Arcfeltöltés Törökországban

lipofilling arc 1
Írta Laurence

Minden, amit az arcfeltöltésről tudni kell Törökországban! Mennyi az átlagos ár Isztambulban? Tanácsaink a sikeres törökországi arcszájfeltöltéshez.

A LegjobbKlinika.com információt nyújt a törökországi arcfeltöltésről, és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül az arc lipofilling Törökországban?

Törökországban, Isztambulban az arc lipofilling átlagos költsége 1500 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1 200 € és 1 800 € között változhat.

EljárásÁr Törökország
Arcfeltöltés1500 €
A fenék zsírfeltöltése2700 €
A mellek zsírfeltöltése2200 €

Mi az arcfeltöltés?

A lipofilling – más néven szabad zsírátültetés vagy zsírátültetés – egy olyan eljárás, amely során a területeket saját testzsírral töltjük fel kémiai töltőanyagok vagy implantátumok helyett. Ez egy nagyon hatékony eljárás, mivel nem túl invazív és természetes eredményt ad. A zsír mintegy 60%-a élethosszig megmarad.

Hogyan számítják ki az arc zsírfeltöltésének árát?

A költségek fontos tényezője az arc zsírszövettranszferének összetettsége. Az Ön célkitűzéseitől függően sebésze több területet is javasolhat az injekció beadására.

Mindig megvizsgálom és értékelem, hogyan lehet az egész arc – a szemöldök és a szemhéjak, az arc vagy az arc közepe, az alsó arc és az áll, valamint a nyak – harmonikus megjelenése. Ezért az arcfeltöltés ára attól függ, hogy pontosan mire van szüksége az egyes személyeknek, és mennyi ideig tart a műtét.

Dr. Erder Diyunaz Törökországban

Ezenkívül az arc lipofilling egy többlépcsős eljárás, amely magában foglalja a zsír eltávolítását egy donorterületről és annak feldolgozását, mielőtt azt be lehetne injektálni.

“A zsírátültetés sikere a begyűjtési technikától, a zsír/származéksejtek tisztításától és az újra befecskendezési technikától függ. Az egyszerűen, tisztító kezelés nélkül begyűjtött és újra befecskendezett zsír általában nem tartós. A tisztítási módszer és a tisztítás elvégzéséhez szükséges többletidő bizonyos költséget jelent az eljárásnak.”

Dr. Erder Diyunaz Törökországban

Más tényezők is befolyásolhatják az arc zsírátültetés költségeit:

  • a műtét helyszíne (mi Törökországot ajánljuk)
  • Az Ön sebésze kevesebbet fizethet, mint egy kórház, de az arc zsírfeltöltését műtőben kell elvégezni. Ez drágábbá teszi, mint az injekciós töltőanyagok, amelyeket a műtőben lehet beadni.

Az érzéstelenítés típusa

Az arc zsírfeltöltését helyi érzéstelenítésben és esetleg nyugtatóval végezzük, hogy ellazuljon. Ha a nyugtatót választja, az további költségekkel jár.

A zsír mennyisége

A költségek az átültetett zsír mennyiségével és a befecskendezett területek számával nőnek. A teljes arcfiatalítás többe kerül, mint az egy vagy két meghatározott területre történő injekciózás.

Lásd még: Bichectomia Törökországban

Az eljárások száma

A legjobb esetben az átültetett zsírnak csak körülbelül 50%-a marad meg – így az eredmények kiszámíthatatlanok lehetnek. Előfordulhat, hogy a kívánt eredmény eléréséhez további beavatkozásra van szükség.

Mindezek ellenére az arc zsírátültetés hosszú távú, mivel a túlélő zsírsejtek tovább élnek az Ön szervezetében, azon a területen, ahová befecskendezték őket. Hosszú távon még mindig költséghatékonyabb lehet az arc zsírszövetének átültetése, mint egy sor ideiglenes töltőanyag beadása.

A rendelő helye

Az olyan területeken működő orvosi rendelők, ahol magasabbak a megélhetési költségek, általában többet számítanak fel. Ezért ajánljuk Törökországot, amely hihetetlen ár-érték arányt kínál.

Mit tartalmaz a költség?

A törökországi plasztikai sebésszel folytatott konzultáció során kérdezze meg, hogy mit tartalmaz az általuk javasolt költség. Ez lehet egyszerűen a sebész díja, vagy olyan további költségek, mint pl

  • Helyi érzéstelenítés és esetleg nyugtató
  • A kórház vagy a műtéti központ berendezési díja
  • Laboratóriumi munka és orvosi vizsgálatok
  • Zsírgyűjtés és -feldolgozás
  • Bármilyen utólagos találkozó
  • Ha ezeket a költségeket nem tartalmazza az orvos becslése, akkor is be kell számolnia a teljes költségvetésébe.

Fedezi-e az egészségbiztosítás az ajakfeltöltést?

Az arcszájfeltöltés elektív kozmetikai eljárásnak minősül, ezért a biztosítótársaságok nem fedezik. Lehetséges azonban, hogy Ön finanszírozni tudja az eljárást. A klinika finanszírozási lehetőségeket kínálhat Önnek. Vannak olyan cégek is, amelyek orvosi célú kölcsönöket és hiteleket kínálnak orvosi célokra.

Érdekli az arcon végzett ajakfeltöltés? Össze tudjuk hozni Önt a legjobb törökországi és tunéziai sebészekkel.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laurence

A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️