A gyomor botox ára Dubaiban

gyomor botox ár dubai 1
Írta Laurence

Ma a Botoxot, amelyet Dubaiban általában különböző plasztikai sebészeti eljárásokban használtak, sok orvos fogyókúrás gyógyszernek tekinti.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a dubaji gyomorbotoxról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, ahol képzett sebészek állnak rendelkezésre. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A gyomor botox ára Dubaiban

A gyomorbotox Dubaiban átlagosan 3500 euróba kerül. Az Ön igényeitől függően az ár 3 000 és 4 000 euró között változhat.

EljárásÁr Dubai
Gyomor botox3500 €

Mi az a gyomor botox?

Ma a botoxot, amelyet Dubaiban általában különböző plasztikai sebészeti beavatkozásoknál használtak, sok orvos súlycsökkentő gyógyszerként tartja számon. Az egész eljárás neve Gastric Botox Dubaiban, és ez ismét egy fogyókúrás módszer, amely nem jár vágásokkal vagy bemetszésekkel a testben.

Ebben a kezelésben egy személy hajlamos fogyni, miután a Botoxot befecskendezik a gyomornyálkahártyába . A botox átmenetileg ellazítja a gyomorizmokat és blokkolja az éhség- és telítettségérzetet szabályozó kulcsfontosságú ideget. Ennek eredményeképpen a páciensek gyorsabban és hosszabb ideig érzik jóllakottnak magukat, mint általában. És amikor az általános táplálékfelvétel csökken, esély van a túlsúly leadására.

A gyomor-botox kezelés Dubaiban a fogyás érdekében egy ambuláns eljárás, amely 20-25 percig tart. Az orvosok egy endoszkóp segítségével Botoxot fecskendeznek a gyomor felső és alsó részébe, és lelassítják a gyomor mozgását, ami a táplálékfelvétel csökkenéséhez vezet. A kezelés után a páciensnek 2-3 órát kell a kórházban maradnia. A kezelésnek általában nincsenek mellékhatásai, és a páciensek egy nap pihenés után folytathatják napi tevékenységüket.

A DUBAI GYOMOR BOTOX ELŐNYEI

  1. Nem jár vágásokkal vagy bemetszésekkel.
  2. Gyors módja a fogyásnak. Az eljárás körülbelül 20 percet vesz igénybe, és a páciens 3 óra kezelés után hazamehet.
  3. Nincs szükség általános érzéstelenítésre. A páciens azonban nyugtatót kap.
  4. A kezelés előtt nincs szükség semmilyen előkészületre, kivéve az eljárást megelőző 8-10 órás koplalást.
  5. Az eljárás után nincsenek mellékhatások vagy komplikációk. A beteg azonban tapasztalhatja az endoszkópia és a nyugtatás általános mellékhatásait.
  6. 6-8 kilogrammos súlycsökkenés várható a következő időszakot követően
  7. hetekkel a kezelés után.
  8. A kezelés szükség esetén 6 hónap múlva megismételhető.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laurence

A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️