A szemhéjplasztika ára Dubaiban

szemhéjplasztika ára dubai 1
Írta Melissa

A dubaji szemhéjplasztika tartós megoldást jelent a szemhéjproblémák korrigálására. A szemhéjplasztikát elsősorban kozmetikai okokból végzik, de javíthatja a látást olyan idős embereknél is, akiknek látását a megereszkedett felső szemhéjak rontják.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a dubaji szemhéjplasztikáról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, ahol képzett sebészeknél lehet jelentkezni. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A szemhéjplasztika ára Dubaiban

A dubai szemhéjplasztika átlagos költsége 1800 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1 500 € és 2 100 € között változhat.

EljárásÁrak Dubai
Szemhéjplasztika1800 €

Mi az a szemhéjplasztika?

A szemhéjplasztika eltávolítja a felső szemhéjról a felesleges bőrt és az alsó szemhéj megereszkedését. A szemhéjplasztikai kezelést gyakran követi szemöldök- és homlokfelvarrás (szemöldökplasztika) a szemhéjplasztika eredményének fokozása érdekében.

A Dubaiban végzett szemhéjfelvarrás a Dubaiban végzett standard plasztikai sebészeti eljárások közé tartozik. A felső szemhéjon lévő felesleges bőr akadályozza a látást a felesleges zsírpárnák eltávolításával, és a szemhéjat úgy korrigálják, hogy az megfelelően ráterüljön a szem szélére. A szemhéjplasztikai kezelés rendkívül kifizetődő a lógó szemhéjjal rendelkezők számára, mivel fiatalos, megfiatalított megjelenést érhetünk el vele.

A dubai szemhéjplasztika tartós megoldást jelent a szemhéjproblémák korrekciójára. A szemhéjplasztikát elsősorban kozmetikai okokból végzik, de javíthatja a látást azoknál az idősebb embereknél, akiknek látását a megereszkedett felső szemhéjak rontják.

Diagnózis

Sokan választják az arc- vagy nyakplasztikát, de egy egyszerű, biztonságos szemhéjplasztika elképesztő hatást érhet el. Ha a felesleges felső szemhéjbőrt eltávolítják, a hatás drámai. A szemhéjplasztika költsége a szemhéjfelvarrás típusától függ.

Lehetséges okok

Az életkor előrehaladtával az elasztin és a kollagén termelése jelentősen csökken; a kollagén a bőr szerkezetét fenntartó alapelem. Az elasztin tartja rugalmasan a bőrt. Minél inkább csökken ez a két fehérje, annál inkább veszít a bőr feszességéből, megereszkedik és megereszkedik. A szemhéjplasztika során a felső szemhéjról eltávolítják a felesleges zsírt, és csökkentik az alsó szemhéj megereszkedését.

Jelek és tünetek

Forduljon egy dubaji sebészhez, hogy megtudja, itt az ideje a szemhéjplasztikának. Ha a szem feletti bőr megduzzadt és megereszkedett, vagy ha a szem alatti táska kiemelkedik, akkor itt az ideje orvosolni a helyzetet. A felső szemhéj akadályozhatja a látást, az alsó szemhéj pedig megereszkedhet, és így a szemfehérje szabadon maradhat, ezért a szemhéjplasztika megoldja mindezeket a problémákat, és visszaadja az önbizalmat.

Hogyan működik az eljárás?

A szemhéjplasztikai műtét során a felesleges zsírt vagy izmot eltávolítják a bőrből. Ha a szem alatt kiemelkedő zseb van, azt egy apró bemetszéssel korrigálják.

Kinek van szüksége szemhéjplasztikára?

A legtöbb embernél harmincöt éves kora után jelentkezik a szemhéj megereszkedése, de egyeseknél, akiknél genetikai tényezők állnak fenn, már korábban is jelentkezhetnek a tünetek.

Forduljon sebészhez

Miután a páciens elhatározta, hogy megszabadul a megereszkedett szemhéj rosszindulatától, hívja fel a sebészt, hogy időpontot kérjen. Fejtse ki a célját és az okokat, amiért a dubaji szemhéjplasztikát választotta, hogy az orvos egy lépéssel tovább tudjon lépni. A sebész felméri az Ön jelenlegi egészségi állapotát, áttekinti kórtörténetét, és elmagyarázza a szemhéjplasztikai műtétek típusait, a kockázatokat és a lehetséges szövődményeket.

Felkészülés a műtét előtt

Valakinek el kell kísérnie a pácienst, haza kell vinnie és maradnia kell a szemhéjplasztika alatt. Néhány páciens a műtét után szemszárazságtól szenved, ami általában két héten belül megszűnik. Otthon jégcsomagoknak, jégkockáknak, tiszta törülközőknek és gézpárnáknak kell rendelkezésre állniuk. A betegeknek azt tanácsoljuk, hogy hagyják abba az aszpirin és más gyulladáscsökkentő gyógyszerek szedését, mivel ezek növelik a vérzés kockázatát.

Amit tudnia kell

  • A műtét időtartama
    A szemhéjplasztika általában körülbelül két órát vesz igénybe, ha mindkét szemhéjat egyszerre operálják. A páciensek a szemhéjplasztika után kellemetlen érzést, fájdalmat és monoklit tapasztalhatnak. A duzzanat és a véraláfutás két hétig fennmarad, a varratokat pedig öt-hét nap múlva eltávolítják.
  • Gyógyulási idő
    A szemhéjplasztika után a varratok egy hétig a helyén maradnak. A szemhéjplasztikai műtét után gyakori tünet a véraláfutás és a duzzanat, de egy-két hét után visszatér a normális állapot. A gyógyulási folyamat a páciens immunrendszerétől függően változik.
  • Érzéstelenítés
    Dubaiban a szemhéjfelvarrás műtét biztonságosan elvégezhető helyi érzéstelenítésben, szürkületi érzéstelenítésben vagy általános érzéstelenítésben. A helyi érzéstelenítést azon a területen alkalmazzák, ahol a műtétet el kell végezni. A felső szemhéjak elzsibbadnak, és így maradnak a műtét alatt.
  • Kórházi tartózkodás
    A szemhéjplasztikát általában ambulánsan végzik. A szemek nedvesen tartása érdekében kenőcsöt adnak a szemre, amelyet hideg kompresszióval kombinálnak, amíg a beteg a lábadozásban van. A krém hatására a látás homályossá és fényérzékennyé válik.

Kockázati tényezők

A szemhéjplasztikát követően nagyon ritkán fordulnak elő szövődmények és nemkívánatos eredmények. Vérzés, fertőzés, szemszárazság, a szemhéjak pigmentálódása, látásvesztés és a szem teljes becsukására való képtelenség a legritkább szövődmények, amelyek a szemhéjplasztika után jelentkeznek. Ha e szövődmények bármelyike előfordul, a páciensnek a lehető leghamarabb konzultálnia kell a sebésszel.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Melissa

A nevem Mélissa, és 2014 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Széleskörű tapasztalattal rendelkezem a szabályozási és orvos-marketing dokumentumok megírásában, terápiás területek széles skáláját lefedve.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️