A hasemeles ára Dubaiban

hasplasztika ára 1
Írta Émilie

A hasemeles Dubaiban olyan sebészeti eljárás, amely a has körüli területet formálja és feszesíti: a hasat, a csípőt, a külső és belső combokat, a combok hátsó részét és a feneket.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a dubaji hasplasztikákról , és segít lefoglalni a műtétet a képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A hasemeles átlagos költsége Dubajban

Egy hasemeles átlagos költsége Dubajban 6250 €. Az Ön igényeitől függően az ár 4500 € és 8000 € között változhat.

EljárásokÁrak Dubai
Hasemeles6250 €

Mi az a hasemeles?

Az öregedés, a jelentős súlyvesztés vagy a súlyingadozás gyakran vezet megereszkedett bőrhöz a derék alatti területeken. Ez miatt az ember kényelmetlenül érezheti magát a testében, és esztétikusabb és vonzóbb testre vágyik. Íme néhány olyan tényező, amely miatt valaki kényelmetlenül érezheti magát az alsó testrészével kapcsolatban;

  • Viszonylag vékony zsírrétegek a combokon, csípőn, fenéken és a hason.
  • Lógó bőr az alsó testrészen, ami korlátozza a mozgást.
  • Az önbizalom hiánya
  • A megereszkedett hasi bőr miatti szorongás.

A Dubaiban végzett hasemeles beavatkozás segíthet megoldani ezeket a problémákat a problémás területek megformálásával és feszesítésével.

A hasemeles olyan sebészeti eljárás, amely a has, a csípő, a külső és belső combok, a combok hátsó része és a fenék formázása és feszesítése.

A hasemeles lehetőségei

A hasemeles során különböző technikák alkalmazhatók az optimális eredmény elérése érdekében. Ezek közé tartoznak a következők:

  • Zsírleszívás: A zsírleszívást, amely a felesleges testzsír kiszívását jelenti, a has megformálása érdekében végzik a lehető legjobb kontúrok érdekében.
  • Zsírátültetés: A zsírátültetést különösen a térfogatvesztéssel érintett területeken, például a fenéken és a melleken végzik. A megfelelőbb testkontúr elérése érdekében kombinálható a hasplasztikai eljárások egyikével.
  • Hasemeles és combemelés: A hasemeles és a combemelés két elengedhetetlen technika, amelyet a dubai alsótest-felvarrás műtétje során alkalmaznak. Ezeket a hasplasztikai eljárás során a has újraformálására használják a meglazult bőr sebészi eltávolításával, így a terület feszesebbé és tónusosabbá válik.

Az Ön iránti elkötelezettségünk

Megkeressük a legjobb testfelvarrással foglalkozó sebészt Dubaiban, aki egy személyre szabott konzultáció során meghallgatja, megérti és azonosítja az Ön egyéni és részletes igényeit, tanácsot ad Önnek, hogy mit vár a megfelelő kezeléstől, és végül Önnel együtt kidolgozza a legmegfelelőbb kezelési tervet.

A hasemeles folyamata Dubaiban

a) A konzultáció

A Dubaiban végzett hasemeles első szakasza egy részletes konzultáció és vizsgálat a klinikán, amelyet szakvizsgával rendelkező plasztikai sebészünkkel tartunk, hogy minden egyes jelölt számára személyre szabott tervet határozzunk meg.

b) A műtét

A második lépés a hasplasztikai műtét időpontjának egyeztetése egy magasan képzett és tapasztalt plasztikai sebésszel, aki a hasemeles és más testkontúrozó eljárások szakértője. A beavatkozás az elvégzendő eljárástól függően 2-6 órát vesz igénybe általános érzéstelenítésben.

A beavatkozás előtt minden pácienst megvizsgálnak, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy biztonságosan át tudja-e esni a műtéten. Ez magában foglalja az altatás előtti konzultációt, vérvizsgálatot és annak ellenőrzését, hogy a páciens alkalmas-e az eljárásra.

