Orrműtét Tunéziában

orrműtét ára 1
Írta Maria

Minden, amit az orrműtétről tudni kell Tunéziában! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres orrműtéthez Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai orrműtétekről, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Az orrműtét ára Tunéziában

Az orrplasztika átlagos költsége Tunéziában 1800 euró. A beavatkozást általános érzéstelenítésben végzik, és 2? órán át tart. A kórházi tartózkodás időtartama 6 nap, a kórházi tartózkodás pedig 1 éjszaka. Az ár tartalmazza az altatást, a műtétet és a gyógyszereket. A végeredmény 6 hónapon belül látható.

EljárásÁr euróban
Orrműtét1800

Tunéziában az ellátás minősége elsőrangú, és a különböző orrplasztikai technikáknak köszönhetően Ön újra felfedezheti az Önnek tetsző orrot.

Az arc középpontjában elhelyezkedő orr olyan komplexusok tárgya lehet, amelyektől nehéz megszabadulni. Ha túl lapos, túl lógó, túl vastag vagy túl felfelé álló, az orr szerencsére sebészi úton megváltoztatható, ha erre van szükség.

Az orrplasztika meghatározása

Az orrplasztika az orrműtét. Az orr alakjának vagy méretének megváltoztatását jelenti. Ez magában foglalhatja az orrlyukak szimmetriájával kapcsolatos probléma megoldását, az orrhegy újrarendezését, acsúnyának ítélt dudor eltávolítását vagy az orr megemelésével történő megrövidítését. Az orrplasztikának köszönhetően a páciensek visszanyerhetik harmonikus, nekik tetsző orrukat, és láthatják, hogy komplexusaik eltűnnek.

Az orrplasztika különböző típusai

Az orrplasztikának különböző típusai vannak, mindegyiknek megvannak a maga céljai. A technikák az elvégzett orrplasztika típusától függően változnak.

Funkcionális orrplasztika

A szeptoplasztikának vagy orrplasztikának is nevezett orrplasztikát orvosi okokból végzik. A funkcionális orrplasztikát akkor végzik, ha az orr már nem képes ellátni szokásos funkcióit, például a légzést és a szaglást.

Strukturális orrplasztika

A strukturális orrplasztikát akkor végzik, ha a páciens esztétikai változtatásra vágyik. A sebész a páciens kívánságainak megfelelően harmonizálja az orr alakját és vastagságát. Korrigálhatja az elhajlott porcot, megemelheti az orrhegyet vagy vékonyabbá teheti, illetve enyhítheti a púpot.

Orrplasztika porcátültetéssel

Az orrműtéthez vezető igényektől függően szükség lehet porcátültetés elvégzésére. Ezt a porcot általában az orrsövényből veszik. A fül vagy a bordakosár porcából is lehet venni. Ezután az orr alakjának módosítására és szerkezetének helyreállítására használják.

Másodlagos orrplasztika

Másodlagos orrplasztikát akkor végeznek, ha az eredeti orrplasztika nem hozta meg a kívánt eredményt. Alkalmazható az eredeti műtét után felmerült problémák, például légzési nehézségek vagy fizikai kellemetlenségek korrigálására is.

Orrplasztika

Az orrplasztika nem szigorúan véve sebészeti beavatkozás, de az orr megjelenésének javítása céljából is végzik. Hialuronsav és botox befecskendezésével végzik az orr alakjának megváltoztatása érdekében. Az orrplasztika alkalmazható az orr térfogatának kiegyensúlyozására, a csúcs megemelésére vagy a púp csökkentésére.

Ultrahangos orrplasztika

Az ultrahangos orrplasztikát 2013-ban fejlesztették ki. Ultrahangfrekvenciákat használ az orr felépítésének módosítására. Ez a nem invazív technika kizárólag rezgésekkel simítja az orr porcát és csontjait, így csiszolja és karcsúsítja az orrot.

