GYIK kérdések / válaszok

Mennyit kérnek? Mennyit számít fel a szolgáltatásaiért?

A BestClinic nem számít fel díjat a betegeknek. Szolgáltatásunk teljesen INGYENES. Az előzetes diagnózisunk szintén teljesen INGYENES. Ha Ön elégedett a műtét árával, akkor a kezelést közvetlenül a kórháznak vagy a klinikának fizeti ki.

Hogyan tudhatom meg, mennyibe kerül egy műtét?

A legjobb módja annak, hogy megtudja, mennyibe fog kerülni egy műtét, ha kitölti az egyes klinikák oldalán található INGYENES ELŐDIAGNÓZIS űrlapot. Ily módon és az Ön aktájának elemzése után személyre szabott árat kaphat az Ön korlátai és célkitűzései alapján. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek az árak tájékoztató jellegűek, és bár pontosak, nem feltétlenül tükrözik az Önre vonatkozó költségeket. Különösen a kozmetikai műtéteket nagyon gyakran az egyéni igényekhez igazítják, hogy segítsék a kívánt eredmény elérését. Az arcfiatalítás például sebészeti és nem sebészeti kezelések kombinációja. Míg az egyik személynek teljes arcfelvarrásra és néhány bőrfelszín-megújító kezelésre van szüksége, addig egy másiknak csak egy alsó arcfelvarrásra és esetleg néhány szemkezelésre. Az árak ezért nagyon eltérőek lehetnek.

Hogyan és mikor kell fizetnem a kezelésért?

A kezelésért a kórházban vagy a klinikán fizet, euróban vagy helyi valutában. A legtöbb helyen készpénzt, valamint más fizetési lehetőségeket is elfogadnak, beleértve a banki átutalást, a hitel- és betéti kártyákat, valamint az utazási csekkeket. Ha kétségei vannak, egyszerűen kérdezze meg a kórházat vagy a klinikát, mielőtt elindul.

Miért nem megy egyenesen a kórházba, és kerüli meg teljesen önmagát?

Mivel szolgáltatásunk 100%-ban ingyenes, nem jár semmi azzal, ha közvetlenül a kórházba megy, viszont lemarad az általunk nyújtott szolgáltatásról. Ügyfélszolgálati csapatunk a tengerentúli betegek beutalásával kapcsolatos tapasztalataink alapján extra nyugalmat adhat Önnek, és segíthet megválaszolni minden felmerülő kérdését. A kórházak annyira nagyra értékelik partnerkapcsolatainkat, hogy ügyfeleink minden alkalommal egyenesen a sor elejére kerülnek. Ráadásul egyes területeken partnereink ingyenes szolgáltatásokat, például spa kezelést és masszázst kínálnak.

Kínál fizetési lehetőséget?

A klinikák, amelyekkel együttműködünk, felajánlják Önnek a több részletben történő fizetés lehetőségét.

Vannak-e kedvezmények több tranzakció esetén?

A kórházak és klinikák által felszámított áraktól függünk. Sajnos az árakról nem tudunk tárgyalni. De nyugodt lehet, közvetítőnk gondoskodik arról, hogy Ön megtalálja a legmegfelelőbb létesítményt, és csak a megfelelő árat fizeti.

Beszélnek a sebészek angolul?

Igen, az orvosok és a személyzet hozzászokott a nemzetközi betegek angol nyelven történő kezeléséhez, valamint számos más nyelven is. Minden oldalon megadjuk a klinika által beszélt nyelveket. Ezenkívül szeretnénk köszönetet mondani partnerünknek, a traduction-pas-cher.com -nak a weboldalunk angol nyelvű fordításában való szíves közreműködéséért.

Beszélhetek közvetlenül az orvossal/sebésszel?

Igen, ezt el tudjuk intézni Önnek, csak töltse ki a beteg egészségügyi adatlapját (elküldjük Önnek), és kövesse a folyamatot. Miután elküldte orvosi adatait és fényképeit, a továbbiakat megbeszélheti az orvossal.

Miért olcsóbbak a sebészeti és kozmetikai kezelések külföldön?

Különböző tényezők jönnek szóba. Például a megélhetési költségek általában sokkal alacsonyabbak – ez magában foglalja az orvosokat, ápolókat, altatóorvosokat és más kapcsolódó egészségügyi személyzetet. A rezsiköltségek is olcsóbbak, mint például a bérleti díj, a közüzemi szolgáltatások, a laboratóriumi berendezések, a biztosítás és az adminisztrációs költségek. Ezek a “rejtett” költségek az orvosi számlák jelentős részét tehetik ki, így e költségek bármilyen csökkenése jelentős megtakarítást eredményez az Ön számára.

Az ellátás minősége ugyanolyan jó, mint az Ön hazájában?

Igen, ha nem is jobban. Vannak világszínvonalú, kiváló hírnévvel rendelkező intézmények, amelyek közül sok a nemzetközi betegek számára jól ismert és elismert központ. A JCI (Joint Commission International) akkreditációnak köszönhetően a nemzetközi létesítményeket ma már az amerikai egészségügyi létesítményekkel azonos standardokhoz hasonlítják – ezért keresse a JCI-jelölést. Így biztos lehet benne, hogy a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelnek. Az, hogy egy létesítmény nem rendelkezik JCI-akkreditációval, nem jelenti azonban azt, hogy nem felel meg a hazájában használt létesítményeknek. A BestClinicnél arra törekszünk, hogy a páciensek egy helyen kapjanak valós képet a piacról, ezért nem lenne tisztességes, ha kiszűrnénk az összes nem JCI akkreditált létesítményt, de csak a legjobbak legjobbjait vesszük fel.

