Fenéknagyobbítás implantátumok nélkül Törökországban

a fenéknagyobbítás ára implantátumok nélkül 1
Írta Manuella

Az injekciós fenékfelvarrás Törökországban zsírátültetéssel vagy bőrfeltöltő anyagokkal javítja a fenék alakját, kerek és ívelt formát kölcsönözve neki.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt azimplantátumok nélküli fenéknagyobbításról Törökországban, és segít lefoglalni egy műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Sommaire
 [Voir]

    Az implantátumok nélküli fenéknagyobbítás ára Törökországban

    Egy implantátumok nélküli fenéknagyobbítás átlagos költsége Törökországban 2000 €. Az Ön igényeitől függően az ár 1800 € és 2200 € között változhat.

    EljárásÁr Törökország
    Fenéknagyobbítás implantátumok nélkül2000 €

    Mi az az implantátumok nélküli fenéknagyobbítás?

    Az injekciós fenékfeltöltés olyan kozmetikai eljárás, amely dermális töltőanyagok felhasználásával növeli a fenék térfogatát, ívét és formáját.

    Biztonság

    • A bőrfeltöltő eljárások biztonságosnak tekinthetők, amennyiben azokat engedéllyel rendelkező és tapasztalt szolgáltató végzi.
    • A mellékhatások közé tartozhat a fenékben jelentkező mérsékelt fájdalom.

    A fenékemelő injekciós eljárás kényelmesebb lehet, mint a fenékimplantátum-eljárás, rövidebb a lábadozási idő és kisebb a súlyos szövődmények kockázata.

    Ha már talált egy szakképzett törökországi sebészt, akiben megbízhat, az injekciós fenékfelvarrás megtervezése és előkészítése egyszerű és egyszerű.

    Hatékonyság

    • A kezelés eredményei széles skálán mozognak, és nincs olyan klinikai kutatás, amely bizonyítaná a hatékonyságát.
    • Sok páciens elégedett az eredménnyel, míg mások visszatérnek további injekciók vagy zsírinjekciók céljából.
    • Ennek a kezelésnek az eredményei nem olyan láthatóak, mint a fenékimplantátumé.

    Mi az injekcióval végzett fenékfelvarrás?

    Idővel természetes, hogy a fenék veszít a teltségéből és alakjából. A fenék a súlyingadozás és az öregedés következtében elkezdhet megereszkedni vagy kevésbé formássá válni.

    Ez nem olyan orvosi probléma, ami miatt aggódnia kellene. Néhányan azonban kezdik magukat zavarban érezni amiatt, hogy a fenekük “laposnak” vagy kevésbé gömbölydednek tűnik, mint korábban.

    Ha Ön is ezek közé az emberek közé tartozik, érdemes megfontolnia az injekciós fenékfelvarrást.

    Az injekciós fenékfelvarrás típusai Törökországban

    Az injekciós fenékfelvarrás Isztambulban zsírátültetéssel vagy bőrfeltöltő anyagokkal javítja a fenék alakját, kerek és ívelt megjelenést kölcsönözve neki.

    Az injekciós fenékfelvarrásnak több típusa létezik:

    • Sculptra fenékfelvarrás
    • Brazil fenékfelvarrás

    Az eljárás típusa az Ön által elérni kívánt eredménytől és a plasztikai sebész tanácsától függ.

    A Sculptra fenékfelvarrás, vagyis a bőrfeltöltő anyag az egyetlen valóban nem sebészeti fenékfelvarrási eljárás.

    A brazil arcfelvarrás és más, a testbe történő zsírbefecskendezéssel járó eljárások sebészeti beavatkozásnak minősülnek. Ezek az eljárások gyakran érzéstelenítést igényelnek és komoly kockázatokkal járnak, ellentétben a Sculptra fenékfelvarrással.

    Az ideális jelölt

    Az injekciós fenékfelvarrás ideális jelöltje olyan egészséges jelölt, akinek nincs vérzése vagy egyéb egészségügyi problémája, amely kockázatosabbá teheti a kozmetikai eljárásokat.

    Ha testének más részeit szeretné átformálni, és rendelkezik a fenékbe injektálható zsírral, érdemes megfontolnia a brazil fenékfelvarrást.

    Ha az Ön testzsírszázalékának aránya már alacsony, a dermális fenékfelvarrás jobb választás lehet.

    A nem műtéti fenékfelvarrásból való felépülés minimális állásidőt igényel. Ha dermális fenékinjekciót kap, akár még aznap vissza is térhet a munkahelyére.

    A brazil fenékfelvarrás további állásidőt igényelhet, mivel a beavatkozás után néhány napig kerülnie kell, hogy közvetlenül a fenekére üljön.

    Hogyan működik az injekciós fenékfelvarrás?

    Ha a Sculptra bőrfeltöltő anyaggal végzett fenékfelvarráson esik át, a kezelőorvos polilaktikus-L-savat juttat mélyen a bőrfelszín alá.

    Ez a sav úgynevezett biostimulátor, ami azt jelenti, hogy ösztönzi a kollagéntermelést. Ha hatásos, akkor idővel teltebb, kerekebb megjelenést kölcsönöz a fenekének.

    Lásd még: Fenéknagyobbítás Törökországban

    Ha brazil fenékfelvarráson vagy más típusú zsírinjekciós felvarráson vesz részt, azonnal látni fogja az eredményeket. A teste egy másik részéből – általában a csípő területéről – vett zsírt a fenékbe fecskendezik.

