DHI hajátültetés Törökországban

ár hajátültetés DHI Törökország 1
Írta Melissa

Fókuszálj a DHI hajátültetésre Törökországban! Mennyi az átlagos ár Isztambulban? Tanácsaink a sikeres HID hajátültetéshez Törökországban.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi HID hajátültetésről, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, ahol képzett sebészek állnak rendelkezésére. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A DHI hajátültetés ára Törökországban

Törökországban egy 3000 graftból álló HID hajátültetés ára 1800 és 2100 euró között van. A DHI hajátültetés költségét Törökországban a DHI toll (Choi Pen) használata határozza meg. Másrészt egy 5000 graftból álló hajátültetés költsége 2100 és 2500 euró között lehet. A minimális tartózkodás Isztambulban 7 nap, a kezelés pedig 8 órán át tart.

Afro hajátültetés1700 €
Női hajátültetés2200 €
DHI hajátültetés1900 €
FUE hajátültetés1800 €

A DHI hajátültetések igazi forradalomnak számítanak a területen, mivel fenomenális eredményeket kínálnak gyors gyógyulással, akár haj, akár szakáll esetében.

Photo avant et après une greffe DHI
Fotó a DHI hajátültetés előtt és után

Ebben a cikkben részletesen beszélünk Önnek a törökországi DHI hajátültetésről. Tudjon meg mindent, amit tudnia kell.

Mi az a DHI hajátültetés Törökországban?

A HID hajátültetéseket a Direct Hair Implant (DHI) stylet, más néven Choi Pen segítségével végzik.

Az elv nagyon egyszerűen érthető: agraftokat a donor területrőlnyerik ki, majd a tüszőket a recipiens területre ültetik be anélkül, hogy metszési csatornákat kellene készíteni.

Photo avant et après une greffe DHI
Fotó egy DHI-graft előtt és után

A műtét nagyon kényelmes a páciens számára, mivel helyi érzéstelenítésben, injekciós tű használata nélkül történik, így nem érez fájdalmat. Emellett a metszési idő csökkentése érdekében a graft nem tölt sok időt a testen kívül. Ez biztosítja a biztonságos beültetést.

Emellett a műtétet végző tapasztalt sebész ügyel arra is, hogy minden egyes tüszőt meghatározott szögben, mélységben és irányban helyezzen el, ajobb eredmény elérése érdekében.

Fotók előtte és utána

Mi az a Choi-toll az IHD esetében?

A Choi Pen ötlete közvetlenül Dél-Koreából származik, ahol Chio professzor találta fel. Az ötlet egy olyan eszköz megalkotása volt, amely lehetővé teszi a graft bemetszését és beültetését egyetlen műtét során.

Ez egy kis eszköz, amely úgy néz ki, mint egy toll, egy üreges tűvel, amely a csőhöz és a pumpához csatlakozik. A tüszőt a donor területéről szívják le, majd óvatosan beültetik a recipiens területére.

A tüsző jellegétől és a kívánt hajbeültetés sűrűségétől függően többféle méretű tű létezik. A sebész a beültetés szögét és mélységét is könnyen szabályozhatja a Choi DHI tű segítségével.

Stylo Choi pour une greffe DHI
Choi toll a DHI grafthoz

Kinek érdemes alávetnie magát ennek a műtétnek?

Ha hajhullástól szenved, legyen szó alopeciáról vagy előrehaladott kopaszodásról, a törökországi DHI hajátültetés ajánlott. A HIV-fertőzöttek jogosultak erre a műtétre.

A DHI transzplantáció előnye, hogy rendkívül hatékony és nagyon jó eredményekkel jár, a természetes tüszőbeültetést reprodukálja, legyen szó hajról vagy szakállról. Az eredmény nem hagy nyomokat vagy hegeket, és a haj tökéletesen helyreáll.

Photo avant et après une greffe DHI en Turquie
ADHI transzplantáció előtt és után Törökországban

Kezdetben a DHI transzplantáció sokkal inkább a finom, egyenes hajra volt alkalmas, a tűk korlátozott vastagsága miatt. Ma már azonban a Choi stift minden hajtípushoz igazítható, és lehetővé teszi a transzplantáció elvégzését férfiaknál és nőknél egyaránt.

Ha már kipróbálta a hajátültetés más módszereit, és nem volt elégedett, akkor a DHI hajbeültetést is elvégeztetheti Isztambulban. A korrekciós átültetések is lefedettek.

Lásd még: HIV hajátültetés Törökországban

A teljes művelet

Először is fontos tudni, hogy a HID hajbeültetést Törökországban egy orvos végzi steril műtőben. Ha HID hajátültetés előtt áll, először ki kell töltenie egy űrlapot, amelynek célja, hogy megtudja, milyen betegségei vannak, és hogy szed-e valamilyen gyógyszert.

A hajklinika orvosa azt is tanácsolja majd, hogy a műtétet megelőző héten kerülje az aszpirin és a vitaminok szedését, valamint a beavatkozást megelőző 48 órában korlátozza a kávé-, dohány- és alkoholfogyasztást.