Képzettek és tapasztaltak a sebészek?

Igen, csak olyan vezető szakemberekkel és sebészekkel dolgozunk együtt, akik magasan képzettek és tapasztaltak az esztétikai, plasztikai, helyreállító, haj- és reprodukciós sebészet területén.

Naprakész a technológia?

Igen, ezeknek a létesítményeknek a nagy költségvetése miatt világszínvonalú berendezések és a kapcsolódó csúcstechnológiák állnak rendelkezésre. A legtöbben tisztában vannak azzal, hogy az orvosi turizmus célpontjai eddig is jól megfeleltek a kozmetikai és plasztikai sebészetnek, de a betegek ma már ugyanúgy utaznak termékenységi kezelések, őssejtterápiák és a legújabb rákkezelések miatt a speciális csúcstechnológiájú létesítményekbe.

Hogyan néznek ki a higiéniai előírások, a sterilizálási és biztonsági eljárások?

A JCI-akkreditációra való hivatkozással ismét elmondható, hogy mindezek a szabványok ennek részeként érvényesek és betartásra kerülnek, és azok, akik még nem rendelkeznek akkreditációval, a helyi szabványokat és gyakorlatokat kell betartaniuk, amelyek szintén magas szintű előírásoknak felelnek meg, hogy minden beteg számára a lehető legjobb védelmet biztosítsák.

Mi történik, ha valami rosszul sül el? Vannak garanciák?

Orvosaink mindannyian garanciát vállalnak a kezelésre, és bár egyetlen orvosi kezelés sem garantálható teljes mértékben a testünk különböző reakciói miatt, a sikeres kimenetel biztosításának kulcsa az, hogy a kezelést képzett és tapasztalt egészségügyi személyzet végezze olyan létesítményekben, amelyek megfelelnek a szigorú egészségügyi és biztonsági követelményeknek. Az is elengedhetetlen, hogy a kezelést követő irányelveket és tanácsokat betartsa, hogy ne veszélyeztesse a gyógyulási folyamatot. Sok ezer beteg utazik külföldre orvosi, sebészeti és kozmetikai kezelésekre, de abban a ritka esetben, ha valami rosszul sül el, azonnal értesítenie kell az érintett kórházat vagy klinikát. Javasoljuk, hogy utazás előtt kössön további, kedvező árú orvosi komplikációkra szóló biztosítást – és bár ez nem fogja megakadályozni, hogy problémái adódjanak, de legalább fedezi az esetlegesen felmerülő extra szállás- vagy utazási költségeket.

Mennyi ideig tart egy orvosi út?

Ez valóban a műtéttől függ. Egyes kozmetikai beavatkozások, mint például a botox vagy a töltőanyagok, percek alatt elvégezhetők, és gyakorlatilag nincs állásidő, így nem kell maradnia. Más a helyzet a műtétek esetében. Bár sok sebészeti kezelés ambulánsan is elvégezhető, általában egy hétig kell maradnia, hogy eltávolítsák a varratokat, bár ezt gyakran a helyi orvos is elvégezheti, amikor hazatér. Más nagyobb műtéti beavatkozásoknál előfordulhat, hogy hosszabb ideig kell maradnia, de a végső döntést a sebész hozza meg.

Biztonságos egyedül utazni műtétre?

Igen, de javasoljuk, hogy olyan személy társaságában utazzon, aki támogatni és segíteni tudja Önt. Ez segít abban, hogy könnyebben érezze magát, különösen, ha először van egy új országban. Ha azonban ez nem lehetséges, a kórház összes dolgozója megadja Önnek az elvárt törődést és figyelmet.

Milyen lépések szükségesek egy orvosi út megszervezéséhez?

Először is pontosan meg kell határoznia kérését, és be kell nyújtania nekünk. Így megérthetjük, hogy milyen eljárást szeretne és hol szeretné elvégeztetni. Ezután folytassa az orvosi profil kitöltését (ezt e-mailben küldjük el Önnek), szükség esetén fényképeket is csatolva. Miután elemeztük az aktáját, a legjobb klinikát fogjuk ajánlani a legjobb áron. Számos partnerhotelünk van a kórházak közelében, amelyek nagyon jó kedvezményeket kínálnak nekünk, amelyeket sehol máshol nem talál az interneten, de megértjük, ha inkább saját maga keresi meg őket.

Repülőjegyeket és szállást is szerveznek?

Mi szervezzük a repülőjegyeket és a szállást. A szezonon kívüli utazás nagyszerű módja a költségek csökkentésének, mind a repülőjegyek, mind a szállás tekintetében, és ebben mi biztosan tudunk segíteni.

Szükség van-e információkra vagy kórtörténetre a saját orvosomtól az utazás előtt?

Ez nem mindig szükséges, de ha bármilyen egészségügyi problémája van, ezeket fel kell tüntetni az Orvosi adatok rovatunkban, amelyet elküldünk az Ön által választott kórháznak. Ha egy bizonyos egészségügyi probléma, például csípő- vagy térdprotézis beültetése miatt kerül sor műtétre, hasznos lenne a saját orvosától kapott kórtörténet.

A klinika vagy a kórház kínál-e szállítási szolgáltatást a kórházból a szállodába? És a szállodából a repülőtérre?

Számos kórházunk/klinikánk kínálja ezt, és mi mindenképpen tájékoztatjuk Önt ezekről a szolgáltatásokról. Fontos, hogy a pácienseket a repülőtől a klinikáig és a klinikától a szállodán keresztül a repülőgépig teljes körűen el tudják látni.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️