Kiknél végezhető orrműtét Tunéziában?

18 éves kortól bárki, akinek nehézségei vannak az orra képével, megfontolhatja az orrműtétet. Akár olyan orrról van szó, amely mindig is nem volt vonzó, akár olyan orrról, amely traumát szenvedett és azóta deformálódott, az orrplasztika megoldást jelenthet az önbizalom visszanyerésére.

Hasonlóképpen az orrplasztika teljes mértékben javallott, ha az orr légzési zavarokkal küzd.

Hogyan történik az orrplasztika Tunéziában?

Az orrműtét Tunéziában mindig több szakaszban zajlik, amely során Önt képzett szakemberek kísérik.

A műtét előtt

Mindenekelőtt egy első találkozót tart a sebészével. Ez segít meghatározni az Ön igényeit és elvárásait. Lehet, hogy röntgenfelvételeket vagy felvételeket készít az orráról, valamint több fényképet és egy funkcionális rinológiai felmérést.

A sebész utasításokat is ad Önnek a műtétet megelőző időszakra vonatkozóan. Ezek a következőkre terjednek ki

  • A műtétig hagyja abba az alkoholfogyasztást és a dohányzást;
  • Hagyja abba a gyulladáscsökkentő gyógyszerek, az aszpirin vagy a véralvadásgátlók szedését;
  • Adjon meg minden szükséges információt az arctisztításhoz a műtét előtt.

Hogy megnyugtassa Önt, a sebész részletesen tájékoztatja Önt a következő eljárásról is. Lehetősége lesz arra, hogy bármilyen kérdését feltehesse.

Az orrplasztikai műtét menete

Az orrplasztikát helyi vagy általános érzéstelenítésben végezzük, az elvégzendő műtéttől és az Ön kívánságaitól függően, amikor csak lehetséges. A műtét időtartama 1-3 óra, másodlagos orrplasztika esetén néha kicsit hosszabb.

A műtét kétféle módszerrel végezhető:

  • nyílt orrplasztika vagy külső orrplasztika, amely során a két orrlyukat elválasztó szöveten végeznek egy bemetszést, hogy hozzáférjenek az orrporchoz;
  • zárt orrplasztika, vagy endonazális orrplasztika, amely közvetlenül az orrlyukak belsejében végzett finom metszésekkel alakítja át az orrot. Ezt a módszert az orr kisebb korrekcióira használják.

Ha szükséges, az orvos porcátültetést végez az orr átformálásához.

A műtét befejezése után az orrra sínt helyeznek, és mindkét orrlyukba kanócot helyeznek. A műtét után kötést is alkalmaznak az orr védelmére.

A műtétet követő óvintézkedések

A műtét után 3-4 napig ajánlatos a fejet felemelve tartani, hogy elkerüljük az ödéma kialakulását. Az orrhoz közeli szöveteken, különösen a szem körül vagy a felső ajak felett véraláfutások jelenhetnek meg.

Hideg vizes borogatás segíthet a duzzanat csökkentésében. Az orrdugulás és a váladékozás is teljesen normális. Nem szabad fújni az orrát.

A műtét utáni ellenőrzések és találkozók lehetőséget adnak arra, hogy figyelemmel kísérje orra állapotának alakulását. A sínt 7-10 nap múlva eltávolítják. Orra 6 hónap múlva veszi fel végleges formáját.

Mennyibe kerül az orrműtét Tunéziában?

Tunéziában 1600 és 2500 euró közötti összeggel kell számolnia az orrműtétért. Egy másodlagos orrplasztika esetében az átlagos költség 2 200 euró. Ezek az árak természetesen a páciens sajátosságaitól, az alkalmazott technikáktól és a választott klinikától függően változnak.


Nem tudja kiválasztani a megfelelő klinikát a legjobb áron? Koordinátorunk ingyenesen segít Önnek, hogy biztosítsa a tunéziai műtét sikerét. Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️