Mell lipofilling Törökországban

lipofilling mellek ára 1
Írta Émilie

Minden, amit a törökországi mellfelvarrásról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Isztambulban? Tanácsaink a sikeres törökországi mellfeltöltéshez…

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi mellfelvarrásról, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A mell lipofilling ára Törökországban

Törökországban, Isztambulban a mell lipofilling átlagos költsége 2200 €. Az Ön igényeitől függően az ár 2 000 euró és 2 400 euró között változhat.

EljárásÁr Törökország
Arcfelvarrás1500 €
A fenék zsírfeltöltése2700 €
A mellek zsírfeltöltése2200 €

Mi az a mellek zsírfeltöltése?

A törökországi mellipofilling a test olyan területéről vett zsírt használ, ahol az feleslegben van. A zsírt a helyreállításra vagy megnagyobbításra szoruló területre helyezik át.

Ez a műtét a mellek térfogatának javítására és méretének módosítására szolgál, és a legtöbb esetben tartós eredményt nyújt. A zsírátültetés, más néven zsírátültetés lehetővé teszi a plasztikai sebészek számára, hogy a test egy területéről származó zsírsejteket mellnagyobbításhoz használják fel, mellimplantátumok nélkül.

A törökországi mellzsírfeltöltés természetes megoldás a mellek térfogatának és formájának helyreállítására, amely az öregedés, a fogyás, a terhesség vagy a szoptatás miatt elveszhetett. Ezt a folyamatot zsírszállító mellnagyobbításnak vagy lipomodellezésnek nevezik.

A zsírt a test olyan területéről távolítják el, ahol az feleslegben van, és átviszik a helyreállításra vagy megnagyobbításra szoruló területre, ami a térfogat javulását és az arányok megváltozását eredményezi, és a legtöbb esetben tartós eredményt hoz.

Kiknek ajánlott a mellzsírfeltöltés?

A zsírátültetéssel történő mellnagyobbítás nem mindenki számára alkalmas, mivel legalább 38-40-es méretre van szükség ahhoz, hogy alkalmas legyen. (Ha azonban nem alkalmas, akkor is vannak alternatívák. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy többet megtudjon). Sajnos nem tudjuk figyelembe venni azokat a pácienseket, akiknek a teste nem rendelkezik elegendő zsírkészlettel.

Ez egy csodálatos eljárás, ha Ön alkalmas, és finom, kevésbé invazív változtatásokat szeretne, mint más sebészeti eljárások. Az eljárás az implantátumok alternatívája, és alkalmazható az aszimmetrikus mellek (egyenetlen mellek) kiegyensúlyozására vagy a kosárméret térfogatának helyreállítására.

Alkalmasak azok a páciensek, akiknek kis méretnövekedésre van szükségük, és akiknek elegendő zsír van más területekről, például a lábakról vagy a hasról átvihető. A zsír átvitele a mellszövetbe lehetővé teszi, hogy kevésbé invazív eljárás előnyeit élvezze, mint néhány más kozmetikai sebészeti megközelítés.

Ha műtétet fontolgat, a test más részeiből származó zsírsejtek felhasználása a természetes mellzsír kiegészítésére, tapasztalt plasztikai sebészeink egyikének felügyelete mellett, segíthet elérni a kívánt megjelenést.

Fájdalmas a zsírátültetés?

A legtöbb páciens nem érez nagy fájdalmat a zsírátültetés során, bár néhányan a beavatkozás után fájdalomcsillapítót szednek.

A zsír eltávolítása vagy kinyerése a combból vagy a hasból általános érzéstelenítést igényel. Ha aggódik a fájdalom miatt, beszéljen sebészével, aki meg tudja beszélni, hogyan lehet kezelni a fájdalmat és a lehető legkényelmesebbé tenni az eljárást.

Ha zsírátültetésen esik át a mellekbe, ez egy egyszerűbb, kevésbé invazív és általában kevésbé fájdalmas eljárás, mint az implantátumokkal végzett mellnagyobbító műtét.

A természetes emlőkkel végzett eljárás

Számos oka van annak, hogy a nők az implantátumok helyett a zsírátültetést, más néven zsírinjekciót választják; a legfontosabb az, hogy a teltebb mellek mellett kontúrosabb testet is kap.

Ráadásul a zsír az Öné, így nyugodt lehet abban a tudatban, hogy nincs Önben idegen test. A zsírátültetéses mellnagyobbítás az implantátumok alternatívája, és alkalmazható a mell teltségének egy kosármérettel való növelésére, az aszimmetrikus mellek (egyenetlen mellek) kiegyenlítésére vagy a kontúrok helyreállítására egyenetlenségek esetén. Ez a mellnagyobbító műtét kevésbé invazív formája.

