Mammoplasztika Törökországban

ár mamoplasztika Törökország 810x455 1 1
Írta Maria

A törökországi mammoplasztika, más néven mellkisebbítés a plasztikai sebészet egy olyan típusa, amelynek célja a mellek méretének, térfogatának és súlyának csökkentése.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi mammoplasztikáról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, ahol képzett sebészekhez fordulhat. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a mammoplasztika Törökországban?

Törökországban, Isztambulban egy mammoplasztika átlagos költsége 2100 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1 700 € és 2 500 € között változhat.

EljárásÁr Törökország
Mammoplasztika2100 €

Mi az a mammoplasztika?

A törökországi mammoplasztika, más néven mellkisebbítés, a plasztikai sebészet egyik típusa Törökországban, amelynek célja a mellek méretének, térfogatának és súlyának csökkentése. A mellek mérete nőnként eltérő. Ezt a nő hormonjai, génjei és súlya határozza meg.

A testhez képest aránytalan mellméret fizikai és pszichés problémákhoz vezethet. A nagy, megereszkedett mellek olyan fizikai problémákhoz vezethetnek, mint a krónikus hátfájás, nyakfájás, rossz testtartás, bőrirritáció és túlzott izzadás, valamint olyan érzelmi problémákhoz, mint az alacsony önbecsülés és a mellek megjelenésével való elégedetlenség.

A mammoplasztika megoldást kínál azoknak a nőknek, akik elégedetlenek és kényelmetlenül érzik magukat a melleik aránytalan mérete miatt, a mellek megemelésével és kisebbé tételével. A nők azért vetik alá magukat mammoplasztikának, hogy fizikailag jobban érezzék magukat, javítsák melleik megjelenését, valamint növeljék önbecsülésüket és nőiességüket.

Évente világszerte közel 700 000 nő esik át műtéten, hogy csökkentsék melleik aránytalan méretét és javítsák megjelenésüket. A mellkisebbítés a világon az egyik legnépszerűbb szépészeti műtéti beavatkozás.

Mammoplasztika férfiaknak: Gynecomastia Törökországban

A mammoplasztikát a megnagyobbodott mellekkel, úgynevezett gynaecomastiával küzdő férfiak is előszeretettel alkalmazzák. Az elhízás, a gének, a hormonális egyensúlyhiány, a túlzott alkoholfogyasztás, a rák vagy a májelégtelenség és a sport nélküli túlzott fogyás is a gynaecomastia okai között szerepelhet. A Törökországban, Isztambulban végzett mammoplasztikát a megnagyobbodott mellek miatt kellemetlenséget érző férfi melleinek ellapítására használják.

Férfiak esetében a mammoplasztika ugyanezzel a módszerrel vagy zsírleszívással is elvégezhető. A páciens egyéni esete határozza meg a kezelési tervet.

Hogyan működik a mammoplasztika?

Alapvetően a mellkisebbítő műtétet általában úgy végzik, hogy bemetszéseket ejtenek a melleken, majd eltávolítják a felesleges zsírt, a mellszövetet és a bőrt, hogy a melleket varratok segítségével átméretezzék és átformálják, hogy azok arányosak legyenek a testhez.

A mammoplasztika 3 szakaszban magyarázható:

1. Bevágás

A mammoplasztikánál többféle metszési módszert alkalmaznak. A mellkisebbítő műtéteknél három leggyakoribb metszési technikát alkalmaznak:

  • Horgony típus (fordított T alakú csökkentés ): Ez a technika egy horgony alakú bemetszést foglal magában, amely az areola körül kezdődik, függőlegesen leereszkedik, majd vízszintesen keresztezi a mellráncot.
  • Körkörös mintázat az areola körül : Ez a technika körkörös mintázatú bemetszést jelent az areola körül.
  • Kulcslyuk (hócipő) minta: Ennél a technikánál a metszés a méhszáj körül, majd függőlegesen lefelé a mell ráncáig történik.

Sebésze a mammoplasztikához a legmegfelelőbb metszési módszert fogja kiválasztani, figyelembe véve az Ön melleinek méretét és alakját, valamint a kívánt mellméretet.