Schéma simulation vant et après une greffe DHI
Szimulációs ábra a DHI transzplantáció előtt és után

Kezdetben Ön és a sebész meghatározzák a donor és a recipiens területeket. Emellett teljes körű diagnózist végez a haj jellegéről és sűrűségéről.

A kezelendő terület meghatározása és a teljes diagnózis elkészítése után az eljárás a következőképpen zajlik:

  • A graftokat kiveszik a donor területről és tárolják;
  • ADHI-beültetést ezután pontos szögben végzik el, hogy ne sérüljenek a szőrtüszők gyökerei;
  • Az implantátumokat pontos irányban helyezik el a tökéletes eredmény érdekében.

Az eljárás hossza számos tényezőtől függ, többek között a kezelendő terület méretétől és a szőrtípustól. Általában az eljárás 2 és 8 óra között tart.

Lásd még: Hajátültetés nőknek Törökországban

Kockázatok, szövődmények és mellékhatások

A DHI hajátültetés során előfordulhat néhány ritka kockázat:

  • Vérzés ;
  • Szédülés
  • Koponyafájdalom;
  • Megnövekedett pulzusszám;
  • A hajhagymák gyulladása;
  • Ritkás donorterület.

Ezért bízzon bennünk, hogy segítünk kiválasztani a megfelelő sebészt Isztambulban, és válasszon egy jó hírű és tapasztalt szakembert.

Meg kell jegyezni, hogy az iszlám hitben a HID hajátültetés nem számít haramnak. Halal és elfogadható, ha hiba eltávolítására használják.

Az Ön kényelme számunkra elsődleges fontosságú, ezért a mozgáskorlátozottak számára kialakítottuk a szolgáltatásokat.

Olvassa el továbbá: A frontvonal csökkentése Isztambulban

Milyen óvintézkedéseket kell tennem hajátültetés után?

A törökországi DHI hajátültetés eredményei láthatóak és tartósak. Az átültetés sikere azonban attól is függ, hogy a műtét után mennyire jól ápolják a hajat.

Még ha a gyógyulás gyors is, a műtétet végző sebész krémeket fog felírni a folyamat felgyorsítására. A fejbőr táplálására bizonyos olajokat, például szezám-, argán- vagy kókuszolajat is használhat.

Videó a DHI transzplantációról

Az átültetés utáni első néhány hétben ajánlatos enyhe samponokat használni, valamint kerülni az alkoholt és a dohányzást. Ajánlatos továbbá egészségesen táplálkozni, hogy azátültetett haj minden szükséges tápanyagot megkapjon.

Lásd még: Afro hajátültetés Törökországban

Mennyibe kerül a DHI hajátültetés Törökországban?

Egy DHI hajátültetés Törökországban 2200 euróba kerül. Ez függ a haj típusától, a kopaszodás stádiumától és a terület feltöltéséhez szükséges graftok számától. Az ár a szükséges kezelés hosszától függően változik.

A DHI hajátültetéseket Isztambulban a legjobb sebészek végzik, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. Valójában Törökország a DHI-implantátumok tekintetében a kiválóság igazi mércéje, és az eredmények garantáltak, különösen a megfelelő karbantartás után.

Lásd még: Hajbeültetés a sztároknak


Ha nehezen dönt, mi segítünk Önnek, hogy a műtét sikeres legyen, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart a DHI hajátültetés Törökországban?

A törökországi DHI hajátültetés eredményei véglegesek, de a kopaszodás a kezelt területeken kívül is folytatódhat. Ilyenkor kiegészítő kezelést írhatnak elő a páciensnek, hogy a fejbőr regenerálásával megállítsák a hajhullást.

Ez két nagyon kifinomult technika, de a különbség a hajbeültetés módszerében rejlik. A DHI a precízebb és drágább technika, mivel a hajbeültetést teljes egészében kézzel végzik, hogy a graftok beültetése tökéletes kontrollal történjen.

A FUE és a DHI a két legjobb hajbeültetési technika, mivel a műtét után nem hagynak látható hegeket. Ráadásul az eredmény tartós és sokkal természetesebb. Ellentétben az egyszálas műtéttel, amely korlátozottabb.

A DHI hajbeültetési eljárás helyi érzéstelenítésben történik, így teljesen fájdalommentes. A beavatkozás után azonban a páciensek tapasztalhatnak némi fájdalmat, de ez általában nagyon mérsékelt.

Az ár a szükséges graftok számától, a sebész szakértelmétől és a választott létesítménytől függően változik. De a legolcsóbb országok jelenleg Tunézia, Törökország, Lengyelország és nem utolsósorban Magyarország. 4 célpont, amelyet a legolcsóbban lehet választani egy olcsó hajátültetéshez.

Természetesen a tartózkodás időtartama páciensenként változik. De általános szabályként legalább 4 napos tartózkodásra kell számítani. Ez magában foglalja a műtét előtti konzultációt, a DHI hajátültetési eljárást és a szükséges műtét utáni utókezelést.

A szerzőről

Melissa

A nevem Mélissa, és 2014 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Széleskörű tapasztalattal rendelkezem a szabályozási és orvos-marketing dokumentumok megírásában, terápiás területek széles skáláját lefedve.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️