Borotválkozásmentes hajbeültetés Törökországban

hajátültetés ára borotválkozás nélkül 1
Írta William

Hajhullástól szenved, de nem szeretné, ha mások tudnák, hogy átültetésen esett át? Foglaljon le egy borotválkozás nélküli hajátültetést Törökországban.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi borotválkozásmentes hajátültetésekről, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A borotválkozásmentes hajátültetés ára Törökországban

A borotválkozásmentes hajátültetés átlagos ára Törökországban, Isztambulban 1350 euró, a minimális ár 1200 euró, a maximális ár pedig 1500 euró.

EljárásÁr Törökország
U-FUE borotválatlan hajátültetés1350 €

Mi az a borotválás nélküli hajátültetés?

A borotválás nélküli hajátültetés kiváló lehetőség azoknak, akik szeretnék megtartani az összes hajukat a beavatkozás során, ahelyett, hogy egy részét leborotválnák.

Mivel így megtarthatják a már meglévő hajukat, ez a kezelés gyakran népszerű a nők, hírességek és magas rangú személyek körében.

Az egyébként U-FUE néven ismert, borotválatlan hajátültetés Törökországban bonyolult eljárás, amelyet a legnagyobb pontossággal és precizitással kell elvégezni.

Olvassa el továbbá: A hajátültetés ára nők számára Törökországban

Mivel jár a borotválatlan hajátültetés?

Ahhoz, hogy a borotválatlan hajátültetés Törökországban sikeres legyen, egészséges hajat kell azonosítani, kitermelni, majd átültetni, mivel ezek a legerősebb tüszők, és ezek adják a legjobb eredményt a páciens számára.

Az Ön fejbőrén lévő donor területről minden egyes hajszálat egyesével távolítanak el. Ebből a hajból, annak érdekében, hogy csak a graftok épüljenek be, kis szálakat vágnak le a kivett hajból.

Az U-FUE eljárás a szokásos FUE hajátültetési eljárást követi, bár a teljes eljárás sokkal összetettebb, mivel a meglévő egészséges hajszálak körül kell dolgozni.

Olvassa el még: DHI hajátültetés Törökországban

Ha úgy dönt, hogy szeretne egy borotválás nélküli hajbeültetésen átesni Törökországban, amelyet egy szakértői csapat végez, kérjük, töltse ki online ajánlatkérő űrlapunkat.

Miután ez az első kapcsolatfelvétel megtörtént, csapatunk egyik tagja egyeztetni fog Önnel egy konzultációt, amely lehetővé teszi, hogy feltehesse a borotválásmentes hajbeültetéssel kapcsolatos további kérdéseit Törökországban.

A hét öt napján ingyenes audio- vagy videokonferenciákat és utókövetési időpontokat kínálunk szakértő páciens-tanácsadóinktól vagy online utókövetési szakembereinktől, otthonának kényelmében.

Olvassa el továbbá: Hajátültetés a sztároknak

A velünk folytatott megbeszélést követően személyre szabott kezelési tervet és árajánlatot készítünk Önnek. Ezek tükrözni fogják a konzultáció során megbeszélteket, hogy mit szeretne elérni a törökországi borotválatlan hajátültetéssel. Ebben a szakaszban megkérjük, hogy fizessen előleget, amely a csomag 10%-át teszi ki.

Mit tartalmaz az U-FUE csomag?

A törökországi hajátültetés költségei kiválóak, és az eljárást a közölt csomag tartalmazza. Ez a csomag tartalmazza a szállást, egy dedikált házigazdát, aki szükség esetén a nap 24 órájában jelen lesz, a reptéri transzfert, a tolmácsot és még a hajátültetés nélküli hajbeültetés árát is.

Olvassa el továbbá: A frontvonal csökkentése Isztambulban

Az előleg befizetése után utazási koordinátorunk összeállítja az útitervet, így Önnek már csak a saját repülőjegyeit kell megszerveznie Törökországba. Miután leszálltál, a sofőröd várni fog rád, aki elvisz a szállásodra, ahol találkozhatsz a vendéglátóddal.

Az Ön dedikált vendéglátója szükség esetén tolmácsként is szolgál majd az út során.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

William

A nevem William Royer, és orvosi szakíró vagyok, aki komplex tudományos adatok megírásában jártas. Szakterületem az immunológia és a hematológia. Nagy inspirációt jelent számomra a különböző egészségügyi szakemberekkel, köztük orvosokkal, ápolókkal és betegjogi képviselőkkel való szoros együttműködés. Emellett recenziókat is publikálok.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️