A péniszbővítés ára Dubaiban

péniszbővítés ára dubai e1614011452910 1
Írta Erika

Minden, amit a dubaji pénisznövelésről tudni kell! Mennyi az átlagos ár Dubaiban? Tanácsaink a sikeres dubaji pénisznagyobbításhoz.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a dubaji pénisznagyobbításról, és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A dubaji pénisznagyobbítás ára

A dubaji pénisznagyobbítás átlagos költsége 5500 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 5 000 és 6 000 euró között változhat.

EljárásÁr Dubai
Péniszmegnagyobbítás5500 €

Mi az apénisznagyobbítás?

Tanulmányok szerint a férfiak 45%-a elégedetlen vagy szorong a pénisze mérete miatt.

Itt az ideje, hogy ezeket a férfiakat komolyan vegyék, és hozzáférést biztosítsanak a legmodernebb orvosi kezelésekhez.

Pénisznagyobbítás és -hosszabbítás dióhéjban:

  • Orvosilag bizonyított pénisznagyobbító kezelések (sebészeti és nem sebészeti lehetőségek), amelyek biztonságosan és sikeresen növelhetik a pénisz hosszát 2-5 cm-rel, valamint a pénisz és a makk körfogatát 30-50%-kal.
  • Egynapos és minimálisan invazív kezelések (nincs éjszakai kórházi tartózkodás és minimális állásidő)

A férfiaknak tisztában kell lenniük azzal, hogy csak két hatékony lehetőség van a pénisznagyobbításra:

  • Péniszmegnagyobbító műtét a hossz és a kerület növelésére : Ez egy ambuláns sebészeti eljárás (nincs szükség éjszakai kórházi tartózkodásra), amely növelheti a férfi péniszének hosszát és kerületét. Az eredmények tartósak, és a műtét megismételhető, ha további méretnövekedésre van szükség.
  • Nem sebészi úton történő pénisznagyobbítás (csak a kerület) : Ennek során töltőanyagot fecskendeznek a péniszbe, hogy növeljék annak térfogatát. Meg kell jegyezni, hogy ez nem végleges megoldás (a töltőanyag idővel felszívódik), de általában biztonságos és visszafordítható kezelés, amely helyi érzéstelenítéssel 30 perc alatt elvégezhető, és szükség szerint gyakran megismételhető.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a pénisznagyobbításra reklámozott tabletták, krémek és egyéb gyógyszerek nem működnek, és sok esetben veszélyesek lehetnek, ezért feltétlenül kerülni kell őket!

Adubaji pénisznagyobbító kezelések költségei attól függnek, hogy a páciens a műtéti vagy a nem műtéti megoldás közül választ, milyen műtéti technikát alkalmaz, és milyen eredményt szeretne elérni. Nem követjük az egyméretű árképzési politikát, és az árakat tapasztalt sebészeink értékelése után, eseti alapon állapítjuk meg.

Teljes pénisznagyobbító műtét – kombinált hossz és szélesség (a legnépszerűbb)

  • Egynapos műtét (nincs szükség éjszakai kórházi tartózkodásra)
  • 1-5 cm-es hossznövekedés (1-2 hüvelyk)
  • 30-40%-os növekedés a kerületben
  • Állandó eredmények

A kerület megnövelése – Saját zsír befecskendezése (műtéti úton)

  • Nappali műtét (nem kell kórházban tölteni az éjszakát)
  • 1-2 cm-es hossznövekedés petyhüdt állapotban a megnövekedett péniszsúlynak köszönhetően
  • a kerület 30-40%-os növekedése
  • Állandó eredmények

Hossznövekedés – Ligamentolízis (sebészeti)

  • Nappali műtét (nem szükséges kórházban tölteni az éjszakát)
  • 1-2 hüvelyk (2-5 cm) hosszúságnövekedés
  • Tartós eredmények

Nem műtéti úton történő körfogatjavítás – Hialuronsav injekció beadása

  • A rendelőben történő kezelés mindössze egy órát vesz igénybe, amely után visszatérhet a mindennapi rutinjához
  • 1 – 2 cm-es hossznövekedés petyhüdt állapotban a pénisz súlyának növekedése miatt
  • 30-40%-os kerületnövekedés
  • Nem tartós eredmények – évente szükséges a kezelés felújítása

Egyéb kezelési lehetőségek a dubajipénisznagyobbításhoz

Az alábbi kezelések kombinálhatók pénisznagyobbító csomagjaink egyikével vagy önmagukban is elvégezhetők:

A herezacskóplasztika a pénisz aljához tapadó, felesleges herezacskóbőr eltávolítását jelenti. Egyes férfiaknál a herezacskóbőr a pénisz közepéig terjed. Ennek a felesleges bőrnek az eltávolítása jelentős vizuális hossznövekedést eredményezhet.