A hasplasztikát kórházi műtőben végzik, és a páciens a műtét után általában 2-4 napot tölt kórházban a felépülés érdekében. Szükség esetén a páciens hosszabb időt is eltölthet.

A műtét során egy körkörös bemetszést ejtenek, amely a törzs körül húzódik. A sebész ezután eltávolítja a felesleges bőrt és zsírt a bemetszés alól, és a szöveteket újrapozícionálja és feszesíti. A comb és a fenék megmaradt bőrét felfelé húzza, az alatta lévő bőrt és szöveteket pedig felfüggesztik és feszesítik. Ehhez az eljáráshoz általában az oldalán vagy a hasán helyezkedik el. Szükség esetén ebben a szakaszban zsír átvihető a fenék területére.

Miután az oldalsó és hátsó részek kezelése megtörtént, Önt újra a hátára fektetik, hogy az elülső részt is kezelni lehessen. Ebben a szakaszban sebésze azt a technikai lehetőséget fogja alkalmazni, amelyről korábban megállapodott, hogy a hasplasztikával kombinálja, azaz a hasplasztikát vagy a belső combfelvarrást.

A bemetszéseket rétegesen, dréneken keresztül zárják le a nyúlás és a duzzanat megfékezése érdekében. Az alatta lévő szövetekben mély támasztóvarratok segítik az új kontúrok kialakítását.

A szakértő plasztikai sebész végigkíséri a pácienst a felépülési és gyógyulási folyamat során, a tervezett utóvizsgálatokon keresztül.

c) Gyógyulás

A dubaji kórházból való elbocsátáskor a páciens általában kisebb kötéseket és dréneket visel, amelyeket másnap cserélnek, és új kötéseket helyeznek fel. A duzzanat és a véraláfutás csökkentése érdekében kompressziós ruhát is viselnek, amelyet 4-6 hétig lehet viselni.

Az érzéstelenítés lecsengése után a páciensnek azonnal kellemetlen érzés, bőrpír és duzzanat jelentkezik. A gyógyulási időszak alatt legalább 6 hétig kerülni kell a megerőltető tevékenységet, de a szokásos napi tevékenységek általában 10 nap után folytathatók.

A plasztikai sebész tanácsot ad a páciensnek az alvási pozíciókkal és a metszési helyek ápolásával kapcsolatban. Az elbocsátást követő első napon a gyaloglás javasolt.

Körülbelül 4 hét alatt a páciensnek a műtét után általában többször is fel kell keresnie a klinikát a gyógyulási folyamat nyomon követése céljából.

Megteendő óvintézkedések

Bár a hasplasztikai eljárás egyszerű, fontos, hogy meghatározzuk a beavatkozás vagy kezelés megfelelő szintjét, és a beavatkozást – akár műtéti, akár nem műtéti – képzett és szakértő plasztikai sebészre bízzuk.

A potenciális jelöltnek meg kell felelnie bizonyos kritériumoknak ahhoz, hogy részesülhessen az eljárás előnyeiből:

  • Nemdohányzónak kell lennie, vagy a beavatkozás előtt csökkentenie kell a dohányzást.
  • Jelentős mennyiségű testsúlyt veszített.
  • Laza bőr a test alsó részén.
  • Reális elvárásai legyenek az elérendő eredményekkel kapcsolatban.
  • Fizikailag és pszichésen is jó egészségnek kell lennie.

Mire számíthatok a hasplasztikától?

A hasemeles fő előnye, hogy megszabadul a derék, a combok és a fenék körüli laza bőrtől és zsírtól. Mivel mindenki más, a hasplasztikától várt eredmények egyénenként eltérőek lehetnek:

  • Kontúros és formás has
  • Javuló önbecsülés
  • Az irritációt, kiütéseket és fertőzéseket okozó bőrfelesleg eltávolítása.
  • A fogyás eredményei láthatóak
  • Ön magabiztosabban néz ki és érzi magát

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️