    Amikor felépült, láthatja, hogy a feneke azonnal teltebb formát ölt.

    A fenékfelvarrás eljárása

    A töltőanyagokkal végzett fenékfelvarrás esetén az Ön időpontja rövid lesz. Az eljárás 30 perc alatt elvégezhető.

    A brazil fenékfelvarrás hosszabb ideig tart, és zsírleszívással kezdődik. Lidokaint vagy más helyi érzéstelenítőt alkalmaznak azon a területen, ahol a zsírleszívás történik. Orvosa kis bemetszéseket ejt a hasán, a csípőjén vagy a szeretetfogantyú területén, majd egy kanülnek nevezett eszközzel összegyűjti a zsírt.

    A kezelője feldolgozza és sterilizálja a zsírt, mielőtt a zsírból, sóoldatból és plazmából injekciós keveréket készít. Ezt a zsírt ezután a fenékbe fecskendezik. Ez a kezelés egy vagy több órát is igénybe vehet.

    Kockázatok vagy mellékhatások

    A fenékfelvarrással kapcsolatos szövődmények ritkák, de előfordulnak.

    Bőrfeltöltő anyag

    A Sculptra mellékhatásai közé tartozik általában a fájdalom és a fájdalom az injekciók területén. Fennáll annak a veszélye, hogy a Sculptra töltőanyag úgy “leülepedik”, hogy a fenéknek csomós vagy dudoros megjelenése lesz.

    Zsírinjekciók (BBL)

    A törökországi BBL mellékhatásai súlyosabbak lehetnek. Előfordulhat hegesedés, fájdalom és fertőzés a zsír eltávolítása miatt.

    Egy 2018-as tanulmány szerint 3000 brazil fenékfelvarrásból 1 esetben a halál oka az eljárás okozta zsírembólia és légzési nehézség volt.

    Olvassa el továbbá: A brazil fenékfelvarrással történő fenéknagyobbítás ára: 2900 euró

    Egyesek úgy vélik, hogy a kockázatot az okozza, hogy a tapasztalatlan vagy engedély nélküli szolgáltatók helytelenül végzik az eljárást.

    Műtét utáni nyomon követés

    A Sculptra fenékfelvarrás után minimális felépülés várható. A legtöbb szokásos tevékenységét egy-két napon belül folytathatja. A kezelés után nem kell jelentős életmódbeli változtatásokat végrehajtania.

    A fenéktájék területén némi fájdalmat vagy kellemetlen érzést tapasztalhat, de ez egy héten belül elmúlik. Arra is megkérhetik, hogy két hétig hason vagy oldalt fekve aludjon, amíg a fenékfelvarrás eredményei teljes mértékben érvényesülnek.

    Ha brazil fenékfelvarráson esik át, a beavatkozást követő 6-8 hétig kerülje a közvetlen fenékre való ülést. Ezenkívül kompressziós ruhát kell viselnie azokon a területeken, ahol a zsír eltávolításra került a testéből.

    Eredmények

    Az eredmények változóak. Ha bőrfeltöltő anyagokat, például Sculptrát kap, több hónapba telik, amíg az eredmények stabilizálódnak, és az injekciók kifejthetik teljes hatásukat. Az is előfordulhat, hogy több kezelésre van szüksége több hét vagy hónap különbséggel, hogy észrevehető javulást érjen el.

    A Sculptra fenékfelvarrás eredményei nem maradandóak. Egyeseknél az eredmények 2-3 évig tartanak. A legjobb esetekben az eredmények akár 4 évig is eltarthatnak.

    A brazil fenékfelvarrás után az eredmények azonnaliak. Arra számíthat, hogy a befecskendezett zsír körülbelül 50%-a felszívódik a gyógyulási folyamat során.

    Ez azt jelenti, hogy ha az Ön feneke nagyobb, mint a műtét előtt volt, az azonnali eredmény hosszú távon kissé gyengébb lesz.

    Felkészülés az injekciós fenékfelvarrásra

    A nem műtéti fenékfelvarrás előtt a kezelője részletes utasításokat ad Önnek a kezelésre való felkészüléssel kapcsolatban.

    Ez a lista tartalmazhat olyan jelzéseket, mint például:

    • A kezelés előtt két héttel kerülje az ibuprofent és más nem szteroid gyulladáscsökkentőket (NSAID), amelyek növelhetik a vérzés kockázatát.
    • A kezelés előtt két héttel hagyja abba a gyógynövény-kiegészítők szedését.
    • A kezelés előtt hagyja abba a dohányzást és a gyógyszerek szedését.
    • A kezelés előtt 48 órával ne fogyasszon alkoholt.

    Fenékfelvarrás injekcióval VS fenékimplantátumok

    Az injekciós fenékfelvarrás más, mint a fenékimplantátummal járó eljárás.

    A Sculptra fenékfelvarrás nem igényel érzéstelenítést, nem hagy hegeket, és enyhe vagy közepes eredményeket érhet el egy egyórás kezelés alatt.

    Bár a brazil fenékfelvarrás még mindig sebészeti eljárásnak minősül, és érzéstelenítést igényelhet, ez is nagyon különbözik a fenékimplantátumos eljárástól.

    A fenékimplantátum-eljárás egy implantátum sebészi behelyezését jelenti. A műtét komolyabb, és nagyobb a komplikációk kockázata. Érzéstelenítést igényel, és az eredmények maradandóak és sokkal jobban láthatóak.

    Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

    Kérésre és
    az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

    100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

    A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

    A szerzőről

    Manuella

    A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

    ‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️