Asya Hospital

Asya Hospital Isztambul klinika 1

Az Asya Hospital kozmetikai sebészetre és hajbeültetésre specializálódott. Az 1993-ban alapított, minősített klinika Isztambulban, Törökországban található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérje a külföldi műtétek árait. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Asya Hospital, Isztambul, Törökország

Az Asya Hospital 40 betegszobával, 10 felnőtt intenzív osztályon összesen 75 ággyal, valamint 35 újszülött szobával rendelkezik. A kórház továbbra is úttörő szerepet játszik a magas színvonalú egészségügyi ellátás terén Isztambulban.

A kórház a kezelések és eljárások széles skáláját kínálja, többek között általános sebészet, szülészet és nőgyógyászat, gyermekgyógyászat és orvostudomány, belgyógyászat, plasztikai és helyreállító sebészet, bőrgyógyászat, ortopédia, szemegészségügy és szembetegségek, fül-orr-gégészet, neurológia, urológia, kardiológia, fogászat és még sok más.

Az Asya Hospital folyamatosan fejleszti egészségügyi ellátását, hogy a legjobb szolgáltatásokat nyújtsa betegei számára megfizethető áron, és célja, hogy vezető egészségügyi szolgáltatóvá váljon.

A kórház professzionális és barátságos csapattal, a legmodernebb technológiával, modern műtőkkel és intenzív osztályokkal, nemzetközileg akkreditált laboratóriumokkal és betegközpontú szolgáltatásokkal rendelkezik. Víziójuk, hogy kiváló orvosi szolgáltatásokat nyújtsanak a közösségnek, és elkötelezettek az ügyfelek elégedettsége iránt.

Az emberekkel valóban törődő orvosokkal és a legkülönbözőbb szakterületek tapasztalt egészségügyi szakembereivel a kórház minden orvosi problémára megoldást talál és pontos eredményeket szolgáltat. Nagy hangsúlyt fektetnek az etikára és a szabályokra, az egészségügyi szolgáltatások minőségére, a betegek elégedettségére és biztonságára.

Az isztambuli repülőtértől mindössze 36 percre található Aysa kórház nagyon könnyen megközelíthető. A kórház körül számos turisztikai látványosság is található. Az orvosturisták meglátogathatják a Galata-torony néven ismert középkori kőtornyot, megcsodálhatják a Hagia Sophia szépségét, és megtekinthetik a Kék Mecsetet, amely egy kék csempékből készült történelmi mecset.


A klinika specialitása :

Esztétikai sebészet
A hajvonal csökkentése
Kettős szemhéj kialakítása
Brazil arcfelvarrás
Mellnagyobbítás
Mellfelvarrás
Mellkisebbítés
Cervico-arcfelvarrás
Zsírleszívás
Orrplasztika
Fülplasztika
Hasplasztika

Hajbeültetés
Hajátültetés

Az Asya Hospital kínál Önnek :

Cafeteria
Családi szállás
Ingyenes Wi-Fi
Egészségbiztosítás
Nemzetközi újságok
Tolmácsolási szolgáltatások
Mosodai szolgáltatás
Idegenvezető
Taxi foglalás
Orvosi akták átadása
Orvosi utasbiztosítás
Mozgáskorlátozottak számára hozzáférhető szobák
Parkolás
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Felújítás
Vallási létesítmények
Étterem
Szobai széf
Élelmezési óvintézkedések
Fordítási szolgáltatások
TV a szobában


Város: Isztambul – Ország: Törökország – Alapítva: 1993
Akkreditáció: Ismeretlen – Beszélt nyelv(ek): arab, angol, francia, francia, német, török


