A gyomor botox ára Tunéziában

ár botox gastrique tunisie pas chere 1
Írta Laura

Minden, amit a tunéziai gyomorbotoxról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres gyomorbotox Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai gyomorbotoxról , és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A gyomor botox ára Tunéziában

A gyomor botox átlagos költsége Tunéziában 1300 €. Az Ön igényeitől függően az ár 1100 € és 1500 € között változhat.

EljárásÁr Tunézia
Gyomor botox1300 €

Mi az a gyomor botox?

A gyomorbotox Tunéziában egy endoszkópos kezelés, amely hatékony és egyszerű módja a fogyásnak. A gyomorbotox célja a gyomormozgások hatásának csökkentése, hogy a lenyelt étel ne zúzódjon össze benne, és a szokásosnál tovább maradjon a gyomrában, teltségérzetet okozva a gyomorban. Ily módon a szokásosnál kevesebbet ehet. A minimálisan várható fogyás körülbelül 5 kg, de akár 20 kg is lehet. Az átlagos fogyás, amit a betegeknél látunk, azonban 10 kg.

A botox gyomorgyógyászati előnyei

Azok a betegek, akik nem képesek önállóan fogyni, akik szeretnének megszabadulni a súlyfeleslegtől, és nem felelnek meg az elhízás műtétjének megfelelő kritériumoknak, kihasználhatják a gyomor botox injekcióval történő fogyás előnyeit. Mivel a gyomorbotox endoszkópos úton történik, a gyomorban vagy az emésztőrendszerben nem történik maradandó változás, és más gyomorszűkítő műtétekkel ellentétben nem áll fenn a műtét utáni szövődmények kockázata. A gyomorbotox rövid idő alatt alkalmazható, és a pácienseknek a beavatkozás után nem kell kórházban maradniuk. A szükséges ellenőrzések elvégzése után a betegek hazatérhetnek.

Kik számára előnyös a gyomorbotox?

A gyomorbotox Tunéziában bárkinél alkalmazható, aki fogyni szeretne. Ez az eljárás nem elhízási műtét. Vannak azonban bizonyos kritériumok a betegek számára, amelyek alkalmazhatók. Ha Ön a gyomorbotox műtétet fontolgatja, és megfelel ezeknek a kritériumoknak, akkor alávetheti magát ennek az eljárásnak:

  • Ha nem tudott megfelelően fogyni diétával és sporttal.
  • A gyomorbotoxszal kezelendő betegek testtömegindexének 40-nél kisebbnek kell lennie. Más szóval, ez a kezelés azokra vonatkozik, akiknek a testtömegindexe 27 és 35 között van, akik 10-20 kilogramm túlsúllyal rendelkeznek, és nem tudnak fogyni diétával és sporttal.

Mivel a 40 feletti BMI-vel rendelkező betegek számára a gyomorbotox nem lesz előnyös, ezeknek a betegeknek nem ajánljuk a gyomorbotoxot.

Vannak-e a gyomorbotoxnak mellékhatásai?

Mivel a gyomorbotox alkalmazása standard endoszkópos eljárás, nem számoltak be jelentős mellékhatásokról. Az eljárás azonban nem alkalmas izombetegségben szenvedők és botoxallergiában szenvedők számára. Összességében győződjön meg arról, hogy kezelőorvosa részletesen tájékoztatja Önt a mellékhatásokról.

Lépésről-lépésre útmutató a botox gyomorszűkítőhöz

A körülbelül 20 percig tartó gyomorbotox-eljárás elvégzéséhez a pácienseket először el kell altatni. Miután a páciensek elaludtak, a botulinumtoxint endoszkópos módszerrel a gyomor bizonyos részeibe fecskendezik. A gyomorbotox, amely egy teljesen fájdalommentes kezelési módszer, után a szövődmények kockázata minimális.

A gyógyulási folyamat

A gyomorbotox nem műtét. Ez egy teljesen endoszkópos eljárás, és nincs bemetszés. A folyamat átlagosan 20 percet vesz igénybe. A pácienseket altatóorvos altatja el az eljárás alatt. Nincs szükség kórházi tartózkodásra. A beavatkozás után általában egy-két órás megfigyelés elegendő.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laura

A nevem Laura. 2004 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően széleskörű szakértelemmel rendelkezem a dokumentumok széles skálájának megírásában, fordításában és szerkesztésében, beleértve a tudományos és orvosi kutatási cikkeket, valamint a konferencia-kiadványokat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️