Gyomorszalag Tunéziában

gyomorszalag tunézia 1
Írta Maria

Gyomorszalag Tunézia: Az Ön fogyókúrás műtétje a legjobb áron, a vezető bariátriai sebészet külföldön. Garantált eredmények. Ingyenes árajánlat.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt atunéziai gyomorszalag-műtétekről, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást.

Sommaire
 [show]

    A gyomorszalag ára Tunéziában

    A tunéziai gyomorszalag-műtét átlagos költsége Tuniszban 3000 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 2400 eurótól 3600 euróig terjedhet.

    EljárásÁr Tunézia
    Gyomorszalag3000 €

    Mi az a gyomorszalag?

    A gyomorszalag Tunéziában lehetővé teszi a gyomor méretének csökkentését azáltal, hogy egy gyomorszalagot helyeznek a gyomor felső része köré, így egy kis gyomorzsákot képezve.

    Mivel csak kevés tápanyagra van szükség ennek a tasaknak a megtöltéséhez, a jóllakottság gyorsan elérhető. Ez a szűkítő technika lehetővé teszi, hogy a táplálék áthaladása lassabban folyjon, ami nem zavarja az emésztést.

    A gyomorszalag beültetése Tunéziában azoknak a 18 éves és idősebb személyeknek szól, akik már több fogyókúrát is kipróbáltak, és legalább 5 éve masszív elhízásban szenvednek, és akiknek a testtömegindexe (BMI) legalább 40 kg/m2, azaz 45 kg-mal több, mint a normál testsúlyuk.

    Gyomorszalag-eljárás

    A sleeve- és bypassműtétekkel ellentétben, amelyek visszafordíthatatlan technikák, a gyomorszalag-műtét az egyetlen olyan állítható technika, ahol a szalagot a bőr alatt található vezérlődobozhoz csatlakoztató kis szilikoncsőnek köszönhetően lehet meghúzni és meglazítani. A dobozba a bőrön keresztül folyadékot fecskendeznek be a szükséges beállítás érdekében.

    A páciens kérésére, hatástalanság vagy komplikációk esetén a bariátriai sebész egy újabb műtét során eltávolíthatja a szalagot.

    A fogyókúrás műtét várható eredményei

    Egy átlagosan 1,70 m magas és 40 kg/m2 BMI-vel rendelkező személy esetében 6 hónap elteltével 20-30 kg súlycsökkenés várható, ami megközelítőleg a súlyfelesleg 40-60%-os csökkenésének felel meg. Visszatérés a normál testsúlyhoz, ha a szalagot eltávolítják.

    A gyomorszalag felszerelése előtt

    A műtétet megelőzően a sebész által kért műtét előtti kivizsgálás magában foglalja a vérvizsgálatot, neurológiai és endokrinológiai vizsgálatot, valamint a gyomortükrözést.

    Gyomorszalag műtét

    A gyomorszalagműtétet laparoszkópos kamerával végzik.

    Az érzéstelenítés típusaA műtét időtartamaA klinikai tartózkodás időtartamaA tartózkodás teljes hossza
    Általános érzéstelenítés1h3 éjszaka5 éjszaka

    Posztoperatív ellátás

    A műtét után 10 napig ajánlott a munkavégzés szüneteltetése. A végeredmény az egészséges táplálkozási szokásoktól és a rendszeres, mérsékelt testmozgástól függ.

    Gyomorszalag Tunézia: Műtét utáni utókezelés

    A gyomorszalag utáni felépülés Tunéziában

    A műtétet követő napon találkozik a sebésszel. Egy ápoló áll majd rendelkezésére, hogy biztosítsa az Ön ellátását a klinikán és a szállodában.

    Hazatérés

    Miután hazatért, sebészünk és orvosi asszisztenseink e-mailben, telefonon vagy Skype-on tartják Önnel a kapcsolatot, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy minden rendben zajlik. Ha szükséges, sebészünk a háziorvosával való nyomon követést is megszervezheti.

    Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

    Kérésre és
    az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

    100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

    A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

    A szerzőről

    Maria

    A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

    ‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️