc ovális alakjának korrekciójára szolgáló műtét, amelynek közös célja a fiatalítás. Javítja a páciens arcának megjelenését és állapotát.

A fiatalítás egyik leghatékonyabb lehetősége az arcfelvarrás. Az arc és a nyak lágyrészsebészetét Törökországban először a huszadik század elején végezték.

Ma az arcfelvarrás Isztambulban az egyik legnépszerűbb öregedés elleni plasztikai sebészeti eljárás. Idővel az arcfelvarrás új típusait fejlesztették ki, beleértve a nem sebészeti (nem invazív) eljárásokat is.

A törökországi arcfelvarrás egy professzionálisan elvégzett műtét, amely garantált eredménnyel állítja helyre vonzerejét. Tekintettel az isztambuli plasztikai sebészeti műtétek gyakoriságára, a kezelés költsége kellemes meglepetésként fog érni.

A török kórházakban végzett facelift műtét indikációi:

  • Rugalmasságvesztés, megereszkedett arcbőr
  • Ráncok és redők jelenléte
  • Az arc és a nyak bőrének öregedési jelei
  • Elmosódott arckontúrok
  • Második áll és bajusz jelenléte
  • Ptosis és megereszkedés az arcon, szemhéjakon, homlokon stb.
  • A szemek vagy az ajkak sarkának megereszkedése

A török kórházakban végzett arcfelvarrás ellenjavallatai:

  • Terhesség és szoptatás
  • Az arcbőr gyulladása
  • A belső szervek súlyos patológiája
  • Akut krónikus betegségek
  • Véralvadási zavarok
  • Autoimmun betegségek
  • Szív- és érrendszeri betegségek
  • Cukorbetegség
  • Rák és jóindulatú daganatok

Az arcfelvarrás típusai

Az arc sebészi korrekciójára jelenleg többféle technika létezik, mindegyiknek megvannak a maga előnyei: a körkörös facelift, a SMAS facelift, az endoszkópos facelift, a lézeres facelift és az alsó facelift.

Körkörös facelift

Az arcfelvarrás ezen típusa a bőröregedés valamennyi jelének hatékony eltüntetésére szolgál. A körkörös faceliftet általános érzéstelenítésben végzik. Az arcfelvarrás során a sebész bemetszéseket ejt a bőrön a fülek előtt és mögött, valamint a hajvonal mentén. A következő lépés a bőr megnyújtása és a felesleges bőr eltávolítása.

A sebész összevarrja az összes bőrmetszést, és a műtét után két héttel eltávolítja a varratokat (ennek hossza az egyes páciensek állapotától függően változhat). A bemetszésekből származó hegek körülbelül 20 nap elteltével alig láthatóak.

Ha bármilyen előre nem látható komplikáció lép fel, azok 6 hónapon belül teljesen eltűnnek. Mindazonáltal érdemes megemlíteni, hogy a kórházak kiválasztásakor alkalmazott szakszerűtlen megközelítés a páciens szépségébe kerülhet.

Lásd még: Combemelés Törökországban

A rehabilitációs szakasz sajátosságai és időtartama

Az arcfelvarrás utáni felépülés több hetet vesz igénybe. A műtét maximális eredményét hat hónappal későbbre lehet becsülni. Az első napokban a páciensnek speciális kompressziós kötést kell viselnie, amely biztosítja a fertőzések elleni védelmet, a szövetek gyors gyógyulását és az arc új formájához való alkalmazkodást.

A törökországi arcplasztikai műtét után a szervezet szokásos reakciója az ödéma kialakulása és a bőr kipirosodása. A műtét utáni kompresszió segít csökkenteni ezeket a folyamatokat. A fájdalom csökkentése érdekében megfelelő gyógyszeres kezelést javasolnak.

Önnek is szüksége lesz a következőkre :

  • Korlátozza a fizikai aktivitást, például a súlyemelést
  • Kerülje a rossz szokásokat, különösen a dohányzást
  • Kerülje a közvetlen napfényben való sétákat és a szoláriumlátogatást.

Ha felveszi a kapcsolatot egy jó isztambuli klinikával, ahol hozzáértő orvos dolgozik, és a műtét utáni időszakban követi az összes ajánlást, a szövődmények kialakulásának kockázata minimális. Más esetekben előfordulhat fertőzés, jelentős vérömleny, arc aszimmetria, csökkent bőrérzékenység stb.

A törökországi műtét utáni komplikációk elkerülése érdekében szükség lehet antibiotikumok beadására, sebkezelésre, folyadékelvezető drainázsra, vagy akár a teljes arcfelvarrás műtét megismétlésére Törökországban.

Isztambulban kifejlesztettünk és megvalósítottunk egy teljes arcfelvarrási programot, amely maximális műtéti biztonságot nyújt, hogy a páciensek ne tapasztaljanak semmilyen komplikációt.

