A gynecomastia ára Dubaiban

nőgyógyászati műtét 1
Írta Laurence

A gynecomastia Dubaiban helyreállítja a mell normál alakját és méretét. A fő cél a mellek ellapítása, hogy Ön magabiztosan és szégyenérzet nélkül viselhessen szűk ruhákat.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a gynecomastia Dubaiban történő műtétjéről, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, ahol képzett sebészek állnak rendelkezésére. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A nőgyógyászati műtét ára Dubaiban

A dubaji nőgyógyászati műtét átlagos költsége 4000 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 2 300 € és 5 750 € között változhat.

EljárásÁr Dubai
Gynecomastia4000 €

Mi az a gynaecomastia?

Ötből két férfi szenved agynaecomastiától, és úgy vélik, hogy ez egy életre szóló probléma. Szerencsére ez az állapot egyszerű és hatékony eljárásokkal kezelhető Dubaiban.

A hormonális rendellenességek vagy a zsírlerakódások néha súlyosbodnak és rendellenes mellekhez vezetnek a férfiaknál. Ezt a helyzetet nevezik gynaecomastiának. Ez a mellszövet duzzanata, amely nem súlyos orvosi probléma. Sok férfi számára azonban depresszió okává válhat.

Legtöbbjük inkább sokat mozog, de sajnos nem elég sokan vannak, hogy gyorsan megbirkózzanak ezzel a szorongással. Természetesen az ilyen tevékenységekhez olyan egyénekre van szükség, akik képesek hónapokat, sőt éveket várni, amíg elérik a kívánt eredményeket. Manapság senkinek sincs ennyi ideje. Mindenki azonnali megoldást akar!

Ha azonban gyors megoldást szeretne a megnagyobbodott férfi mellekre, akkor csak a férfi mellkisebbítő műtétre, azaz a gynecomastia műtétre van szüksége Dubaiban, Abu Dhabiban és Sharjahban. Ez egy egyszerű megoldás a kívánt mellforma és az izmos mellkasi kontúrok eléréséhez.

A cél!

Ez a műtét a túlméretezett mellek gyökerét célozza meg, és visszaállítja a normális formát és méretet. A fő cél a mellek ellapítása, hogy Ön magabiztosan és szégyenérzet nélkül viselhessen szűk ruhákat.

Gynecomastia eredmények Dubaiban:

A Dubaiban végzett műtét után azonnal láthatja az eredményeket. De ezek nem fognak pontosan tökéletesnek tűnni némi duzzanat és érzékenység miatt. Mint minden szépészeti műtétnél, a gyógyulási folyamat fontos a végső következmények láthatóvá tételéhez. Legfeljebb tíz nap elteltével érezhető változás látható a melleken, alig látható hegekkel, amelyek idővel elhalványulnak.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a mellkisebbítő műtét tartós eredményt ad, amíg az elkövetkező években nem hízik.

Előnyök:

Élvezheti a feszesebb, kontúrosabb és izmosabb melleket és a jobb önbizalmat. Ez a megemelés biztosan bekövetkezik,

  1. Megszünteti a fiziológiai szorongást
  2. Tartós eredményeket ad
  3. Lehetővé teszi az aktivitás szabadságát
  4. Javítja a szexuális életet és a viselési lehetőségeket

Ideális jelölt:

Minden férfi, aki öntudatosnak érzi magát nagy mellei miatt, választhatja ezt a műtétet. De győződjön meg róla, hogy stabil egészségi állapota és jó bőrrugalmassága van ahhoz, hogy jó jelölt legyen. Az orvosok általában vérvizsgálatot ajánlanak, amely az orvosi felmérés legfontosabb kulcsa. Ezenkívül a jobb megértés érdekében olvassa el a következő kritériumokat,

  1. A jelölt melleinek fejlődésének stabilnak kell lennie.
  2. Feltéve, hogy az áldozat mentálisan felkészült arra, hogy műtéttel javítsa a mellei alakját.
  3. A véralvadási zavarokban és egyéb fertőzésekben szenvedőknek először orvosi segítséget kell kapniuk.

Felkészülés:

Miután igazolták, hogy Ön jó jelölt a beavatkozásra, erősen ajánlott a sebésszel való előzetes konzultáció. Ezen a találkozón teljes körű tájékoztatást kap az eljárásról, valamint pontos képet kap arról, hogy mivel kell szembenéznie a kezelés napján.

Egy dolgot tartson szem előtt ekkor. Viseljen egészséges életmódot, kerülje a dohányzást és az alkoholtartalmú italokat. Kerülje továbbá a vérzés kockázatát növelő gyógyszereket, és tartsa be orvosának minden utasítását arra vonatkozóan, hogy mit ehet és mit nem ehet.

Gynecomastia technikák:

Gynecomastia Dubaiban, jóváhagyott a környező zsír, mirigyszövet vagy mirigyszövet eltávolítása a mellből a férfi mellek szokatlan elhelyezkedésének kezelésére. Ennek a műtétnek a technikái közé tartozik :

  1. Zsírleszívás
  2. Sebészi kimetszés

Eljárás:

A gynecomastia Dubaiban általában általános vagy helyi érzéstelenítésben történik, és az eljárás bonyolultságától függően 2-3 órát vesz igénybe.

A műtét során a dubaji sebész egy kis bemetszést ejt az areolák közelében, és egy kanült vezet be a merev zsírpárnák kiszívásához. Később a bemetszéseket látható heg nélkül zárják le, mivel ez egy minimálisan invazív eljárás. Általában ez történik, amikor a Dubaiban végzett zsírleszívó műtétet választja.

Másrészt, amikor a műtéti kimetszést választja, az orvosok egy esetlegesen az alsó féltekén lévő bemetszésen keresztül távolítják el a felesleges zsírt a mellekből, és biztonságosan visszaállítják a természetes formát.

Lásd még: A gynaecomastia ára Törökországban

A páciens egészségi állapotától és a mellek állapotától függően megfelelő eljárást javasolnak. Néha mindkettőre sor kerül.

A műtét után figyelembe veendő dolgok :

A gynaecomastia után a mellet kötszerrel fogják fedni, és emiatt egy ideig műtéti kabátot kell viselni. A kezelt helyre egy kis csövet rögzíthetnek a vér és a folyadékok elvezetésére. Ez legalább az első két napban a helyén marad.

A műtét után a felépülési idő két hét, de a legtöbb beteg 4-5 nap után visszatér a szokásos rutinjához. Bár a műtét után 8-10 nappal a betegeknek vissza kell térniük a klinikára a varratszedés miatt. A műtét utáni fájdalom tehát gyakori. Ennek enyhítésére felírt fájdalomcsillapítókat lehet szedni. A zökkenőmentes és gyors felépülési időszak érdekében az orvosok általában azt tanácsolják..,

  1. Aludjon egyenesen
  2. Kerülje a forró fürdőket
  3. Viseljen bő ruházatot
  4. Maradjon hidratált
  5. Biztosítson melltámaszt bizonyos mellényekkel

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laurence

A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️