Hasplasztika zsírleszívással vagy anélkül Törökországban

ár hasplasztika zsírleszívással vagy anélkül Törökország olcsó 1
Írta Manuella

Törökországban a hasplasztika célja a hasfal csúnya megjelenésének korrigálása, valamint a has újbóli feszessé és lapossá tétele. Zsírleszívással vagy anélkül jobb?

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a törökországi hasplasztikáról zsírleszívással vagy anélkül, és segít lefoglalni a műtétet képzett török sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a hasplasztika zsírleszívással és anélkül Törökországban?

A hasplasztika zsírleszívással Törökországban 2500 euróba kerül. A zsírleszívás nélküli hasplasztika 1800 euróba kerül. Az Ön igényeitől függően az ár 1800 és 2500 euró között változhat.

EljárásÁr Törökország
Hasplasztika zsírleszívással2200 €
Hasplasztika zsírleszívás nélkül1800 €

Mi a hasplasztika zsírleszívással vagy anélkül?

A hasplasztika az egyik legösszetettebb plasztikai sebészeti beavatkozás, amelyet Törökországban lehet elvégezni. Célja a hasfal csúnya megjelenésének korrigálása, valamint a has újbóli feszessé és lapossá tétele.

Az eljárás jelentősen megváltoztathatja a páciens testének általános megjelenését, ha más plasztikai sebészeti eljárásokkal, például zsírleszívással együtt végzik.

A hagyományos hasplasztika Isztambulban a has megjelenésének javítását célozza a laza hasizmok megerősítésével és a felesleges bőr eltávolításával az alhasról. Ha azonban a páciensnek felesleges zsírszövet is van a hasán és az oldalsó részeken, a hagyományos hasplasztika eredményei nem biztos, hogy olyan jók lesznek, mint amilyenek elvárhatóak.

Ezért fontos, hogy olyan szakvizsgával rendelkező plasztikai sebészt válasszon, aki végig tudja vezetni Önt az adott esetben legmegfelelőbb eljárás vagy eljáráskombináció kiválasztásának folyamatán.

Ebben a cikkben a hasplasztika részleteit és a zsírleszívással vagy anélkül végzett hasplasztika esetén elért eredményeket tárgyaljuk.

Fotók előtte és utána

Kik a legjobb jelöltek a hasplasztikára?

A páciensek különböző kategóriái lehetnek jó jelöltek az eljárásra. Az esetek túlnyomó többségében olyan nőkről van szó, akik egy vagy több terhességen estek át, és a szülés után a normál testsúlyra való visszatérés ellenére sem tudták visszanyerni a hasfal feszes, szép megjelenését.

Náluk előfordulhat, hogy a hasukon, különösen az alsó részen, striák vannak, a hasfal izmai lazák és feszesek, és a has bőrén megereszkedett bőr is előfordulhat.

A hasizmokat érintő és vákuumot létrehozó állapotot diastasis recti-nek nevezik, és a terhesség alatt a méh növekvő mérete miatt alakul ki. A diastasis recti nem orvosolható testmozgással vagy diétával, és a plasztikai sebészet az egyetlen hatékony megoldás a has szép megjelenés visszaállítására.

Ellenkező esetben a meglazult hasizmok kiálló hasat eredményezhetnek, ami megakadályozza, hogy laposnak és feszesnek tűnjön. A testmozgás nemhogy nem tudja korrigálni ezt az állapotot, de még ki is hangsúlyozhatja, és még láthatóbbá teheti.

A hasplasztikára jó jelöltek a páciensek másik fontos kategóriája azok, akik masszív fogyáson estek át, gyakran bariátriai műtét után. Ezeknél a betegeknél a bőrfelesleg igen jelentős lehet, a bőrredők részben vagy teljesen elfedhetik a szeméremtest feletti területet.

Ezek a betegek lehetnek férfiak és nők egyaránt, akik a fogyás után javítani szeretnék a has megjelenését és újradefiniálni általános megjelenésüket.

Azok a betegek, akiknek a hasán felesleges zsírszövet van, és akik az öregedés miatt elvesztették bőrük rugalmasságát, szintén jó jelöltek a hasplasztikára.

Hasplasztika zsírleszívás nélkül

Hogyan történik a hasplasztika zsírleszívás nélkül? A plasztikai sebész egy bemetszést ejt a szuprapubikus területen. A metszés hossza közvetlenül az eltávolítandó bőrfelesleg mennyiségétől függ. A bőrt és a bőr alatti szövetet leválasztják az izmokról, és a felesleges bőrt sebészi úton eltávolítják.