Az arcplasztikai kezelési program költségei tartalmazzák a fordítási szolgáltatásokat, a transzferköltségeket és szükség esetén a páciensek és egy kísérő személy szállását is. A pácienseknek a műtétet követő rehabilitációs időszakban vigyázniuk kell magukra, és biztosítaniuk kell, hogy az orvos minden ajánlását betartsák.

A plasztikai sebészeti műtétek lehetséges szövődményei

A plasztikai műtéteknél a műtét utáni szövődmények kialakulásának valószínűsége nem olyan alacsony, mint amilyennek elsőre tűnik.

A törökországi kórházba történő beutazás előtt a páciens aláír egy dokumentumot (a tájékozott beleegyezési nyilatkozatot), amelyben szerepel, hogy az arcfelvarrást követően fennáll a szövődmények kialakulásának kockázata:

  • Bőrelhalás előfordulhat azokon a területeken, ahol a szövetek elvékonyodása a legnagyobb az arcfelvarrás után.
  • A műtét utáni seb gennyesedése a varrat rossz karbantartása miatt alakulhat ki.
  • A hipertrófiás hegek hosszú ideig fájdalmasak lehetnek a bőrredők rossz konfigurációja miatt.
  • A vékony, érzékeny bőrű embereknél gyakran alakulnak ki öregségi foltok. Ezek általában egy év után további kezelés nélkül eltűnnek.
  • A deformált arckontúrokat a sebész hibája okozhatja.
  • Átmeneti hajhullás a heg területén, 3-4 hónap múlva új haj kezd nőni.

Általános szabályként elmondható, hogy az arcfelvarrást követő számos szövődmény sikeresen elkerülhető. Ehhez Törökország nagy kórházaihoz kell fordulni, amelyek következetesen kiváló eredményeket érnek el, nemzetközi színvonalúak és hozzáértő szakemberekkel rendelkeznek.

A szemhéjplasztikával sikeresen orvosolható problémák

A szemhéjplasztika Törökországban más öregedésgátló eljárásokkal, például lézeres eljárásokkal vagy körkörös arcfelvarrással egy időben is elvégezhető. A szemhéjplasztika Törökországban a fiatalítás radikális módszere. Ha a szem körüli bőr állapota kielégítő (a korral járó elváltozások nem jelentősek), akkor kíméletesebb technikákhoz lehet folyamodni.

A szemhéjplasztikának vannak alternatívái:

  • Botox injekciók
  • Nyirokdrenázs masszázs
  • Lézeres felszínmegújítás
  • Láthatatlan szilikonpárnák alkalmazása, amelyek megemelik a felső szemhéjat

Meg kell értenie, hogy ez a hatás átmeneti lesz, és hogy utána mindig szemhéjplasztikára lesz szüksége.

A nyakplasztikai műtét indikációi

Sokak számára a nyakbőr rugalmasságának megőrzéséhez elegendőek a krémek, maszkok, masszázsok és anyagi kozmetikai eljárások.

A nyakfelvarrásra általában a következő esetekben van szükség:

  • Kifejezett ráncok és keresztirányú ráncok ezen a területen
  • Megereszkedett nyakbőr
  • Felesleges zsír az állon és az áll alatt
  • A fő izom (platysma) gyengülése
  • A bőr gyengülése és “zsák” kialakulása a nyak és az áll alsó részén

A nyakplasztika Törökországban az egyik legfontosabb öregedésgátló műtét. Mivel a nyak felelős az arc ovális alakjának kialakításáért, a törökországi nyakfelvarrás lehetővé teszi a páciensek számára, hogy fiatalabbnak tűnjenek koruknál, és megőrizzék önbizalmukat.

A törökországi szemöldökfelvarrás típusai

A homlok az arc egyharmadát foglalja el. A második harmad megjelenése jelentősen függ tőle. Egy sima homlok, megemelt szemöldökívekkel sok évet eltüntet, kinyitja a nő szemét és barátságos arckifejezést kölcsönöz az arcnak. Ez a hatás sebészeti és kozmetikai módszerekkel érhető el.

Endoszkópos szemöldökfelvarrás Törökországban

Az endoszkópos szemöldökfelvarrás öt apró (4-5 cm hosszú), a fejbőrön ejtett bemetszéssel történik. Ezekkel a szemöldököt összehúzzák és a kívánt pozícióban rögzítik. A homlokon a vízszintes ráncok kialakulásáért felelős izmok átvághatók. A műtét legfeljebb 4 órát vesz igénybe. Általános érzéstelenítésben, kórházi körülmények között végzik. A rövid felépülési idő, a minimális szövődmények és a látható hatás miatt az endoszkópia népszerű a nők és a férfiak körében egyaránt.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laura

A nevem Laura. 2004 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően széleskörű szakértelemmel rendelkezem a dokumentumok széles skálájának megírásában, fordításában és szerkesztésében, beleértve a tudományos és orvosi kutatási cikkeket, valamint a konferencia-kiadványokat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️