Mennyi ideig tart a lipofilling?

A zsírátültetés után kis mennyiségű zsír felszívódhat a szervezetéből. Általában azonban a zsírbeültetés tartós. Az eredmények számos tényezőtől függnek, például a sebész technikájától és tapasztalatától, attól, hogy hol és hogyan távolították el a zsírt, valamint hogy hogyan és pontosan hova fecskendezték be.

A legjobb eredmény elérése érdekében fontos, hogy súlyát a műtét idején mért szinten tartsa. Ahogy öregszünk, a mellszövet és a zsír a természetes öregedési folyamat miatt megváltozhat.

Hogyan történik a zsírfeltöltés?

A műtét során a zsírleszívás során a zsír egy olyan testrészből, ahol az feleslegben van, és befecskendezik egy másik, növelni kívánt testrészbe. Ezáltal javul a térfogat és megváltoznak az arányok, ami tartós eredményt nyújt. Plasztikai sebészeink “túltöltik” a melleit.

Ne lepődjön meg tehát, ha a vártnál kicsit teltebbnek tűnnek. Ez a túltöltés kompenzálja azt a tényt, hogy a befecskendezett zsír mintegy 40%-a természetes módon visszaszívódik a szervezetben. A zsírátültetés helyi érzéstelenítésben végezhető.

A zsírátültetés lehetséges zsírleszívási területei

Sebésze Önnel együtt fogja meghatározni azt a területet, ahonnan a zsírt el kívánja távolítani, és megbeszéli, hogy milyen eredményt érhet el a mellnagyobbítás szempontjából.

Milyen a felépülési idő a zsírátültetés után?

A zsírleszívás területe körül némi véraláfutást fog tapasztalni, de ez 7-10 napon belül megszűnik. A zsírátültetéses mellnagyobbítás pontos felépülési ideje az eljárástól függ, és természetes eltérések lesznek, de az alábbiakat általános iránymutatásként használhatja.

  • A kötések eltávolítása: 7-14 nap
  • Visszatérés a munkába: 2-14 nap
  • Úszás: 4-6 hét
  • Testmozgás és szex: 4-12 hét
  • Teljes felépülés: 2-12 hét

Előfordulhat, hogy a műtét után egy-két hétig kompressziós ruhát kell viselnie.

A test más részein is alkalmazzák?

A zsírnagyobbítás a töltőanyagok vagy az arcimplantátumok alternatívájaként is alkalmazható, valamint a fenéktájék térfogatának helyreállítására. Ezt általában lipomodellingnek nevezik. A zsírátültetés más eljárásokkal együtt is alkalmazható a természetes megjelenés fenntartása érdekében, nagyobb mellnagyobbítás mellett. Egy páciensünk például a következő eredmény elérése érdekében kombinálta a mellimplantátumokat zsírátültetéssel:

Mellzsírfeltöltés előtte és utána

Mennyi ideig tart egy zsírátültetéses műtét?

A zsírátültetési műtétek általában hosszabb ideig tartanak, mint a mellimplantátum-műtétek. Általában egy műtét 3-4 óráig tarthat. Minden páciens és minden eljárás egyedi és különböző. A MyBreast kozmetikai sebésze tud Önnek tanácsot adni az Ön egyedi esetére vonatkozóan.

Melyik a jobb: zsírátültetés vagy mellimplantátum?

A mellimplantátumok nem tartanak örökké, és előfordulhat, hogy évek múlva el kell távolítani vagy ki kell igazítani őket. A zsírátültetés jó megoldás lehet az Ön számára, ha természetesebb mellnagyobbítást szeretne, és ha elegendő zsírral rendelkezik, amely eltávolítható a csípőjéből vagy a hasából. Sebésze tanácsot tud adni Önnek, hogy melyik eljárás a legjobb az Ön számára.

Mikor viselhetek melltartót a zsírátültetés után?

Török sebésze tanácsot fog adni Önnek arról, hogyan ápolja legjobban a melleit, és milyen melltartót viseljen a műtét után. Némi véraláfutással és duzzanattal kell számolnia, amely néhány hét múlva megszűnik. Ebben az időszakban általában kompressziós melltartó viselése ajánlott, hogy megtámassza a melleit, és lehetővé tegye a szervezet természetes gyógyulási folyamatát.

Milyen alternatívák vannak?

A zsírátültetéses mellnagyobbítás nem alkalmas alacsony testtömegű páciensek számára. A természetesnek tűnő mellnagyobbítás érdekében ma már gyakoribb, hogy a mellimplantátumokat az izmok alá helyezik (kettős sík), hogy az implantátum felső széle elrejtse az implantátumot, sőt egyre nagyobb divat az “anatómiai” könnycsepp alakú implantátumok alkalmazása.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️