Egy olyan páciens esetében, aki átesett egy körfogat-megnagyobbító műtéten, az egyidejű körülmetélés javíthatja a körfogat-megnagyobbítás esztétikai megjelenését.

Az eltemetett pénisz szindrómában vagy a szuprapubikus területen (a szeméremszőrzet területén) felesleges zsírban szenvedő férfiak esetében a zsír eltávolítása zsírleszívással (olcsóbb lehetőség) vagy kimetszéssel (drágább lehetőség) jelentős vizuális nyereséget adhat a pénisz méretéhez.

Szeretném növelni a péniszem méretét. Mi a következő teendőm?

Ha szeretné növelni a pénisze méretét, azt tanácsoljuk, hogy kérjen időpontot nagy tapasztalattal rendelkező partnerorvosaink egyikével. Ezen a konzultáción a sebész megvizsgálja Önt, és részletesen elmagyarázza az összes lehetséges kezelési lehetőséget, megbeszéli az elérni kívánt méretet, és válaszol az esetleges kérdéseire.

Péniszbővítés Dubaiban – Gyakran ismételt kérdések

Tényleg működik a pénisznagyobbítás?

A műtét továbbra is a pénisznagyobbítás arany standardja, és már több mint 30 éve (és potenciálisan még ennél is hosszabb ideje) férfiak százezrein végzik.

Ennek ellenére példátlan mennyiségű téves információ terjedt el, főként az interneten, azzal kapcsolatban, hogy ez egy hatékony és biztonságos sebészeti eljárás.

Orvosi véleményünk szerint a tapasztalt orvosok által végzett modern műtéti technikákkal a valódi pénisznagyobbítás lehetséges és biztonságos. Természetesen, mint minden más típusú műtétnél, az eredmény függ a :

  • A sebész tapasztalatától és ügyességétől;
  • Az alkalmazott műtéti technikáktól;
  • A kezeléssel kapcsolatos elvárásoktól; és
  • A műtét utáni ápolástól és a páciens elkötelezettségétől a kívánt eredmény elérése iránt.

Tartósak-e az eredmények?

Mindaddig, amíg betartja a műtét utáni utasításokat, a pénisznagyobbító műtét eredményei a betegek túlnyomó többségénél maradandóak.

Hossznövelés esetén a műtét után azonnal látható eredmények idővel valóban javulni fognak, ha betartja a műtét utáni utasításainkat.

Az autológ zsírinjekcióval történő körméretnövelés esetén arra kell számítania, hogy a műtét után azonnal látható nyereség körülbelül 60%-a megmarad. Ennek két oka van:

  • A pénisz a műtét után megduzzadt, így amikor a duzzanat csökken, az erősödés egy része eltűnik; és
  • Tudjuk, hogy a befecskendezett zsír egy része felszívódik a szervezetben – a mennyiség sajnos pácienstől függ, de átlagosan nem lesz több 30-40%-nál. A zsír egy része azért szívódik fel újra, mert a befecskendezett zsírsejteknek nem alakul ki saját vérellátásuk, ezért nem maradnak életben, és hegszövetté válnak. Ezért nagyon fontos a műtét utáni gondozás, mivel ez befolyásolja a felszívódó zsír mennyiségét. Itt kell megemlítenünk, hogy egy jó sebésznek ezt figyelembe kell vennie, amikor kiszámítja, hogy a felszívódási fázis után mennyi zsírt kell befecskendezni a kívánt eredmény eléréséhez.

Ha lefogyok, eltűnik a befecskendezett zsír?

Nem. Testünkben mindenütt vannak zsírsejtek, de a szervezet csak meghatározott helyeken raktározza és használja fel a zsírt (fogyás esetén). Az első hely, ahol ezt teszi, a máj, majd a has (férfiak esetében). Hacsak nem vesztette el szinte az összes testzsírját, nagyon valószínűtlen, hogy a fogyás befolyásolja a méretnövekedés eredményét.

Mennyi ideig tart a műtét?

Minden pénisznagyobbító műtétünk egynapos, és 1-2 óra között tart. Ez azt jelenti, hogy az egész folyamat (a felvételtől a klinikáról való elbocsátásig) körülbelül 6 órát vesz igénybe, amely után visszatérhet otthonába/otthonába.

