Gyomorszalag Tunéziában

gyomorszalag tunézia 1
Írta Maria

Gyomorszalag Tunézia: Az Ön fogyókúrás műtétje a legjobb áron, a vezető bariátriai sebészet külföldön. Garantált eredmények. Ingyenes árajánlat.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt atunéziai gyomorszalag-műtétekről, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást.

Sommaire
 [show]

  A gyomorszalag ára Tunéziában

  A tunéziai gyomorszalag-műtét átlagos költsége Tuniszban 3000 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 2400 eurótól 3600 euróig terjedhet.

  EljárásÁr Tunézia
  Gyomorszalag3000 €

  Mi az a gyomorszalag?

  A gyomorszalag Tunéziában lehetővé teszi a gyomor méretének csökkentését azáltal, hogy egy gyomorszalagot helyeznek a gyomor felső része köré, így egy kis gyomorzsákot képezve.

  Mivel csak kevés tápanyagra van szükség ennek a tasaknak a megtöltéséhez, a jóllakottság gyorsan elérhető. Ez a szűkítő technika lehetővé teszi, hogy a táplálék áthaladása lassabban folyjon, ami nem zavarja az emésztést.

  A gyomorszalag beültetése Tunéziában azoknak a 18 éves és idősebb személyeknek szól, akik már több fogyókúrát is kipróbáltak, és legalább 5 éve masszív elhízásban szenvednek, és akiknek a testtömegindexe (BMI) legalább 40 kg/m2, azaz 45 kg-mal több, mint a normál testsúlyuk.

  Gyomorszalag-eljárás

  A sleeve- és bypassműtétekkel ellentétben, amelyek visszafordíthatatlan technikák, a gyomorszalag-műtét az egyetlen olyan állítható technika, ahol a szalagot a bőr alatt található vezérlődobozhoz csatlakoztató kis szilikoncsőnek köszönhetően lehet meghúzni és meglazítani. A dobozba a bőrön keresztül folyadékot fecskendeznek be a szükséges beállítás érdekében.

  A páciens kérésére, hatástalanság vagy komplikációk esetén a bariátriai sebész egy újabb műtét során eltávolíthatja a szalagot.

  A fogyókúrás műtét várható eredményei

  Egy átlagosan 1,70 m magas és 40 kg/m2 BMI-vel rendelkező személy esetében 6 hónap elteltével 20-30 kg súlycsökkenés várható, ami megközelítőleg a súlyfelesleg 40-60%-os csökkenésének felel meg. Visszatérés a normál testsúlyhoz, ha a szalagot eltávolítják.

  A gyomorszalag felszerelése előtt

  A műtétet megelőzően a sebész által kért műtét előtti kivizsgálás magában foglalja a vérvizsgálatot, neurológiai és endokrinológiai vizsgálatot, valamint a gyomortükrözést.

  Gyomorszalag műtét

  A gyomorszalagműtétet laparoszkópos kamerával végzik.

  Az érzéstelenítés típusaA műtét időtartamaA klinikai tartózkodás időtartamaA tartózkodás teljes hossza
  Általános érzéstelenítés1h3 éjszaka5 éjszaka

  Posztoperatív ellátás

  A műtét után 10 napig ajánlott a munkavégzés szüneteltetése. A végeredmény az egészséges táplálkozási szokásoktól és a rendszeres, mérsékelt testmozgástól függ.

  Gyomorszalag Tunézia: Műtét utáni utókezelés

  A gyomorszalag utáni felépülés Tunéziában

  A műtétet követő napon találkozik a sebésszel. Egy ápoló áll majd rendelkezésére, hogy biztosítsa az Ön ellátását a klinikán és a szállodában.

  Hazatérés

  Miután hazatért, sebészünk és orvosi asszisztenseink e-mailben, telefonon vagy Skype-on tartják Önnel a kapcsolatot, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy minden rendben zajlik. Ha szükséges, sebészünk a háziorvosával való nyomon követést is megszervezheti.

  Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

  Kérésre és
  az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

  100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

  A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

  A szerzőről

  Maria

  A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

  ‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️