Az orrplasztika ára Tunéziában

ár orr rekonstrukció tunisie pas chere 1
Írta Manuella

Minden, amit az orrplasztikai rekonstrukcióról tudni kell Tunéziában! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres orrplasztikához Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai orrplasztikai rekonstrukcióról, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Az orrplasztika ára Tunéziában

Egy tunéziai orrplasztika átlagos költsége Tuniszban 2 400 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1800 euró és 3200 euró között változhat.

EljárásÁr Tunézia
Az orr rekonstrukciója2400 €

Mi az orrplasztika?

Az orrrekonstrukció Tunéziában olyan műtét, amelynek célja az orrjáratok kiegyenesítése, átformálása vagy megnyitása. Sebészeti csapatunk általában a következő intézkedéseket javasolja (az egyes esetektől függően):

  • Az orrháton lévő dudor eltávolítása
  • Az orr szűkítése
  • Az orrhegy finomítása vagy átformálása
  • Az orrsövényferdülés (a két orrjáratot elválasztó porc) korrekciója.
  • Az orr számos jellemzője korrigálható, hogy vonzóbbá tegye az orrot.
  • Felhívjuk figyelmét, hogy sebészeink a korlátozott megközelítést részesítik előnyben, mivel az természetesebb eredményt ad.

A műtétek típusai

Orrhegy műtét – tunéziai sebészeink ezt a beavatkozást akkor végzik, ha az orrhegy korrekciójára van szükség. A műtét megrövidítheti, keskenyítheti vagy mindkettőt.

Aszeptoplasztika a porc (orrsövény) kiegyenesítésével segíti az orr légzését. Az orr külső megjelenése nem változik meg a beavatkozás során.

Orrplasztika – az orr és az orrsövény műtétjét kombinálja. Az orrsövény eltérését korrigálják, valamint az orr megjelenését.

Eljárás

Az orrplasztikát Tunéziában leggyakrabban narkózisban végzik (bár néha intravénás érzéstelenítés is lehetséges). Más arckozmetikai beavatkozásokkal egyidejűleg is elvégezhető. Az orrműtétek általában 1-2 órát vesznek igénybe, és a pácienseket kórházban kell tartani (1 éjszaka).

Az eljárás során az orr belsejében vagy az orr mellett kis vágásokat ejtenek. A keletkező hegek azonban láthatatlanok vagy alig láthatóak.

Műtét: a bőrt elválasztják a tartócsonttól vagy porctól, amelyet aztán átformálnak. A bőr természetes rugalmassága lehetővé teszi, hogy felvegye új helyzetét. A műtét végén egy kis sínt helyeznek az orr fölé, hogy megtámasszák és csökkentsék a duzzanatot. Az esetleges vérzés elállítására gézzel lehet ellátni. Ezt 1-2 nap múlva eltávolítják.

A kórházból való elbocsátás után a beteg a szállodában pihenhet. Az ajánlott tartózkodási idő Tunéziában 5-10 nap (amíg a sínt el nem távolítják). A varratok körülbelül 10 napig maradnak a helyén.

A műtét után az orr és a szem körül néhány hétig duzzanatra és véraláfutásra lehet számítani (és akár 6 hónapig is eltarthat, amíg ezek teljesen eltűnnek). Átmeneti érzés- vagy szaglásvesztés is előfordulhat. Ezek az érzések azonban általában fokozatosan térnek vissza ebben az időszakban.

Azeredménytől függően: a kisebb szabálytalanságok korrigálására szükség lehet egy második revíziós műtétre. Ritka esetekben fertőzés vagy vérzés késleltetheti a gyógyulást vagy hegesedést okozhat.

Azok a betegek, akiknek vastag vagy zsíros bőr van az orrukon, kevésbé alkalmasak lehetnek a műtétre. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy ingyenes konzultációt kérjünk és ajánlásokat kapjunk az Ön számára.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️