A gyomorszalag ára Dubaiban

ár gyomorszalag 1
Írta Erika

A gyomorszalag-kezelés Dubaiban a legkevésbé invazív fogyókúrás műtétnek számít. Ez az eljárás során egy kis felfújható szilikonszalagot helyeznek a gyomor felső része köré.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a gyomorszalag-műtétről Dubaiban, és segít lefoglalni a műtétet a képzett sebészekkel. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A gyomorszalag ára Dubaiban

A gyomorszalag átlagos költsége Dubajban 5500 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 4 500 € és 6 500 € között változhat.

EljárásÁr Dubai
Gyomorszalag5500 €

MI AZ AZ ÁLLÍTHATÓ GYOMORSZALAG?

A gyomorszalagot Dubaiban a legkevésbé invazív súlycsökkentő műtétnek tartják. Az eljárás során egy kis felfújható szilikonszalagot helyeznek a gyomor felső része köré, amely két rekeszt hoz létre, a kisebbik a felső részen, ami jelentősen csökkenti a gyomor által befogadható étel mennyiségét.

A Dubaiban végzett gyomorszalag-eljárás is része a fogyókúrás és elhízás elleni programunknak, amely a műtétet követően egy opcionális 6 hónapos támogató programot is tartalmaz, hogy a lehető legnagyobb eséllyel érje el fogyási céljait.

MIÉRT VÉGZIK EL A MŰTÉTET?

A gyomorszalag-műtét segít Önnek a fogyásban azáltal, hogy korlátozza az elfogyasztható ételek mennyiségét. Általánosságban elmondható, hogy ez a dubaji eljárás lehetővé teszi, hogy átmenetileg fogyjon, miközben egészséges étkezési szokásokat vesz fel és sportol.

KINEK AJÁNLOTT A MŰTÉT?

A gyomorszalag-műtét különösen akkor ajánlott, ha Ön kóros elhízásban szenved, vagy ha átmeneti fogyási lehetőséget szeretne, amelyet életmódváltással kombinálhat. Minden esetben kezelőorvosa dönti el, hogy a műtét előnyös-e az Ön számára. A következő feltételeknek kell teljesülniük ahhoz, hogy az eljárás előnyös legyen:

  • BMI 30 és 40 között.
  • Az elhízáshoz kapcsolódó súlyos egészségügyi problémák.
  • Nincs kórtörténetében gyomor-bélrendszeri betegség, kábítószer- vagy alkoholfogyasztás.
  • Elkötelezettség az egészséges életmódváltás iránt.

ELŐNYÖK ÉS LEHETSÉGES EREDMÉNYEK

A gyomorszalag-kezelés nagyon hatékony módja lehet a fogyásnak, attól függően, hogy milyen mértékben változtatja meg életmódbeli szokásait. Ezzel a módszerrel az átlagos súlyvesztés hat hónap alatt a súlyfelesleg 30-60%-át teszi ki.

Az alábbi egészségügyi állapotok is javulhatnak ennek eredményeként:

  • Cukorbetegség.
  • Magas vérnyomás.
  • Hiperlipidémia.
  • Szívbetegség.
  • Alvási apnoe.
  • Ízületi betegségek.

KOCKÁK

Az állítható gyomorszalag biztonságos eljárás, minimális szövődményszámmal. Néhány szövődmény közé tartozik a szalag vagy a port fertőzése és a hányás. A legsúlyosabb szövődmény a szalag eróziója, de ez rendkívül ritka.

MŰTÉT ELŐTT

Annak érdekében, hogy az eljárásra alkalmas jelöltnek válasszák ki, a dubaji orvosának szüksége lehet bizonyos laboratóriumi vizsgálatokra. A műtétet megelőző éjszaka éjfél után nem fogyaszthat semmilyen ételt vagy folyadékot.

A MŰTÉT ALATT

Az állítható gyomorszalag Dubaiban egy minimálisan invazív eljárás, amelyet egy bariátriai orvos végez. Az eljárás a következő lépésekből áll:

  • Egy kis felfújható szalagot helyeznek a gyomor felső része köré egy apró hasi bemetszésen keresztül.
  • A szalagot egy kis cső köti össze, amelyet a bőr alá helyeznek.
  • A szalagot sóoldattal töltik fel, amelyet a kis csövön keresztül szükség szerint lehet eltávolítani vagy hozzáadni.

A beavatkozás során Ön általános érzéstelenítésben alszik, és szoros megfigyelés alatt áll, hogy elkerüljék a szövődményeket. Az egész eljárás körülbelül egy órát vesz igénybe.

A MŰTÉT UTÁN

Közvetlenül a műtét után körülbelül 8 órán keresztül nem ehet és nem ihat. Ezt követően az étrendje fokozatosan át fog változni a folyékonyról a szilárdra, és az elfogyasztott ételek mennyisége is változni fog. A legtöbben még aznap hazamennek, és körülbelül egy hétig tart, amíg a beavatkozás után otthon teljesen felépül, és visszatérhet a munkájához.

Végül a műtét után némi utókezelésre lesz szüksége a pánt beállításához és az optimális fogyás biztosításához.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Erika

A nevem Erika. Több mint 10 év orvosi kutatás után úgy döntöttem, hogy 2018-tól a tudományos és orvosi írásnak szentelem magam. Különböző területekre kiterjedő szakértelmet alakítottam ki, mint például a kozmetikai, fogászati, bariátriai és szemészeti sebészet. Ez az új irány lehetővé teszi számomra, hogy megosszam tudásomat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️