Ha szükséges, az ellazult hasizmokat összevarrják a diastasis recti korrigálása érdekében. Ha köldöksérv van jelen, azt is korrigálják. A műtét az egyes esetek bonyolultságától függően akár két órát is igénybe vehet.

Ez a fajta hasplasztika normál testsúlyú, a hason vagy az oldalakon felesleges zsírszövet nélküli pácienseknek ajánlott.

A hagyományos hasplasztika után az esztétikai hatások csak a test elülső részét érintik, és a páciensnek lapos, feszes hasa lesz. A hagyományos hasplasztika eredményei azonban kevésbé lehetnek látványosak, ha a középvonalban zsírfelhalmozódással rendelkező pácienseken végzik.

Hasplasztika zsírleszívással

A hasplasztikai zsírleszívás Törökországban napjainkban az egyik leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás. Biztonságosan és jelentősen átformálja a testet azáltal, hogy eltávolítja a makacs és testmozgással és diétával nehezen eltávolítható helyi zsírpárnákat.

A zsírleszívást gyakran ajánlják a hasplasztikai műtétnek alávetett páciensek számára masszív fogyás vagy bariátriai műtét után, mivel a legtöbb esetben a has megjelenésének javítása érdekében egy zsírréteget kell csökkenteni.

A zsírleszívás olyan betegek számára is ajánlott, akiknek az oldalukon zsírlerakódások vannak. Ha nem végeznek zsírleszívást az oldalsó részeken, a műtét után a test szögletes alakú lesz. A has lapos és feszes lesz, de az oldalsó zsírlerakódások miatt a páciensnek nem lesznek szép ívek és jó alakja.

Amikor a hasplasztikát zsírleszívással végzik, a plasztikai sebész először a felesleges zsírszövetes területekkel foglalkozik, és csak ezután távolítja el a has alsó részén lévő felesleges bőrt.

A hason és az oldalsó részen apró, legfeljebb 3-4 mm-es bemetszéseket ejtenek. A zsírleszívó kanült a bemetszéseken keresztül vezetik be, és a plasztikai sebész elkezdi a kanült előre-hátra mozgatni a zsír eltávolítása érdekében. A zsír eltávolítása és elfolyósítása után a zsírt orvosi vákuumkészülékkel szívják le.

A zsírleszívást addig végzik, amíg szimmetrikus és esztétikus eredményt nem érnek el, és a zsírréteg jelentősen csökken, valamint az oldalsó részek átformálódnak. Ha ez az első szakasz befejeződött, a plasztikai sebész áttérhet a klasszikus hasplasztikai technikára, a felesleges bőrszövet eltávolítására.

Hasplasztika: Zsírleszívással vagy anélkül?

Ezt a kérdést sok páciensemtől kapom, és könnyen megválaszolható, miután a páciens részt vett a műtét előtti konzultáción és fizikális vizsgálaton. Ugyanakkor nehéz megválaszolni ezt a kérdést, ha nem látja a pácienst. Más szóval, ahhoz, hogy megértse, melyik eljárás lenne a legjobb az Ön számára, konzultációra kell mennie a plasztikai sebészhez. Ne feledje, hogy minden páciens más, minden testalkatnak megvannak a maga sajátosságai, és hajlamosak vagyunk a morfológiánknak megfelelően lerakni a zsírt.

A hasplasztika esetében a zsírleszívást gyakran a hasfalon és az oldalfalon végzik, de nem ritka, hogy a páciensek a combok zsírleszívását is kérik.

A konzultáció során beszélje meg esztétikai aggályait plasztikai sebészével, és vegye figyelembe az ő ajánlásait, mielőtt a műtétet betervezné.

Következtetés

Az isztambuli hasplasztikai műtét egy összetett eljárás, amely látványos eredményt hozhat, feltéve, hogy Ön rendelkezik a megfelelő orvosi indikációval. Egy tapasztalt, szakvizsgával rendelkező plasztikai sebész tudni fogja, hogy melyik eljárás segíthet céljai elérésében.

A páciensek különböző kategóriái vannak, akik hasplasztikát szeretnének vagy igényelnek. A hagyományos, önmagában végzett hasplasztika jó választás azoknak a betegeknek, akiknek laza hasizmai és laza bőre van az alhasban, de nincs sok zsírszövet a hasán vagy az oldalaikon.

Ha a páciensnek laza bőre, gyenge izmai és felesleges zsírpárnája is van a hasfalon és a test oldalán, a plasztikai sebész javasolhatja a hasplasztikát zsírleszívással együtt, hogy kiváló eredményt érjen el. A zsírleszívás csökkenti a zsírréteg vastagságát, így a has lapos és feszes lesz, a derék pedig kisebb.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️