Combkisebbítés Törökországban

árcsökkentés comb Törökország olcsó 1
Írta Maria

A törökországi combkisebbítés egy olyan sebészeti eljárás, amelynek célja a lábak kontúrjának javítása a nem kívánt zsír és felesleges bőr eltávolításával a belső és külső combokról.

A LegjobbKlinika.com információt nyújt a törökországi combkisebbítésről, és segít lefoglalni a műtétet a képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a combkisebbítés Törökországban?

A Törökországban, Isztambulban végzett combkisebbítés átlagos költsége 2300 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 2 000 euró és 2 600 euró között változhat.

EljárásÁr Törökország
Combkisebbítés2300 €

Mi az a combkisebbítés?

A combkisebbítés Törökországban egy olyan műtéti eljárás, amelynek célja a lábak kontúrjának javítása a combok belső és külső oldalán található nemkívánatos zsír és felesleges bőr eltávolításával.

A combkisebbítő műtétet általában egy másik plasztikai sebészeti beavatkozással együtt végzik Törökországban, például karemeléssel. A combemelés célja a combokon lévő laza, megereszkedett bőr csökkentése. Ez a legjobb megoldás azoknak, akik elégedetlenek a lábuk alakjával, és feszesebb, vonzóbb lábakat szeretnének.

A combredukciót a belső és külső combokon a rugalmasságát vesztett bőr esetében végzik. Ha sokat fogyott, normális, hogy a combján felesleges bőr van.

Hogyan történik a cutiplasztika?

A műtét mértékétől függően a cutiplasztika általában 2-3 órát vesz igénybe. A műtétet általános érzéstelenítésben végzik.

Az érzéstelenítés után elvégzik a bemetszéseket. A plasztikai sebész az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelően választja ki az Önnek megfelelő bemetszés típusát. A bemetszések után a felesleges bőrt eltávolítják, végül a bemetszéseket lezárják.

A combkisebbítés kórházi beavatkozás. Önnek általában egy napot kell kórházban maradnia. Egyes esetekben a páciens 3-4 napig is kórházban maradhat.

A combkisebbítés típusai

Belső combkisebbítés: A belső combkisebbítés, más néven combközép-emelés célja mind a testmozgással és diétával nem eltávolítható felesleges bőr, mind az öregedés vagy extrém fogyás miatt rugalmasságát vesztett bőr eltávolítása. A sebész a comb és a szeméremcsont találkozásánál végez egy bemetszést. Ez a bemetszés lehetővé teszi a sebész számára, hogy hozzáférjen az alatta lévő szövetekhez. A combközép-emelés egyszerű és nem jár nagyobb komplikációkkal.

Külső combemelés: A külső combemelést oldalsó combemelésnek is nevezik. A többi combemelési technikához képest a külső combemelés sokkal bonyolultabb, és a bemetszések nagyobbak.

Kétoldali combemelés: A kétoldali combemelés, más néven körkörös combemelés a láb elülső és külső részén lévő bőr feszesítéséből áll. Amikor a sebész a kétoldali combemelést végzi, a bikinialsó alsó szélénél egy V alakú bemetszést ejt. Ez a technika nemcsak a combot, hanem a feneket is megemeli.

Ki a megfelelő jelölt a törökországi combkisebbítésre?

Ha Ön :

  • nincs olyan egészségügyi problémája, amely megakadályozná a műtét elvégzését,
  • a belső comb és/vagy a külső comb területén bőrfelesleggel rendelkezik
  • ön elérte az ideális testsúlyát, és elkötelezett annak megtartása mellett
  • reálisak az elvárásai

ön jó jelölt lehet a törökországi combkisebbítésre.

A törökországi combkisebbítés előnyei

A török plasztikai sebészek nagy tapasztalattal rendelkeznek a combkisebbítés terén. A kezelést pedig egy teljesen felszerelt kórházban kapja. A kiváló betegellátásnak köszönhetően biztonságban és kényelmesen érezheti magát törökországi tartózkodása alatt. Mi több, Ön képes lesz arra, hogy :

  • megszabadulhat a combján lévő laza bőrtől
  • nem érzi többé szükségét, hogy elrejtse a lábát
  • simább lesz a bőre
  • magabiztosabbnak és fiatalosabbnak érzi magát

Az eljárás áttekintése

Művelet :Combemelés
A műtét célja:A lábak kontúrjának javítása a nem kívánt zsír és felesleges bőr eltávolításával a belső és külső combokról.
Műveleti idő :2-3 óra
Érzéstelenítés típusa :Általános
Mellékhatások:Átmeneti fájdalom vagy zsibbadás
Kockázatok :Vérzés, hegesedés
Gyógyulási idő :A teljes gyógyulás 12 hónapig tart. 1-2 hét múlva visszatérhet a munkájához és a mindennapi tevékenységeihez.
Hegek:A bemetszés típusától függően a hegek általában idővel elhalványulnak.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️