A brazil arcfelvarrás ára Dubaiban

prix lifting bresilien dubai pas chere 1
Írta Laura

A brazil fenékfelvarrás, közismertebb nevén BBL egy olyan zsírátültetési eljárás Dubaiban, amely a fenék alakjának és méretének növelésére specializálódott implantátumok használata nélkül.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a brazil arcfelvarrásról Dubajban, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, ahol képzett sebészek állnak rendelkezésére. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A brazil arcfelvarrás ára Dubaiban

A brazil arcfelvarrás átlagos költsége Dubaiban 6000 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 5 000 és 7 000 euró között változhat.

EljárásÁr Dubai
Brazil arcfelvarrás6000 €

Mi az a brazil fenékfelvarrás?

Sok nő szeretne feszesebb, teltebb és kerekebb feneket. Néhányan már próbálkoztak fenékgyakorlatokkal, például guggolással, de néha az eredmény nem vagy nem jelentős. Mások végül olyan ruhákat viseltek, amelyek javulást és emelést ígérnek a fenékizmoknak, de nem volt észrevehető változás.

A legtöbb nő számára fontos tényező a fenék alakja és arányai. Több tényező is hozzájárulhat a feszesebb, kerekebb és kissé nagyobb farizmok iránti vágyhoz, többek között a :

  • Az alsó testhajlatok javítása
  • A ruházat vonzóbbá tétele
  • A felső- és alsótest általános arányainak javítása.
  • Természetesebbnek tűnjön
  • A combon, a hason vagy a csípőn lévő zsírpárnák csökkentése.

A brazil fenékfelvarrás, közismertebb nevén BBL vagy brazil fenékfelvarrás Dubaiban egy olyan zsírátültetési eljárás Dubaiban, amely a fenék alakjának és méretének növelésére specializálódott implantátumok használata nélkül. Ez az eljárás mindezen problémákat implantátumok nélkül oldja meg. Az eredmény természetes megjelenésű fenék, mivel nem kerülnek idegen elemek (implantátumok) a szervezetbe. A BBL eljárást néha brazil fenéknagyobbításnak vagy BBA-nak is nevezik, bár a BBL technikailag pontosabb, mivel az eljárás nemcsak a fenék méretét, hanem annak alakját és méretét is megváltoztatja.

Lényegében a test bizonyos területeiről származó zsír átvitelét és a fenék területére történő befecskendezését jelenti. Az átültetendő zsírt a test legzsírosabb területeiről, például a hasról, a “szeretetpárnákról”, a csípőről, a hát alsó részéről vagy a combokról veszik. A zsírt ezután egy kíméletes zsírleszívó készülékkel távolítják el, amelyet úgy terveztek, hogy megvédje az élő zsírsejteket. Miután ezeket a zsírrészecskéket megtisztították, egy nagyon kis bemetszésen keresztül újra a fenékbe fecskendezik.

Mivel ez az eljárás a test bizonyos területeiről származó zsír átvitelét jelenti a fenékre, a túlsúlyos vagy makacs zsírlerakódásokkal rendelkező nők ideális jelöltek a brazil zsírátültetésre.

Valójában ez egy kiváló eljárás, ha extra zsír van a testén, mivel úgy működik, mint a zsírleszívás és a fenéknövelő műtét kettő az egyben.

Olvassa el továbbá: a BBL ára Törökországban

Brazil fenékfelvarrás technikája

A brazil fenékfelvarrás általában egy összetett eljárás, amely kiterjedt képzést és tapasztalatot igényel (a plasztikai sebész részéről) a zsírátültetési technikák terén, valamint éles szemet az esztétikai részletekért.

A zsírleszívást a felesleges zsír eltávolítására használják, főként a hasról, a csípőről, a combokról vagy a hát alsó részéről, és ennek a zsírnak egy részét stratégiailag a fenékbe fecskendezik.

A képzett plasztikai sebész segít a páciensnek a problémás területek zsírjának eltüntetésében és a fenék javításában. A brazil fenékfelvarrással az egész test arányait is javítja, és biztosítja, hogy az eredmények tartósak legyenek.

Az Ön iránti elkötelezettségünk

Nagy tapasztalattal rendelkező és képzett személyzetünk gyengéden és kényelmesen végigvezeti Önt a folyamaton, hogy a legjobb döntést hozhassa meg. Az Al Shunnar Plasztikai Sebészetnél szakértőink több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a plasztikai és kozmetikai beavatkozások terén, és több mint 10 000 páciensnek segítettek biztonságosan megvalósítani álmai szépségét és önbizalmát. Meghatározzuk az Ön igényeinek legmegfelelőbb sebészt a Brazilian Butt Lift kezeléshez Dubaiban, meghallgatjuk Önt, megértjük és meghatározzuk az Ön egyéni és részletes igényeit egy személyre szabott konzultáció során, tanácsot adunk, hogy mit várhat a megfelelő kezeléstől, és végül kidolgozzuk Önnel együtt a legmegfelelőbb kezelési tervet.

