A homlokredukció ára Törökországban

árcsökkentés front 1
Írta Maria

Törökország homlokredukció Isztambulban hajátültetéssel korrigálható, amelyet hajvonalcsökkentésnek vagy homlokredukciónak neveznek, és amelynek célja, hogy a hajvonal lejjebb kerüljön a homlokon.

A LegjobbKlinika.com információt nyújt a törökországi homlokredukcióról, és segít lefoglalni a műtétet a képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A homlokredukció ára Törökországban

Egy homlokredukció átlagos ára Törökországban Isztambulban 1800 euró, a minimális ár 1600 euró, a maximális ár pedig 2000 euró.

Homlokredukció1400 €
Férfi hajátültetés1800 €
Női hajátültetés2200 €
Homlokredukció1800 €

Mi az a homlokredukció?

Nagy a homloka az arca többi részéhez képest? Esetleg az a benyomása, hogy túl nagy a homloka, vagy hogy túl magasan van a hajvonal? A kiemelkedő homlok aránytalannak tűnhet, és megváltoztathatja az arcvonások egyensúlyát. Ebben az esetben Törökországban elérhető a kozmetikai sebészet egy formája, a homlokredukció.

A hajvonal csökkentését homlokredukciónak nevezik, ez egy olyan eljárás, amelynek célja, hogy a hajvonal lejjebb kerüljön a homlokon.

A homlokredukciós szolgáltatások Törökországban egy nagyon speciális eljárást, az úgynevezett FUE hajátültetést alkalmazzák, amelynek célja a hajvonal lejjebb vitelének és a homlok méretének csökkentése.

A magas hajvonal vagy a nagy homlok sok tényező eredménye lehet. Gyakran genetikai tényező, vagy egyszerűen a hajvonal természetes kiindulópontja.

Más tényezők közé tartoznak bizonyos frizurák, amelyek hátrahúzták a hajvonalát, korábbi műtétek vagy akár hajhullás. Ez a magas hajvonal okozhatja azt, hogy az ember öntudatosnak érzi magát a megjelenésével kapcsolatban, és még a frizuráját is megváltoztatja, hogy elrejtse a homlokát.

A legjobb törökországi homlokredukciós klinikák kizárólag olyan embereken végzik, akiknek magas homlokát a lehető legjobban meg lehet rövidíteni.

A homlok a hajvonal (fent), a szemöldökgerincek (lent) és a kétoldali halántékgerincek közötti terület. Ezért magától értetődik, hogy ahajvonal csökkentése Törökországban a homlokredukciós szolgáltatásokkal csökkenti a nagy homlok megjelenését.

A homlokcsökkentő műtét, más néven homlokredukció a legreálisabb elvárást nyújtja Önnek, amit ezzel a beavatkozással szemben támaszthat.

A homlokredukció Törökországban alkalmazott technikája a hajvonal előtti haj beültetését jelenti. Ezt néha önálló technikaként alkalmazzák a homlok csökkentésére. Ez a természetes hajvonal feletti hajrétegek növelésével történik. Ez a módszer nem sebészeti jellegű.

Ezért a magas homlokkal rendelkező páciensek számára előnyös lehet a homlokrövidítés, és felajánlható a homlokredukciós/hajvonalnövelő eljárás.

Fotók előtte és utána

Hajvonalcsökkentés Törökországban

A homlokredukciós műtét Isztambulban a hajvonal peremén látható lineáris heg kialakulását eredményezné. Ez a heg kiszélesedhet és esztétikailag problémássá válhat.

A törökországi hajátültetéssel összehasonlítva a homlokredukciós műtét :

  • Invazívabb
  • Hosszabb az állásidő és a felépülési idő

A hajátültetésnek előnyei vannak a homlokredukciós műtéttel szemben a költségek, a fejlett műtéti lehetőségek, a kiváló eredmények könnyű elérhetősége és a minimális felépülési idő tekintetében.

Következtetés

A törökországi orvosi turizmus fellendülőben van, köszönhetően a jól ismert és elismert sebészek által nyújtott ellátás minőségének, és mindenekelőtt a felszámított áraknak.

Ha nehezen dönt, mi segíthetünk Önnek, hogy műtétje sikeres legyen, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️