Fenékfeltöltés Törökországban

lipofilling fenék ára 1
Írta Émilie

Minden, amit a törökországi fenékfeltöltésről tudni kell! Mennyi az átlagos ár Isztambulban? Tanácsaink a sikeres orrműtéthez Törökországban.

A LegjobbKlinika.com információt nyújt a törökországi fenékfeltöltésről, és segít lefoglalni a műtétet a képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A fenékfeltöltés ára Törökországban

Törökországban, Isztambulban a fenéklipidfeltöltés átlagos ára 2700 €. A minimális ár 2400 €, a maximális ár pedig 3000 €.

EljárásÁr Törökország
Arcfeltöltés1500 €
A fenék zsírfeltöltése2700 €
A mellek zsírfeltöltése2200 €

Mi a fenékfeltöltés?

A Törökországban az utóbbi években Európában és Amerikában hihetetlenül népszerűvé vált fenéklipidfeltöltés az egyik legnépszerűbb Isztambulban végzett kezelés. Az eljárás sok fiatal figyelmét vonzza.

A törökországi fenéklipidfeltöltés során a zsírleszívással kinyert zsírt fecskendezik a fenék területére. Ily módon a test különböző részeiről, például a hasról, a derékról és a hátról származó zsírt a fenékre vagy a csípőre viszik át a volumenes hatás elérése érdekében.

Törökország magas színvonalával, innovatív technológiáival és tapasztalt orvosaival nagyon fontos helyet foglal el a kozmetikai sebészet területén. Emiatt Törökország a brazil fenékfelvarrás műtéteinek népszerű célpontjává vált.

Naponta több tucat ember érkezik hazánkba, hogy brazil fenékfelvarrást végeztessenek Isztambulban. A tapasztalt orvosoknak köszönhetően a nemzetközi páciensek csodálatos eredményeket érnek el, és 100%-ban elégedetten térnek haza.

Miért érdemes Törökországban elvégeztetnie a fenékfeltöltést?

Törökország az egyik legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb célpontja a brazil fenékfelvarrás műtéteknek, mivel a magas színvonalú szolgáltatások és az elfogadható árak nyerő kombinációját kínálja a külföldről érkező emberek számára, akik külföldön szeretnék elvégeztetni ezt a beavatkozást. Azok a nemzetközi páciensek, akiknek hazájukban akár ötször többet kell fizetniük ugyanezért a műtétért, örömmel veszik igénybe az alacsony isztambuli brazil fenékfeltöltési árakat.

Különleges szolgáltatási csomagokat kínálunk azoknak a külföldi pácienseknek, akik úgy döntöttek, hogy Törökországban végeztetik el a brazil fenékfelvarrást. Ezek a csomagok tartalmazzák a repülőjegyet, a szállást négy- vagy ötcsillagos szállodában, a reptérről és környékéről VIP autókkal történő transzfert, angolul beszélő hostot stb. A brazil fenékfelvarrás csomagok minőségi és megfizethető szolgáltatásokat tartalmaznak, amelyek kielégítik a nemzetközi pácienseket. Magasan képzett orvosok megfizethető áron.

Lásd még: Fenéknagyobbítás Törökországban

Isztambul után a második legnépszerűbb célpont az olcsó brazil fenékfelvarráshoz Törökországban Izmir. Nemcsak a kozmetikai sebészetre szakosodott szakértő orvosokat, hanem kényelmes szállást is kínál a nemzetközi páciensek számára.

Fenékfeltöltés Törökországban

A fenékfelvarrás egy olyan speciális eljárás, amely a fenék méretét és formáját növeli. A zsírátültetés számos országban a legnépszerűbb műtétek közé tartozik.

Így a Brazil fenékfelvarrás Törökországban is vezető márkának számít a plasztikai műtétek között. A törökök körében pedig igen gyakori beavatkozássá vált. Az orvosok sok munkával tapasztalatot szereznek, és a BBL műtétek olcsó árai miatt Törökország a verseny élvonalába került.

A BBL Törökország költségei más országokhoz képest nagyon kedvezőek, ami mindenképpen vonzza az embereket, hogy csatlakozzanak a Bum Lift Törökország utazásához. Mi több, a külföldi betegek 99%-a kielégítő eredménnyel tér haza. Ez napról napra növeli a Törökországba érkező páciensek számát.

Mennyi ideig ülhetek a bbl után?

A BBL műtét után egy hónappal BBL párnát kell használnia. A fenekét szét kell tárni, hogy a nyomás megszűnjön.

Mikor viselhetek farmert a bbl után?

Farmert egy hónappal később lehet viselni. A BBL műtét után a török orvosok azt javasolják, hogy két hónapig ne viseljen extra finom farmert.

Hogyan történik a brazil fenékfelvarrás?

A fenékfeltöltést kétféleképpen lehet elvégezni. Először is, a zsírbefecskendezés a legnépszerűbb módszer erre a kezelésre. A második módszer a fenékbeültetés. Ezzel a két kezeléssel Törökországban nagyobb lesz a feneke.

Mikor hagyhatom abba a BBL-párna használatát?

A BBL-párna használatát a Brazilian Butt Lift eljárás után egy hónappal abbahagyhatja.

Miért választják az emberek Törökországot a brazil fenékfelvarráshoz?

Törökországban az orvosok és a kórházi személyzet magasan képzett. Sok, különböző országokból származó pácienssel dolgoznak együtt. Ezért sok páciens inkább Törökországot választja a fenékfelvarrás műtétjére. A személyzet tapasztalata mellett a klinikák nagyon kedvező árakat kínálnak a nemzetközi betegek számára.

Milyen mellékhatásai lehetnek a zsírátültetésnek?

A zsírátültetéses műtét után nincsenek mellékhatások. Ha szövődményként fertőzés lép fel, az orvosok a szükséges antibiotikumokat ajánlják.

Mennyi testzsírra van szükség a zsírátültetéshez?

Ez attól függ, hogy mennyi zsírra van szükségünk, valamint attól, hogy milyen területen végezzük a zsírátültetést, és hogy az adott területnek mennyi zsírra van szüksége.

Mennyi ideig tart a zsírátültetés?

Az átültetett zsír akár 50%-át is felszívhatja végül a szervezet. A többi maradandó marad.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️