Vélemények az Asya Hospitalról

Hande Ergüder
Hande Ergüder
16:35 23 Jan 24
2024.01.20-án szombaton Hodja Emre mellemelő és -kisebbítő műtétem volt. Instagramon keresztül megkerestük a kedves Mr. Hamit. Természetesen rengeteg emberrel kommunikáltunk a folyamat során. Nagyon sikeres műtét volt Mr. Hamit megbízható kommunikációjával és Emre tanárom tapasztalatával és barátságosságával. 1 éjszakát töltöttem a kórházban, és szeretném megköszönni Maygül, Ceren és Ecrin nővéremnek, akik végig velem voltak ebben a folyamatban. Celal ápolónőnek is, aki minden segítségével velünk volt. Nyugodt szívvel mondhatom, hogy örülök, hogy az Asya Kórházat választottam, biztos vagyok benne, hogy remek lesz az eredmény, végtelenül köszönöm ❤️🥰🙏
Fazlı Koc
Fazlı Koc
07:01 20 Jan 24
Nagyon jók az orvosok és a nővérek.Isten áldja őket,nagyon vigyáztak rám.Sok üdvözlet Fehmi testvérnek és Umut tanárnőnek.
AYLİN MALKOÇ
AYLİN MALKOÇ
23:16 16 Jan 24
Oğuz úr csodálatos ember, aki megszülte a 3. gyermekemet, akinek 10 éve vagyok a betege, udvarias, megértő orvos, aki mindig megoldásokat produkál pácienseinek. Nagyon köszönjük és nagyon szeretünk. 6 napja szültem. Gül szülésznőnk, aki eleinte a szülőszobán volt, úgy viselkedett, mintha a saját anyám lenne, és velünk sírt. Te azon ritka emberek közé tartozol, akik szeretettel végzik munkájukat. Nagyon szépen köszönjük. A szülészeti kórház többi dolgozója pedig nagyon barátságos és segítőkész, nagyon köszönjük mindenkinek. A babám jelenleg intenzív osztályon van, és szeretnénk köszönetet mondani Savaş úrnak és a bent lévő nővéreknek, különösen a kedvességüket és erőfeszítéseiket. Számomra az orvosok hozzáállása, a dolgozók mosolygós arca ugyanolyan fontos, mint a kórházi higiénia és egyéb okok. És nagyon elégedett voltam mindegyikkel, és remélem, elégedett leszek, amikor megszületik a babám. ❤❤❤❤
Dark Ram
Dark Ram
09:41 08 Nov 23
Gyomorhüvely műtétre jöttem a kórházba. Opr. DR. Részt vettem egy olyan műtéten, amelyet Umut Fırat úr végzett, ami miatt különböztem a többi orvostól. Megijesztett az a tény, hogy a körülöttem lévő barátok különböző orvosokhoz fordultak és kijelentéseik. De Opr. DR. Mr. Umut teljesen elvette az elmémből a félelmetes gondolatokat. Ráadásul nagyon jó csapat van! Ms. Sinem minden másodpercben támogatott az elejétől a végéig, anélkül, hogy adott volna egy darab papírt, és mondta volna, hogy menjek ide vagy oda. Külön köszönet neki! Köszönetemet szeretném kifejezni Ferdi dietetikus úrnak, aki teljes mellszélességgel támogatott minket 🙏 Felelős szótárunkért; *Mr. Fehmi, Ms. Habibe, Ms. Ceren, Ms. Serpil és Ms. Meryem. 5. Szívből szeretnék köszönetet mondani a főnővérnek és nővéreknek, akik széppé varázsolták a padlót. Éjszaka megmérték a vérnyomásomat zavarás nélkül, vért vettek, olyan könnyű a kezük 🙂 Sosem bántam meg, mindenben támogattak. Ami a kórházi szobákat illeti, a tévék okostévék. Az ágyak nagyon kényelmesek. A kísérőételek a feleségem szerint nagyon finomak. A WC-k modernek és tiszták. Van meleg víz meg minden. Még egyszer szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki az 5. emeletért felelős. Törökországnak olyan orvosokra, nővérekre és nővérekre van szüksége, mint te. 💚🙏 Viszlát!
Selma Hazer
Selma Hazer