Szükségem van általános érzéstelenítésre?

Igen – a műtétet általános érzéstelenítésben végzik. Emiatt azonban nem kell aggódnia. A modern kori sebészet könnyű altatást igényel, és mivel a mi műtéteink minimálisan invazívak, nagyon valószínűtlen, hogy bármilyen probléma merülne fel.

A gyakorlatban Önt közvetlenül a műtét megkezdése előtt altatják el, és közvetlenül a műtét befejezése után ébresztik fel – tehát összesen körülbelül két órát lesz altatásban.

Mennyi ideig kell a kórházban maradnom?

A műtét után 3-4 órát kell a kórházban maradnia. Ez idő alatt ápolónőnk segít Önnek, eszik valamit, a sebész megvizsgálja Önt, és készen áll arra, hogy hazamenjen. Ön képes lesz normálisan járni és működni, általában nagyon kevés fájdalommal vagy kellemetlenséggel.

Külföldről utazom – mennyi ideig kell maradnom a műtétem után?

A műtétet követő napon utókonzíliumot tart sebészével, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden rendben van. Ezt követően a legtöbb beteg elutazhat, de javasoljuk, hogy maradjon még egy-két napot, hogy a következő napokban alaposabban utánajárhasson sebészének, de a legtöbb esetben erre nincs szükség.

Mit kell tennem a műtétre való felkészüléshez?

Gyakorlatilag semmit – bár ajánlatos az egészséges életmódot követni (az étrend, a testmozgás, a dohányzás és az alkoholfogyasztás tekintetében) az azt megelőző hónapban, mivel ez segíti a felépülést. Ezenkívül részletes utasításokat kap a böjtölésre vonatkozóan, amelyet a műtét előtt 6 órával kell betartania. Ha azonban megbetegedett, vagy bármilyen más, a közelmúltban felmerült egészségügyi problémája van, mindenképpen tájékoztassa sebészét a lehető leghamarabb, hogy felmérhesse, nem kell-e a műtétet egy későbbi időpontra halasztani. Ha a műtét előtt egyéb teendői is vannak, az orvos a konzultáció során tájékoztatja Önt ezekről.

Mit kell tennem a műtét után?

A műtétet követő napon részt kell vennie a sebészével való konzultáción, amelynek során részletes műtét utáni utasításokat ad, kicseréli az orvosi kötést, és válaszol az esetleges kérdéseire.

Ettől kezdve a következő látogatásáig (általában egy hónappal később) sebésze és betegkoordinációs csapatunk szoros kapcsolatban lesz Önnel, hogy rendszeres tájékoztatást kérjen, és minden esetleges aggodalmával foglalkozzon.

A műtét után két héttel (hacsak másként nem szerepel) el kell kezdenie a műtét utáni rehabilitációt, amely a pénisz nyújtását és a pénisz szárának mindennapos, gyengéd masszírozását jelenti (az alkalmazott műtéti technikától függően) – részletes utasításokat a műtét után kap majd.

Mennyi ideig kell szabadságot kivennem a műtét miatt?

A legtöbb beteg a műtét után 2-3 nappal visszatérhet a munkába, feltéve, hogy irodai munkáról van szó. Ha az Ön munkája megerőltető fizikai tevékenységgel jár, előfordulhat, hogy egy kicsit hosszabb ideig kell távol maradnia a munkától.

Mennyi idővel a műtét után folytathatom a szexuális tevékenységet?

Általában a szexuális tevékenység 4-6 hét után folytatható, hacsak a sebész másként nem tanácsolja.

Fogok-e fájdalmat érezni a műtét után?

Diszkrét fájdalom és kellemetlen érzés várható, de kezelhető vény nélkül kapható szájon át szedhető fájdalomcsillapítókkal. Ugyanezek a betegek, különösen a fiatalabbak, az első néhány napban fájdalmat érezhetnek az erekció során.

Lásd még: Péniszmegnagyobbítás Törökországban 1700 euróért

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Erika

A nevem Erika. Több mint 10 év orvosi kutatás után úgy döntöttem, hogy 2018-tól a tudományos és orvosi írásnak szentelem magam. Különböző területekre kiterjedő szakértelmet alakítottam ki, mint például a kozmetikai, fogászati, bariátriai és szemészeti sebészet. Ez az új irány lehetővé teszi számomra, hogy megosszam tudásomat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️