A brazil fenékfelvarrás folyamata

a) A konzultáció

A Dubaiban végzett brazil fenékfelvarrás első szakasza egy részletes konzultáció és vizsgálat a klinikán, amelyet képzett plasztikai sebészünkkel tartunk, hogy minden egyes jelölt számára személyre szabott tervet határozzunk meg.

b) A műtét

A második lépés a brazil fenékfelvarrás (BBL) műtét időpontjának egyeztetése egy magasan képzett és tapasztalt plasztikai sebésszel, aki a brazil fenékfelvarrás és az öregedés elleni eljárások szakértője. A beavatkozás 2-4 órát vesz igénybe általános vagy gerincvelői érzéstelenítésben. A dubaji beavatkozás előtt minden pácienst megvizsgálnak, hogy a műtét biztonságos legyen. Ez magában foglal egy altatás előtti konzultációt, vérvizsgálatokat és annak biztosítását, hogy a páciens megfelelő jelölt-e az eljárásra.

A műtétet általában ambulánsan végzik, vagy egy éjszakai kórházi tartózkodást igényel, attól függően, hogy mekkora zsírleszívást kell elvégezni, vagy hogy a műtétet egy másik eljárással kombinálják-e.

A Dubaiban végzett brazil fenékfelvarrás során a zsírt zsírleszívással távolítják el a hát alsó részéről, a csípőből, a hasból, a combokból vagy bármely más olyan területről, amelyet a sebész megfelelőnek tart, vagy amely kellemetlenséget okoz Önnek. A kivett zsírt először megtisztítják, majd előkészítik az átültetésre. A sebész ezután a zsírt stratégiailag a fenék meghatározott területeire injektálja, hogy növelje a térfogatot és javítsa az alakot.

Mivel néha előfordul, hogy a befecskendezett zsír egy része nem “foglalja el” teljesen a helyét, a sebész ezt figyelembe veszi, és a tervezettnél több zsírt fecskendez be a kívánt végeredmény elérése érdekében.

A plasztikai sebész szakértő a gyógyulási és gyógyulási folyamat során végigkíséri a pácienst a tervezett utóvizsgálatokon keresztül.

c) Gyógyulás

Általában van némi fájdalom, de ezt fájdalomcsillapítókkal kontrollálják. A műtét után két hétig nem szabad feküdni vagy ülni a fenékre. Ehelyett hason vagy oldalt kell aludnia, vagy állva kell végeznie minden tevékenységet, kivéve a WC-re járást.

A dubaji sebész arra kérheti, hogy a fenéknagyobbító műtétet követő hetekben óvatosan üljön. Az irányelvek azonban minden páciens esetében eltérőek, és az Ön személyre szabott műtét utáni utasításait a műtét előtti látogatások során fogják megbeszélni Önnel.

A mindennapi tevékenységeket egy hét múlva lehet folytatni, és körülbelül 2 hét múlva lehet visszatérni a munkába.

A végleges eredmények 6 hónap múlva lesznek láthatóak, de már egy hónap után látni fogja a különbséget, és láthatóvá válnak a teltebb fenék és az alsótest arányai.

A körülbelül 4 hétig tartó műtét után a páciensnek általában többször is fel kell keresnie a klinikát, hogy figyelemmel kísérje a gyógyulási folyamatot.

Megteendő óvintézkedések

Bár a brazil fenékfelvarrás egyszerű eljárás, fontos, hogy meghatározzuk a beavatkozás vagy kezelés megfelelő szintjét, és biztosítsuk, hogy az eljárást képzett és szakértő plasztikai sebész végezze. A potenciális jelöltnek meg kell felelnie bizonyos kritériumoknak ahhoz, hogy alkalmas legyen az eljárásra, és rendelkeznie kell:

  • A fenék alakjának és méretének radikális megváltoztatására van szükség.
  • Elegendő zsír a zsírleszíváshoz
  • Stabil és ideális testsúly
  • Képesnek kell lennie arra, hogy elkerülje a hosszú ideig tartó ülést.
  • Reális elvárások az elérendő eredményekkel kapcsolatban.
  • Jó egészségi állapot, mind fizikailag, mind pszichésen.

Mire számíthatok a brazil fenékfelvarrástól?

A brazil fenékfelvarrás fő előnye a feszesebb, kerekebb és természetesen nagyobb fenék. Mivel mindenki más, a brazil fenékfelvarrástól várt eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, de az előnyök általában a következők:

  • Nem invazív
  • Nem jár implantátumok használatával
  • Az eredmények természetesnek tűnnek
  • A zsírátültetéses módszer saját zsírral történik, így a kilökődés kockázata nagyon alacsony.
  • A páciens számára előnyös a hasi terület zsírjának csökkenése és a formásabb fenék is.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laura

A nevem Laura. 2004 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően széleskörű szakértelemmel rendelkezem a dokumentumok széles skálájának megírásában, fordításában és szerkesztésében, beleértve a tudományos és orvosi kutatási cikkeket, valamint a konferencia-kiadványokat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️