14:35 10 Jan 24
1 hónapja kezdtünk el kommunikálni Kedves Hamit úrral, miután hirdetésekkel találkoztunk a közösségi médiában. Megnyugtatott azzal, hogy nagyon szép és részletes magyarázatot adott minden kérdésemre anélkül, hogy unatkoznék. Udvarias és megértő hozzáállásának köszönhetően azt hittem megtaláltam a megfelelő címet. Időpontot szerettem volna egyeztetni Dr. Özbey Emre tanárunkkal, miután láttam az általa végzett beavatkozásokat, igent mondtam, mindenképpen jövök. Kedves tanárunk, Emre úr és a műtőnővér, Cemal úr nagyon figyelmesek voltak a műtét előtt és után is. Külön szeretném megköszönni Cemal úrnak. Nincs mit mondanom kedves doktornőmnek, nagyon boldog vagyok. örülök, hogy mondtam.Bár a műtét után nem volt kísérőm, Ms. Şeyma és Ms. Maygül ezt egyáltalán nem éreztette velem. Másnap AZT SZERETNÉM MONDNI, FEHMİ NŐVÉR, A bátyám. Teljes atyai szeretetével vigyázott rám. Nazım is sokat szenvedett attól, hogy elmondták neki, amikor fájdalmaim voltak. Türelmesen, duzzogás nélkül végezte a dolgát, illetékét nem fizetik ki.Hasonlóképpen, a nővéreink, Ecrin és Ceren is nagyon édesek és kedvesek voltak. És nem tehetek róla, hogy nagyon szépek. Soha nem hagyhatom ki Ms. Habibe és Ms. Yeliz. Valójában a jogaikat nem fizetik ki. Nagyon szerencsés vagyok, hogy az 5. emeleten alszom. Csapatként soha nem éreztem magányosnak.Bíztam és jöttem. örülök, hogy eljöttem. Túl sok a kórház, túl sok az orvos, és az ember azon tűnődik, hogy hol lehet megbízni. De ha elolvasod a kommentem, akkor jó helyen jársz❤️
esma çoban
esma çoban
11:26 26 Aug 23
Először is nagyon szeretném megköszönni Oğuz tanárnőt, nagyon gondoskodó orvos, nagyon édes madár, soha nem bántott, köszönöm szépen, örülök, hogy Oğuz tanárt választottam, én is köszönöm a sebész csapat, aki a császármetszésem során tehermentesített, Ahmet Bey aneszteziológus, motivált és mindig támogatott.megkönnyebbült minden sebész csapat nagyon érdeklődött, jól választottam, ha újra teherbe esnék, biztosan ezt a helyet választanám ezúton is köszönöm szépen a padlócsapatnak, Isten éltessen, szeretettel végzik a munkájukat, biztosan szülni fognak, ne legyen kétséged a tizedes számú kórházban 🙏🙏🙏🙏
Ebru Turan
Ebru Turan
06:36 25 Aug 23
Javaslatra jöttem az ázsiai magánkórházba. Jól jöttem. Először is szeretnék köszönetet mondani az orvosomnak, Cenannak. Ezúton szeretném megköszönni az 1. emelet felelős Sibel asszonynak, valamint Edának, nővérnőnek, Meryem asszonynak, Mero asszonynak és Zeliha asszonynak az érdeklődést, remek a csapat!Az összes kórház közül, ahol eddig jártam, a legőszintébb, mindenki energiája nagy.
Eda Kutluer
Eda Kutluer
14:48 30 Jan 24
Elmondhatom, hogy ez a leggondoskodóbb, legkényelmesebb és legmegértőbb kórház, amit valaha láttam.Nagyon hálás vagyok Adem úrnak, aki az elején biztatott, segített és vezetett. Mindig velem volt, mindig hívott, kérdezte és segített.Kimentem a kórházból és még mindig azon töprengtem, hogy vagyok és próbáltam segíteni.Aztán Dr. aki elvégezte a műtétemet. Szeretnék köszönetet mondani Umut Fırat úrnak, ápolójának, Gamze asszonynak és csapattársainak. Eredményorientált, barátságos, megértő kiváló emberek, remek csapat, remek munkatársak, kiváló eredmények és boldog felépült betegek 👍🏼🤍
Kübra Emre
