Mellrekonstrukció Dubaiban

mellrekonstrukció ára dubai 1
Írta Maria

A dubaji mellrekonstrukció olyan sebészeti eljárás, amelyet általában olyan nőknél végeznek, akik mellrák után mastectomián vagy lumpectomián estek át, és célja a természetes megjelenésű mell vagy mellbimbó helyreállítása.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a dubaji mellrekonstrukcióról, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A mellrekonstrukció ára Dubaiban

A mellrekonstrukció átlagos költsége Dubaiban 6 200 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 5400 € és 7000 € között változhat.

EljárásÁr Dubai
Mellrekonstrukció6200 €

Mi az a mellrekonstrukció?

A mellrák olyan betegség, amely évente nők ezreit érinti. Egyeseknél műtét nélkül, kemoterápiával kezelhető, másoknál azonban a betegség súlyosságától függően a mell egy részét vagy egészét műtéti úton eltávolítják. A rák legyőzése nagy győzelem mindenkinek, aki a betegségtől szenved. Sajnos egyes nők számára a mell(ek) nélküli élet kilátása másként hathat. Íme néhány a negatív hatások közül:

  • Folyamatos gyász, szomorúság vagy akár szorongás.
  • Megváltozhat a párkapcsolati státusz
  • Megváltozhat az intimitás.
  • Az önbecsülés és az önbizalom elvesztése.

A mellrekonstrukció Dubaiban olyan műtéti eljárás, amelyet általában olyan nőkön végeznek, akik mellrák után mastectomián vagy lumpectomián estek át, és célja a természetes megjelenésű mell vagy mellbimbó helyreállítása.

A mellrekonstrukciós technika lehetőségei

A mellrekonstrukció Dubaiban nem kozmetikai, hanem rekonstrukciós sebészeti eljárás. Különböző mellrekonstrukciós technikák léteznek, többek között a következők:

  • Implantátumok: A sebész a mell belsejébe helyezett szövettágítóval megnyújtja a bőrt, majd ezt követően hetente, legfeljebb tíz héten keresztül sóoldatot vagy szilikon gélt helyez be. A beavatkozások általában fájdalmasak, de a végeredmény kielégítő.
  • Szövetlebeny-eljárás (autológ ): Ennél a mellrekonstrukciós technikánál a sebész a páciens saját szöveteit használja fel a mell rekonstrukciójához, amely vagy a hasból, a combból, a hátból vagy a fenékből vett domborulat.
  • Mellbimbó-forrás : Ebben a technikában a sebész a masztektómia után a saját emlőből származó, megőrzött környező bőr és mellbimbó felhasználásával rekonstruálhatja a mellet.

A mellrekonstrukciós eljárás a DUbai-ban

a) Konzultáció

A mellrekonstrukciós eljárás első szakasza egy részletes konzultáció és vizsgálat a klinikán képzett plasztikai sebészünkkel, hogy minden jelölt számára személyre szabott tervet határozzunk meg.

b) Műtét

A második lépés a mellrekonstrukciós műtét időpontjának egyeztetése egy magasan képzett és tapasztalt plasztikai sebésszel, aki a mellrekonstrukció és más emlősebészeti eljárások szakértője. A műtét előtt minden pácienst megvizsgálnak, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy biztonságosan át tudja-e esni a műtéten. Ez a vizsgálat magában foglal egy esztétikai konzultációt, vérvizsgálatokat, és biztosítja, hogy a páciens ideális jelölt a mellrekonstrukciós eljárásra.

A mellrekonstrukciós eljárás előkészületekkel jár, amelyek akár két órát is igénybe vehetnek, maga a rekonstrukció pedig akár hat órán át is tarthat, intravénás nyugtatóval kombinált helyi érzéstelenítésben.

A szövetlebeny-eljárás a mell(ek) rekonstrukcióját a páciens saját szövetéből – akár a hátból, a combból, a hasból vagy a fenékből – vett domborulat létrehozásával végzi. Az elmozdított szövetet néha az új hely közelében lévő vérellátáshoz rögzítik. A hátból származó szövet eltávolítását latissimus dorsi lebenynek, míg a hasból származó szövet eltávolítását tram lebenynek nevezik.

Az implantátummal történő mellrekonstrukciós eljárás Dubaiban magában foglalja a bőr megnyújtását egy szövettágító segítségével, majd sóoldat (sós víz) vagy szilikon gél beültetését. A kívánt térfogatot minden egyes ülésen, amelyen részt vesz, a szövettágítóba töltik.

A mellrekonstrukciós műtétet kórházi műtőben végzik, és a páciens a műtét után általában egy éjszakát tölt a kórházban a felépülés érdekében. Szükség esetén hosszabb időt is eltölthet.

A plasztikai sebész szakértő a felépülés és a gyógyulás során végigkíséri a pácienst a tervezett utóvizsgálatokon keresztül.

c) Gyógyulás

A műtét után két-három órával a beteget a kórházi kórterembe szállítják, ahol 24 órán át vagy még tovább megfigyelés alatt tartják. Az első néhány napban fájdalom és kellemetlen érzés jelentkezik, ezért a kórházi tartózkodás ideje alatt fájdalomcsillapítót javasolnak.

Az erőteljes aktivitástól eltanácsolják, de a karok enyhén mozgathatók. A műtétet követő egy napon a beteg elkezdhet felülni, a második napon pedig megpróbálhat lassan járni. Az orvos akkor bocsátja el Önt, amikor alkalmasnak ítéli.

A körülbelül 4 hétig tartó, vagy annál hosszabb időszak alatt a betegnek a műtét után általában többször is fel kell keresnie a klinikát, hogy figyelemmel kísérje a gyógyulási folyamatot.

Megteendő óvintézkedések

Bár a mellrekonstrukciós eljárás egyszerű lehet, fontos, hogy a beavatkozás vagy kezelés megfelelő szintjét határozzuk meg, és hogy az eljárást – legyen az minimálisan invazív vagy invazív – képzett, szakvizsgával rendelkező plasztikai sebész végezze. A potenciális jelöltnek meg kell felelnie bizonyos kritériumoknak ahhoz, hogy alkalmas legyen az eljárásra, és rendelkeznie kell a következőkkel:

  • Reális elvárásokkal kell rendelkeznie a várható eredményekkel kapcsolatban.
  • Fizikailag és pszichésen is jó egészségnek kell lennie.
  • Ne legyenek egyéb egészségügyi problémái vagy betegségei, amelyek akadályozhatják a gyógyulást.
  • Képesnek kell lennie a kezelés elviselésére

Miért mellrekonstrukció?

A mellrekonstrukció fő előnye, hogy helyreállítja a mell alakját. Mivel mindenki más, a mellrekonstrukciós műtéttől várt eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, de az előnyök általában a következők:

  • A jó közérzet és a lelki nyugalom megteremtése.
  • Az intimitás helyreállítása.
  • Az önbizalom és az önbecsülés helyreállítása.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️