A mellnagyobbítás ára Dubaiban

mellnagyobbítás ára dubai 1
Írta Erika

Minden, amit a dubaji mellnagyobbításról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Dubaiban? Tanácsaink a sikeres mellnagyobbításhoz.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt adubaji mellnagyobbításról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, ahol képzett sebészeknél lehet jelentkezni. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A mellnagyobbítás ára Dubaiban

A mellnagyobbítás átlagos költsége Dubajban 6100 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 5 000 € és 7 200 € között változhat.

EljárásÁr Dubai
Mellnagyobbítás6100 €

Mi a mellnagyobbítás?

A mellnagyobbítás a mellek megnagyobbítása mellimplantátumok sebészi behelyezésével a mellek alakjának és méretének javítása érdekében. Ez a leggyakrabban végzett beavatkozás Dubaiban. Számos oka van annak, hogy a nők miért döntenek a mellnagyobbítás mellett. Előfordulhat, hogy nagyon kicsi a mellük, és önbizalomhiánnyal küzdenek, vagy a melleik megváltoztak, mióta anyává váltak. Bármi legyen is az ok, a mellplasztika helyreállíthatja egy nő önbecsülését, és újra jól érezheti magát a bőrében.

Miért érdemes fontolóra venni a mellnagyobbítást Dubaiban?

A dubai nők számára számos okból előnyös a mellnagyobbítás, szaknyelven mammoplasztika, egy olyan sebészeti eljárás, amelynek célja a női mellek méretének és alakjának javítása:

  • A túl kicsi mellek esetében.
  • A terhesség utáni melltérfogat csökkenésének korrigálására.
  • A mell méretkülönbségének kiegyenlítésére.

A dubaji plasztikai sebészeink minden mell mögé egy implantátum beültetésével képesek egy vagy több melltartómérettel megnövelni a nő mellvonalát.

Lehetőség van 2 műtéti beavatkozás kombinálására is: Mellnagyobbítás és mellfelvarrás a méret növelése és a felesleges bőr eltávolítása érdekében.

Mit jelentenek a mellimplantátumok?

A mellimplantátumot mellprotézisnek is nevezik. Ez egy orvosi szilikonhéj, amelyet szilikongéllel vagy esetenként sóoldattal (steril sós vízzel) töltenek meg. Egyes implantátumok kerekek, míg mások inkább a természetes mellhez hasonló alakúak, úgynevezett könnycsepp vagy anatómiai implantátum. Mindkettő kiváló eredményt adhat.

Az implantátum töltésétől függetlenül a külső réteg szilikonból, egy szilárd anyagtípusból, az úgynevezett szilikonelasztomerből készül. A szilikon a természetben előforduló elem, amelyet számos termékbe, többek között kozmetikai termékekbe, élelmiszerekbe és orvosi implantátumokba készítenek.

Olvassa el továbbá: A mellnagyobbítás ára Törökországban

Műtét előtt

Sebészeink különböző módon tudnak operálni, attól függően, hogy hol szeretné, hogy a hegek legyenek, valamint a mellek alakjától és méretétől függően. A különböző típusú bemetszések a következők

Intramammáris redő – Ez a mellimplantátumok behelyezésének gyakori módja, a mindkét mell alatti redőben lévő bemetszéseken keresztül.

Periareoláris bemetszés – Ez a mellbimbó körül készül, és jó választás annak, aki aggódik, hogy túl sok heg marad, mivel ezek minimálisak.

Axilláris metszés – Itt a hónalj alatt történik a bemetszés.

A műtét típusát előzetesen megbeszélheti orvosainkkal, és megalapozott döntést hozhat arról, hogy melyik eljárás a legjobb az Ön számára.

A műtét előtt néhány nappal vérvételre kerül sor, és számos fontos vizsgálatot végeznek el, hogy megbizonyosodjanak a műtét biztonságáról.

A dubaji mellnagyobbító műtét során

A páciens általános érzéstelenítésben részesül a műtéthez, amely körülbelül 2 órán át tart. Az implantátum számára helyet készítenek a mell vagy a mellizom alatt, majd az implantátumokat a helyükre helyezik. Az implantátumok esztétikájától függően a sebész módosíthatja az implantátum méretét az optimális megjelenés elérése érdekében.

Műtét utáni ellátás

Egyes páciensek a műtét után néhány napig átmeneti fájdalmat vagy enyhe kellemetlenséget érezhetnek, és a mellei feszesnek vagy enyhén vagy mérsékelten duzzadtnak tűnhetnek. A mellek néhány hétig érzékenyek lehetnek.

Mivel a műtét gyors, általában napközben végzik el. Ha elég jól érzi magát, még aznap hazamehet. Néhány napon belül visszatérhet a munkába.

A hegek a műtét után két hónap és egy év között halványodnak és ellaposodnak, attól függően, hogy a beteg hogyan gyógyul.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Erika

A nevem Erika. Több mint 10 év orvosi kutatás után úgy döntöttem, hogy 2018-tól a tudományos és orvosi írásnak szentelem magam. Különböző területekre kiterjedő szakértelmet alakítottam ki, mint például a kozmetikai, fogászati, bariátriai és szemészeti sebészet. Ez az új irány lehetővé teszi számomra, hogy megosszam tudásomat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️