Kübra Emre
14:34 21 Jul 23
Pontosan 3 hónapja volt gyomorhüvely műtétem, Mr. Cenan. Természetesen szeretném megköszönni Öztürk Ferdi dietetikusomnak, aki szorosan követte velem ezt a folyamatot anélkül, hogy unatkozna 💜 eközben minden kérdésemre őszintén, nagy türelemmel és magyarázó figyelemmel válaszol, és minden részletre gondosan odafigyel. Ha van szó a tökéletes felett, Bey Ferdi mindenképpen megérdemli 🙏🏼Ha vannak barátok, akik a műtétet fontolgatják, az Asya Hospital Cenan Beyben és Ferdi Öztürkben vakon megbízhat.
Esra Şengün
Esra Şengün
19:14 29 Jul 23
Az elmúlt hónapokban lézeres epilálási pénzt kaptam az ázsiai kórháztól, és készpénzben fizettem a csomagdíj felét. Az epiláló részleg dolgozóinak nemtörődömsége miatt még az indulás előtt lemondtam a csomagomat és természetesen készpénzben utaltam be a visszatérítést, készpénzben szerettem volna visszakapni, de azt mondták, hogy 30 napig joguk van nem téríteni. vonalat hazugsággal kitaláltak, mondtam, hogy nincs ilyen joguk, napokig nem is adtak nyugtát.Azt mondja, hogy letétbe helyezi a könyvelést és a pénzemet nem. Hivatalosan is kizsarolták a pénzemet.. Rossz minőségű kórház volt, ahová még az ajtón sem lehetett bemenni, és az emberek próbáltak bejönni. Ha azt akarod, hogy megszégyenülj a pénzeddel, akkor hajrá...
Buse Küçük
Buse Küçük
16:57 20 Apr 24
Először is szeretném megköszönni a 2. emeleti dolgozók érdeklődését. A gondozónő, aki csak éjszaka foglalkozott velem, úgy reagált, hogy "hogy kerültél be a rendelőbe, meztelen voltál", amikor engedélyt kértem az öltözködésre. Ha jól értem, ez az ő felfogásuk a magánéletről, ez nagyon szomorú. Illetve mivel a műtét során sok vért vesztettem, nem tartom helyesnek, hogy az utólag behelyezett vérért fizetni akarnak. Végső soron a műtét során felmerülő összes lehetséges szövődményt figyelembe kellett volna venni. Nagyon rossz, hogy nemcsak olcsó eljárásokról van szó, hanem a páciensre is hárítják ezeket a költségeket. Úgy gondolom, hogy az ilyen helyzetekről a beteget legalább előzetesen tájékoztatni kell.Szerkesztem, mert válaszoltak a hozzászólásomra. Nem kaptam visszajelzést az eljárással kapcsolatban. Mivel saját munkatársaik kérik a beteg telefonszámát és írnak megjegyzéseket, minden elégedettségi megjegyzés mindig hasonló és rendkívüli. A folyamat során egyáltalán nincs ilyen érdeklődés és türelmes elégedettség. Ez egy olyan létesítmény, amely teljes egészében kereskedelmi létesítményként szolgál.
Osman Topuz
Osman Topuz
06:34 03 Apr 24
Ez a legrosszabb kórház, amit életedben láttál.Persze nem világos, hogy ki jár be és ki az újszülött osztály intenzív osztályára használt területre. Nincs kesztyű, fertőtlenítő vagy védőruha, még csak nem is kézmosás.Koszos a padló.Nem kell magyarázni,hogy mekkora veszélyben vannak a fertőzésveszélyes gyerekek.Isten ne hagyja őket még egyszer.ilyen kórházakba
Guler Nezirler
Guler Nezirler
20:55 04 Apr 24
