DHI hajátültetés Tunéziában

hajátültetés ára Tunézia 1
Írta William

Minden, amit a tunéziai DHI hajbeültetésről tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres DHI hajátültetéshez.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai HID hajátültetésről, és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A DHI hajátültetés ára Tunéziában

A HID hajátültetés átlagos költsége Tunéziában 2200 euró. Az eljárást helyi érzéstelenítésben végzik, és 6-8 órán át tart. A tartózkodás időtartama 4 nap. Az ár tartalmazza az érzéstelenítést, a műtétet és a gyógyszeres kezelést. A végeredmény 5 hónapon belül látható.

EljárásÁr Tunézia
DHI hajátültetés2200 €

Mi a HID hajátültetés?

A HID hajátültetés Tunéziában a Choi automata beültető tollak segítségével egyedileg kitermelt hajhagymák beültetését jelenti az átültetési területre.

Az 1 mm-es és 0,6 mm-es DHI hajszálakat a bal és jobb oldal között a sebészi beültető tollal megtisztítjuk, majd közvetlenül a fejbőrbe ültetjük, csatornák megnyitása nélkül.

Ez a művelet két külön szakaszban történik a normál hajátültetési módszerben a DHI-t direktnek nevezik, mert egy ponton a hajjal készült implantátumokat.

A speciális applikációs tollal végzett DHI hajátültetési eljárások intenzív érdeklődést és erőfeszítést igényelnek egy tapasztalt sebész részéről.

Ráadásul a hajátültetéshez használt orvosi eszközök költségei miatt a DHI hajátültetés drágább, mint más technikák.

Az utóbbi időben a DHI hajátültetési módszer nagyon népszerűvé vált, és hasonló a FUE technikához. Az egyedileg kitermelt hajgyökereket a DHI Hair automatikus beültető eszközeivel helyezik be. A graftokat így helyezik el, és a gyökerek beültetése túl hosszú várakozás nélkül történik.

A DHI Hair transzplantációnál ez nincs nagy pozitív hatással a hajhagymák életciklusára. Ráadásul a beültetett készülékek többe kerülnek, és a DHI Hajbeültetés műtét hosszabb ideig tart, így az ár is felfelé megy.

Hogyan működik a DHI hajbeültetés?

A tunéziai DHI hajbeültetés során a hajhagymákat a donor területről egy speciális eszközzel leválasztják, és a gyökereket kitermelik. A DHI hajátültetésnél a beültetendő hajhagymákat külön-külön osztályozzák, mivel egy darab szövetet és hajhagymákat tartalmaznak.

A HID hajátültetés során meghatározzák a hajhagymák beültetésének legmegfelelőbb szögét és helyes irányát. A DHI hajátültetés során kitermelt hajhagymákat egyenként helyezik el az implantátumtollban.

A HID hajátültetésnél az implantátumtoll hegyeit a hajhagymák szerkezetéhez és a személy vastagságához igazított méretben használják. A HID hajbeültetésnél a hajhagymák behelyezésekor nem végeznek bemetszést; a bőrben kerek lyukakat hoznak létre, és ezekbe helyezik be a graftokat. A DHI hajátültetés befejezése után a fejbőr gyors gyógyulási folyamatba lép.

Olvassa el még: HID hajátültetés Törökországban

Mik az előnyök?

A csatorna egyidejű megnyitása és a szőrtüsző behelyezése azt jelenti, hogy a begyűjtött szőrtüszők hosszú várakozás nélkül a helyükre kerülhetnek. Ez sűrűbb graftokat és természetesebb megjelenést eredményez.

A speciális eszköznek köszönhetően a hajbeültetés során a gyökerek várakozási ideje csökken. Ezáltal minimálisra csökken a gyökérvesztés kockázata. A meglévő hajszálakat nem érinti hátrányosan. Ez a módszer alkalmazható a hiányos hajhullással küzdő pácienseknél is. A páciens gyorsan felépül. A FUE és a robotikus hajműtétekhez hasonlóan a DHI hajátültetési technikát alkalmazók tapasztalata nagyon fontos, mivel befolyásolja az eredményt.

Melyek a DHI során használt tollak (implantátumtollak) jellemzői?

A HID egy ültetvényekben használt üreges cikk és egy rugós mechanizmus. Ez a rugós mechanizmus nyomja a hegyet, miután megnyújtották, és átszúrja a bőrt, így a graft bent marad. Bár ezeket a tollakat először finom hajra fejlesztették ki, később speciális tollakat vezettek be a piacra vastag hajra.

Mi a különbség a DHI-módszer és a hagyományos FUE között?

Az egyik legfontosabb különbség, hogy a DHI módszer lehetővé teszi a nem borotvált haj beültetését.

Ennek oka, hogy a szőrtüszők átültetése a donor területről történő kitermelést követő 1-2 percen belül történik. A szőrtüszők nem várakozhatnak a testen kívül.

Ezáltal minimálisra csökken a hajhagymák károsodásának lehetősége. A hajátültetés teljes mértékben lehetővé teszi a hajhullással kapcsolatos kutatások megkönnyítését. Intenzívebb hajátültetés végezhető, különösen szűk területeken.


Gondjai vannak a megfelelő klinika kiválasztásával a legjobb áron? Koordinátorunk ingyenesen segít Önnek a tunéziai műtét sikerének biztosításában. Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

William

A nevem William Royer, és orvosi szakíró vagyok, aki komplex tudományos adatok megírásában jártas. Szakterületem az immunológia és a hematológia. Nagy inspirációt jelent számomra a különböző egészségügyi szakemberekkel, köztük orvosokkal, ápolókkal és betegjogi képviselőkkel való szoros együttműködés. Emellett recenziókat is publikálok.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️