BBL a Dominikai Köztársaságban

bresilian facelift ár dominikai köztársaság 1
Írta Émilie

A brazil fenékfelvarrás (BBL) a Dominikai Köztársaságban, Santo Domingóban egy olyan sebészeti eljárás, amelynek során zsírt távolítanak el a testéből, és azt visszaforgatják a fenekébe.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a brazil arcfelvarrásról a Dominikai Köztársaságban, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

BBL árak a Dominikai Köztársaságban

A brazil arcfelvarrás átlagos költsége Santo Domingo, Dominikai Köztársaság városában 3600 €. Az Ön igényeitől függően az ár 3300 euró és 3900 euró között változhat.

EljárásÁr Dominikai Köztársaság
Brazil arcfelvarrás3600 €

Mi az a brazil arcfelvarrás?

Nem teljesen elégedett fenékének megjelenésével? Csalódott a méret, az alak vagy esetleg a megereszkedett bőr miatt? Szeretne tenni valamit ellene? A brazil fenékfelvarrás Santo Domingóban nem csak a hírességeknek való. Önnek is jár!

A fenékfelvarrás vagy fenéknagyobbítás a Dominikai Köztársaságban egy olyan sebészeti eljárás, amelynek célja a fenék alakjának és térfogatának javítása. A fenéknagyobbításnak két típusa van:

  • Hagyományos fenékfelvarrás fenékimplantátummal
  • Brazil fenékfelvarrás (BBL)

Míg a fenékfelvarrás szilikon implantátumot használ a fenék alakjának javítására, a brazil fenékfelvarrás a Dominikai Köztársaságban az Ön saját természetes zsírját használja. Egyesek a hagyományos fenékfelvarrást választják, míg mások, akik finoman szeretnék megnövelni a feneküket, a népszerű brazil fenékfelvarrást részesítik előnyben.

A brazil fenékfelvarrás (BBL) a Dominikai Köztársaságban egy olyan sebészeti eljárás, amely során zsírt helyeznek át a fenékre. A nem kívánt és felesleges zsírt zsírleszívással távolítják el a test más részeiről, általában a hát alsó részéből és a hasból, majd a fenékbe fecskendezik, hogy javítsák annak megjelenését. A BBL az Ön saját természetes zsírját használja fel a fenék méretének és alakjának javítására.

A BBL során nem használnak implantátumokat. Ezért ez a legtermészetesebb módja a fenéknagyobbításnak. A brazil fenékemelés gyönyörű, tartós eredményeket kínál, mivel az implantátumokkal ellentétben a saját zsírja puha és nem mozdul el.

Lásd még: BBL Törökországban

A fenék olyan terület, amelyen könnyen megjelennek az öregedés jelei. Az évek során elkezdhet fogyni, és nem tartja meg azt a megjelenést, amit az emberek szeretnének. A brazil fenékfelvarrással elkerülheti ezt a természetes öregedési hatást.

Hogyan történik a brazil fenékfelvarrás a Dominikai Köztársaságban?

  1. Tumescentes zsírleszívás: Ez egy standard zsírleszívási eljárás. Az orvos először kiválasztja a test zsírkivételre alkalmas területeit, amelyeket a zsírátültetéshez felhasználhat. A zsírleszívás a zsírleszívás területén végzett kis bemetszésekkel kezdődik. A metszések kis mérete miatt a zsírleszívás nem hagy hegeket.
    Ezután egy vékony csövet, úgynevezett kanült csatlakoztatnak egy nagy teljesítményű vákuumkészülékhez, amelyet a bemetszésen keresztül vezetnek be a zsír fellazítása érdekében. A zsírt ezután egy sebészeti szívófej vagy a kanülhöz csatlakoztatott fecskendő segítségével távolítják el a testből.
  2. Tisztítás: A kinyert zsírt egy tartályban tárolják. A kinyert zsírt sterilizálják, mielőtt a fenékbe fecskendezik. A sterilizálás azt jelenti, hogy a zsírszövettel együtt eltávolítják a kivont folyadékot és vért.
    Az eljárás végén a megtisztított szövet csak a beültetésre kész zsírt tartalmazza.
  3. Zsírátültetés (zsírátültetés): A végső fázisban a megtisztított zsírszövetet a farizomzatba és a farpofa régió mély zsírszövetébe fecskendezik. A zsír befecskendezése a fenék területén ejtett kis bemetszéseken keresztül történik.
    A zsír természetes rétegekben kerül beültetésre, hogy sima, természetes megjelenésű, jó térfogatú eredményt kapjunk.

Ki a megfelelő jelölt a BBL-re Törökországban?

Ön akkor jó jelölt a brazil fenékfelvarrás műtétre, ha:

  • Van elegendő zsír a szervezetében a kivonáshoz és a beültetéshez
  • Megfelelő kórtörténettel rendelkezik a műtét elvégzéséhez
  • Szeretné növelni a fenék térfogatát
  • Szeretné karcsúsítani a derekát

Törökország, és különösen Isztambul az egyik legnépszerűbb célállomássá vált a világ minden tájáról érkező betegek számára, akik brazil fenékfelvarrást szeretnének végeztetni a Dominikai Köztársaságban, vagy más plasztikai sebészeti műtétet szeretnének. A versenyképes árak mellett a Törökországot választó páciensek a legjobb kezelésben is részesülnek, köszönhetően a tapasztalt plasztikai sebészeknek, akik több beteget kezelnek, mint európai társaik.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️