Nem tudtam hol kezdjem.menedzser vagyok.Egy 5 csillagos szállodában nagyon fontos a kiszolgálás.Kapától küldtek minket.A babával jöttünk,a bejáratnál kezdődtek a procedúrák,a procedúrák befejeződtek a 4. emeleti intenzív osztályra mentünk, bajban voltunk. Kinyílt az intenzív osztály ajtaja, a babád bent volt, az ajtó kinyílt, a takarítókocsi az ajtóban volt, tele koszos vízzel, órákig ott maradt, a takarítás végeztével az a felmosókocsi bekerült a takarítóirodába a kórházból a nővér kiment az intenzív osztályról farmerdzsekiben, kiment és újra bement, így, az ajtó bejáratánál, mindent látunk, aztán bevitték. Intravénás vezetéket nyitottak a kezében hogy láthassa a páciensünket.A sapka nagyon szoros.Kicsit meg tudod lazítani .Nincs motorháztető,cipőhuzat.Kimentünk a szobából.Az ajtó előtt gumibot volt.A gondozási részlegben az ajtó előtt volt egy szemetes.Nincs hely.Eltört. Fáj a kezed.Koszosodik a kezed.Adjuk át.Hány órát maradt a szennyes az összegyűjtött zsákban a lift előtt?Hagyd.A szemetet a zsákba gyűjtötték.Hány órát. maradj a lift előtt?Közvetlenül az intenzív részleggel szemben van a műtő.Egy dobozt hány órára hagyunk.Menjünk el azon.Mellette van egy vízadagoló ugyanazon a folyosón.Koszos az italod . Jó ötlet kidobni a poharakat.Rendben a szemetes vödör a közelben van.Hagyd kicsit távolabb.Az emberek onnan isznak vizet.Tűzoltó készülékek a folyosón.A por miatt hagytam ott.Lesétálok a lépcsőt.Szedd le a lépcsőn a használaton kívüli adagolót.Van raktárod . ideges vagyok. A közönségkapcsolati beszéd katasztrófa. Hogyan tudnál meggyőzni? Ennyi esemény után elmondom ezeket. Más dolgokat mond nekem. Most vannak képek, a nővérnek nincs kesztyűje. a haja egészséges, nincs motorháztető, nincs galós a lábán, tűzoltó készülék a folyosón.Nem tudok haragudni rájuk a por miatt, lázadok a menedzsered ellen, aki nem tanította meg ezeket, én" Ezeket a képeket elküldöm az Egészségügyi Minisztériumba, már hívtunk, ott van hír, most én is kidobom a fűbe, hadd lássa az egészségügyi miniszter, jöjjenek és nézzék meg ezeket a nem higiénikus kórházakat. szerintem olyan olcsó az emberi egészség, van még.Egyébként elegem van az írásból, mindegyikről van képem, fel is vannak rögzítve, persze, utat kell engedni a fiataloknak, mind fiatalok ott dolgoznak, de mindannyian félvállról veszik ezt a munkát, hogy bízhatnék meg bennük?Most, miután láttam, vannak képek a nővérekről, nem tettem fel, van több kép.
Yalnız Gezen Motovlog
Yalnız Gezen Motovlog
14:45 04 Sep 23
2023.08.31-én megszületett a gyerekem egy ázsiai kórházban, oda mentünk Oğuz orvoshoz, nagyon jó és sikeres orvos a munkájában, köszönöm, de a téma más, megtudtam, hogy 10% plusz jutalék a hitelkártyáért, amikor kórházba kerülünk, pár óra alatt megkaptam a készpénzt a kétségbeesett kártyámról, megtaláltam (14.0000) és lemondtam a kártya tranzakciót és készpénzre váltottam, és közben ez ment on, mondták a szülési díjat, majd ingyenes volt az anya és a baba első kontrollvizsgálata. Kétségbeesetten voltunk, mit tegyünk, de legutóbbi látogatásomon abban a kórházban, amikor SİNEM Hanım érzékeny a ruháira és sminkelés, hogy a kórház gyönyörű helyekre jár, szeretném megköszönni Oğuz úrnak, nővéreknek, gondozóknak és parkolóőröknek (Sinem asszony és két fiatal, akik kórházban vannak) (kivéve a lányt) azt tanácsolom, hogy akik abban a kórházban fognak szülni, kérdezzék meg írásban, hogy mi van abban a pénzben, amit a kórházban töltöttek, akkor ne hallják azokat a szavakat, amelyek nem voltak hatályosak...
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️