HD Vaser zsírleszívás Törökországban

ár zsírleszívás vaser hd Törökország 1
Írta Laura

Minden, amit a törökországi HD vazer zsírleszívásról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Isztambulban? Tippjeink a sikeres HD vazer zsírleszíváshoz Törökországban.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a törökországi HD vazer zsírleszívásról, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a HD vazer zsírleszívás Törökországban?

Törökországban, Isztambulban a HD vaser zsírleszívás átlagos költsége 2500 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 2 000 € és 3 200 € között változhat.

EljárásÁr Törökország
HD vazer zsírleszívás2500 €

Mi az a HD vazer zsírleszívás?

Ha túl sok plasztikai sebészeti honlapot látogat meg, gyakran elveszettnek és zavarodottnak érezheti magát a különböző technológiák és eljárások között. A zsírleszívás már nem csak a zsír eltávolításáról szól.

Ma már számos technológiát, többek között lézert és ultrahangot is kínálunk azoknak a pácienseknek, akik testalkatukat szeretnék megformálni. A zsírleszívó páciensek kívánhatják a hagyományos zsírleszívást Törökországban vagy egy fejlettebb formát, mint például a vaser HD zsírleszívást.

Mi az a VASER Hi Def?

A VASER Hi Def zsírleszívás egy kozmetikai sebészet Törökországban, és különösen a zsírleszívás egy fejlett formája, amely pontosan eltávolítja a zsírt a test meghatározott területeiről, például a hasról, az oldalról, a férfi mellkasról, a lábakról és a karokról, miközben egy vékony zsírréteget hagy az alatta lévő izmok felett, hogy hangsúlyozzák és meghatározzák a sportosabb megjelenést.

A VASER Hi Def sebészei nemcsak a mély zsírrétegben, hanem a felszíni rétegben is dolgoznak, ahol a test valódi formálása zajlik.

Olvassa el még: A has zsírleszívás Törökországban

Ki a VASER Hi Def kezelés jelöltje?

A legjobb jelölt az a páciens, aki rendszeresen edz az edzőteremben, heti 4-6 napot, egészségesen táplálkozik és aktív életmódot folytat. A VASER Hi Def eljárás jelöltjei nagyon közel vannak a célsúlyukhoz, de előfordulhat, hogy nem olyan karcsúak, mint amilyenek szeretnének lenni. Bár izmosak, hasizmaik nem olyan határozottak és jelenlévőek, mint amilyennek szeretnék.

Miért olyan drága a VASER Hi Def?

A VASER Hi Def azért drága, mert az eljárás elvégzéséhez speciális berendezésekre van szükség, valamint a sebésznek széles körű képzést és tapasztalatot kell szereznie, mielőtt a technikát kínálja.

Az eljárás hosszabb időt vesz igénybe, mint a hagyományos zsírleszívás, mivel precíz zsíreltávolításra és egyéb formázási technikákra van szükség. A költségek 8000 és 18 000 euró között mozoghatnak, és a műtét gyakran körülbelül 7 órán át tart. Az eredmények nagyban különböznek a hagyományos zsírleszívástól.

Mennyi ideig tartanak a VASER Hi Def eredményei?

Az eredmények mindaddig tartanak, amíg a páciens aktív és egészséges életmódot folytat. Akkor is láthatja az eredményeket, ha 5-10 kilót hízik, de ezen túl a definíció elveszik.

Mennyi ideig tart a VASER Hi Def után a gyógyulási időszak?

A VASER zsírleszívás esetében elengedhetetlen, hogy a páciensek betartsák és elkötelezzék magukat a gyógyulás mellett. Arra kérjük a pácienseket, hogy a beavatkozást követően körülbelül 10 napig ne dolgozzanak, és 3 hétig ne végezzenek könnyű tevékenységet. Az orvos a legtöbb VASER Hi Def páciensét a műtét után habszivacs ruhába helyezi, amelyet a műtétet követő 3 hétig éjjel-nappal viselniük kell.

Miért javasolja a VASER Hi Def után a műtét utáni masszázsterápiát?

A masszázs segít enyhíteni a duzzanatot, a keményedést és az ödémát, és segít a felesleges folyadék elvezetésében. Erősen javasoljuk a pácienseknek, hogy a műtétet követő első néhány hétben folytassák a műtét utáni masszázsterápiát. Ez felgyorsítja a gyógyulást, és hozzájárul a VASER Hi Def eredmény általános megjelenéséhez.

Fájdalmas a VASER Hi Def?

Mivel a VASER Hi Def egy alakformáló eljárás, a pácienseknek a műtétet követő első néhány napban némi kellemetlenséggel kell számolniuk. Ön fájdalmasnak és zsibbadtnak fogja érezni magát, de a masszázs utáni kezelés, valamint a kapott fájdalomcsillapítók segítenek átvészelni az első néhány napot.

A VASER Hi Def kezelés eredménye azonnali lesz?

Türelmesnek kell lennie a VASER Hi Def gyógyulási időszaka alatt. A beavatkozás után azonnali változást fog észrevenni, bár a műtét utáni első 3-4 hétben még duzzadt lesz. A végleges vagy legdrámaibb eredményt csak a műtétet követő 4-6 hónap múlva fogja látni.

Ennyi idő kell ahhoz, hogy a szervezet teljesen meggyógyuljon, és a fájdalmak megszűnjenek. A pácienseknek számítaniuk kell arra, hogy egyes területek duzzadtabbak lesznek, és egyes területeken kisebb kontúrváltozások tapasztalhatók, de ezek néhány hónap múlva elhalványulnak.

A VASER Hi Def férfiak és nők számára is választható?

A VASER Hi Def zsírleszívással férfiak és nők egyaránt kiváló eredményeket érhetnek el. Mivel a férfiak és a nők kívánt testalkata eltérő, az orvos a páciens nemétől függően bizonyos testrészeket agresszívebben céloz meg.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laura

A nevem Laura. 2004 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően széleskörű szakértelemmel rendelkezem a dokumentumok széles skálájának megírásában, fordításában és szerkesztésében, beleértve a tudományos és orvosi kutatási cikkeket, valamint a konferencia-kiadványokat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️