HYAcorp Macrolane injekciók Törökországban

hyacorp makrolan injekció fenék 1 1
Írta Laurence

Minden, amit a makrolan és hyacorp injekciókról tudni kell Törökországban! Mennyi az átlagos ár Isztambulban? Tanácsaink a sikeres törökországi műtéthez.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi HYAcorp Macrolane injekciókról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyi a HYAcorp Macrolane injekció ára Törökországban?

Törökországban, Isztambulban egy Macrolane vagy HYAcorp injekció átlagos költsége 2700 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 2 000 euró és 3 500 euró között változhat.

EljárásÁr Törökország
HYAcorp makrolan injekció2700 €

Mi az a Macrolane és a HYAcorp?

A Macrolane, más néven a “30 perces mellműtét” egy hialuronsav alapú töltőanyag, amelyet a test, különösen a mellek és a fenék formálására használtak. Használatát az FDA az Egyesült Államokban soha nem hagyta jóvá, de Európa ideiglenesen elfogadta a terméket.

Ezt a mellnagyobbító injekciót a mellimplantátumok gyors, nem műtéti alternatívájaként mutatták be. A Macrolane-t 2012-ben kivonták a mellnagyobbítás piacáról, mivel biztonsági aggályok merültek fel azzal kapcsolatban, hogy befolyásolja a mellrákszűrést.

A Macrolane-t a mellbe fecskendezték, hogy növeljék annak térfogatát (egy kosármérettel). Az eljárást helyi érzéstelenítésben végezték, és a betegek általában duzzanatot, véraláfutást és kellemetlen érzést tapasztaltak a kezelést követő napokban.

Milyen előnyei és hátrányai voltak a Macrolane injekciónak?

Előnyök:

  • Az eljárás olyan gyors volt (mindössze 30-45 perc), hogy akár egy ebédszünetben is elvégezhető volt.
  • Az eredmények azonnal jelentkeztek.
  • Kevésbé invazív és kevésbé költséges alternatívája volt a mellnagyobbító műtétnek.

Hátrányok

Tanulmányok szerint a Macrolane injekció nem ajánlott anyag a mellnagyobbításhoz, mivel zavarja a mammográfiát és a mellrákszűrést. Emiatt 2012 óta nem forgalmazzák.

A British Association of Aesthetic Plastic Surgeons (BAAPS) szerint a tagjai körében végzett felmérés során minden negyedik sebész a Macrolane injekció beadása után a betegeknél komplikációkról, például csomóképződésről és mellbimbó-összehúzódásról számolt be.

Ezt az eljárást az FDA soha nem hagyta jóvá.

Néhány beteg arról számolt be, hogy nem tartott elég sokáig ahhoz, hogy igazolja a költségeit (néhányan arról számoltak be, hogy a hatás csak néhány hónapig tartott).

Néhány beteg ellentmondásos eredményekről számolt be, különösen akkor, amikor a töltőanyag elkezdett lebomlani.

Milyen alternatívái vannak a Macrolane-nek?

A Macrolane-t 2017-ben felváltotta a HYAcorp Body Contouring MLF1/2 nevű termék. Ez egy magasan tisztított hialuronsav gélt tartalmaz, és a fenék és a vádli átformálására, valamint korrekciós eljárások részeként használható. A HYAcorp bőrfeltöltő anyagokat jelenleg nem engedélyezték az Egyesült Államokban, de Európában igen.

A mellzsír-transzfer (más néven mellzsírfeltöltés) egyre népszerűbb eljárás, amelynek során zsírleszívással zsírt nyernek, majd a mellekbe fecskendezik.

Célja, hogy akár két kosárméretet is helyreállítson vagy növelje a térfogatot, a mellimplantátumok kockázatai és lehetséges mellékhatásai nélkül.

Sajnos a megereszkedett vagy petyhüdt bőr enyhítésében nem segít, de ezzel egyidejűleg mellfelvarráson is áteshet. A mellzsírátültetés átlagos költsége körülbelül 3200 euró.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laurence

A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️