Fenék implantátum Törökországban

ár fenék implantátum Törökország 1
Írta Laurence

A törökországi fenékimplantátum a fenék térfogatának növelésére szolgáló műtét. Azok számára, akik elégedetlenek a fenekük térfogatával/formájával, a fenékimplantátum most már megadhatja a kívánt alakot.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi fenékimplantátumokról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül egy fenékimplantátum Törökországban?

Törökországban, Isztambulban egy fenékimplantátum átlagos költsége 3400 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 2 900 € és 3 900 € között változhat.

EljárásÁr Törökország
Fenékimplantátum3400 €

Mi az a fenékimplantátum?

Afenékimplantátum Törökországban egy olyan műtét, amelynek célja a fenék térfogatának növelése. Azok számára, akik elégedetlenek a fenekük térfogatával/formájával, a fenékimplantátum most már megadhatja a kívánt alakot.

Hogyan történik a fenékimplantátum műtét?

A bemetszést általában a fenék ráncában végzik, ahol a hegek nem láthatók. A török sebész ezután egy elég nagy zsebet hoz létre a fenékimplantátumok behelyezéséhez. Az implantátumok elhelyezhetők a farizom alá vagy fölé. Miután mindkét fenéken ugyanazt a beavatkozást végezte el, az orvos biztosítja, hogy azok szimmetrikusak legyenek, és természetesnek és arányosnak tűnjenek. Ezután összevarrja a bemetszéseket.

Mennyiideig tart a műtét Törökországban ?

A Törökországban végzett fenékimplantátum-műtét általában két-három órát vesz igénybe. A műtét időtartama az alkalmazott technikától, az implantátumok elhelyezkedésétől, a páciens anatómiájától, az alkalmazott érzéstelenítés típusától és attól függően változik, hogy más beavatkozásokat is el kell-e végezni egyidejűleg.

Fájdalmasak a fenékimplantátumok?

A török fenékimplantátum megnyújtja a szöveteket, és fájdalmas lehet. Ez különösen akkor igaz, ha az implantátumokat az izom alá helyezik. A fájdalom az első 48 órában a legnagyobb, de néhány nap alatt csökken. Fájdalomcsillapítókkal enyhíthető. A kezdeti kellemetlenségek ellenére a legtöbb nő nagyon elégedett az isztambuli beavatkozás eredményével.

Mire számíthatok a műtét után?

A műtét után kompressziós ruhát fog viselni a támogatás érdekében. Ezt az isztambuli műtét után két-három hétig nem szabad levennie. Fontos, hogy szedje a török orvosa által előírt gyógyszereket. Valakinek haza kell majd vinnie Önt, és előfordulhat, hogy a következő két napban segítségre lesz szüksége otthon. A műtétet követően 24 órán át ágyban kell maradnia.

Lásd még: Fenéknagyobbítás Isztambulban

Milyen a felépülési idő?

Nagyon fontos, hogy a műtét utáni ellátást átbeszélje kezelőorvosával. Ha gondosan követi az utasításait, biztosíthatja a gyors és egészséges felépülést. Azt is szem előtt kell tartania, hogy :

  • A gyógyulás szempontjából fontos a pihenés, ezért a beavatkozás után pihenjen minél többet. Igyon sok folyadékot, és győződjön meg arról, hogy szedi az orvos által előírt gyógyszereket.
  • A legtöbbször a fenékimplantátum-műtétet követő napokban vagy hetekben már nyugodtan és kipihenten térhet vissza a munkájához. Orvosa tanácsától függően azonban néhány hétig kerülnie kell a fizikai megterhelést.
  • A varratok feloldhatók lesznek, ezért nem lesz szükség a varratok eltávolítására. A duzzanat folytatódhat, és néhány hét alatt fokozatosan csökkenhet. Ahogy a duzzanat csökken, az eredmények jobban láthatóvá válnak.
  • Valószínűleg két héten belül, a fájdalom enyhülése után már újra végezheti a szokásos testmozgást és fizikai tevékenységet. A műtétet követően legalább hat hétig tartózkodnia kell minden fizikai tevékenységtől és testmozgástól. A felépülés páciensenként eltérő, és függ az orvos által alkalmazott technikától, az implantátum típusától és az implantátum helyétől, valamint az Ön mindennapi aktivitásának mértékétől.

Ideális jelöltek

Általánosságban elmondható, hogy a legjobb jelöltek a törökországi kozmetikai műtétre a következők:

  • 18 évesek vagy idősebbek
  • Jó fizikai egészségi állapotban
  • Pszichésen stabilak
  • Reálisak az elvárásaikban

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laurence

A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️