2. A mellbimbó áthelyezése és a szövetek eltávolítása

A bemetszések után a mammoplasztika a mellbimbók (amelyek az eredeti vér- és idegellátásukhoz kapcsolódva maradnak) újrapozícionálásával folytatódik. A mellbimbó és a mellbimbóudvar eltávolítható és a mellek egy magasabb részébe helyezhető át (bőrátültetés formájában), ha a mellek rendkívül nagyok. A felesleges zsírt, mellszövetet és bőrt ezután eltávolítják.

3. A bemetszések lezárása

A bemetszéseket szorosan egymás mellett végzik a mellek átformálása és méretének csökkentése érdekében. Az átformált mellek kialakítása és alátámasztása érdekében a sebész öltéseket helyez el mélyen a mellszövetben. A bemetszések összevarrására/zárására bőrragasztót vagy sebészi szalagot használnak. A metszésvonalak maradandóak, de idővel általában eltűnnek vagy jelentősen halványodnak.

Lásd még: Mellnagyobbítás Törökországban

Kik számára alkalmas a mammoplasztika Törökországban?

Ha Ön panaszkodik a következőkre:

  • Állandó hátfájás, nyakfájás és rossz testtartás a nagy, megereszkedett mellek miatt.
  • Bőrirritáció és túlzott izzadás a mellek körül.
  • A mellei korlátozzák a fizikai aktivitását
  • Kényelmetlenül érzi magát a ruháiban
  • Nem érzi magát vonzónak

Ön a megfelelő jelölt az isztambuli mammoplasztikára, ha szeretné :

  • Nagyobb önbizalma és önbecsülése legyen.
  • Vonzóbbnak és nőiesebbnek érzi magát.
  • Több ruhaválasztási lehetőséged legyen.
  • Képes legyen sportolni és fizikai tevékenységekben részt venni.
  • Jobb testtartás.
  • Megszabadulni a hát-, nyak- és vállfájdalmaktól.

Áttekintés

Műtét :Mellkisebbítés (mammoplasztika)
A műtét célja:A mellek átformálása a megereszkedés csökkentésével, és a feszesebb, fiatalosabb megjelenés elérése érdekében.
A műtét időtartama :3-4 óra
Az érzéstelenítés típusa :Általános
Mellékhatások:A mell érzékenységének átmeneti csökkenése
Kockázatok :Fertőzés, vérzés
Gyógyulási idő :A teljes gyógyulás 12 hónapig tart. 1-2 hét múlva visszatérhet a munkájához és a mindennapi tevékenységeihez.
Hegesedés :A bemetszés típusától függően általában nagyon kevés.

Mammoplasztika Törökországban: útiterv

Érkezés napja

  • Meleg fogadtatás: Üdvözöljük Isztambulban! A repülőtéren várják Önt. Az érkezési időtől függően elviszik a 4 vagy 5 csillagos szállodába vagy a kórházba a konzultációra.

1. nap

  • Üdvözölje sebészét : Műtétje előtt személyes konzultációra kerül sor sebészével. Lehetősége lesz részletesen megbeszélni a mellkisebbítési kezelési tervét, és sebésze tájékoztatja Önt a műtét részleteiről, például a bemetszés típusáról.
  • A beleegyezés elengedhetetlen : Ön alá fog írni egy beleegyező nyilatkozatot.
  • Orvosi vizsgálatok az Ön jóllétének érdekében: Sebésze orvosi vizsgálatokat, például vérvizsgálatot fog végezni a mellkisebbítés előtt.
  • Igen, most jön a “nagy pillanat “: Önt a mellkisebbítő műtétnek vetik alá, amely a folyamattól függően általában 3-4 órát vesz igénybe.
  • Mindennek vége! Vége az izgalmaknak! Első vizsgálatok: A sebészed elvégzi az első vizsgálatokat, amikor az altatás után magadhoz térsz. A kórházi szobájában fog felébredni, kompressziós melltartóban.
  • Élvezze az éjszakai tartózkodást egy kiváló minőségű kórházban : Az éjszakát kiváló minőségű, nemzetközileg akkreditált kórházunkban fogja tölteni.

2. nap

  • Találkozzon újra kedves sebészével : A kórház elhagyása előtt megtörténik az első kontrollvizsgálata. Sebésze részletesen elmagyarázza a műtét utáni ellátást.
  • Búcsú a kórháztól: Ha minden a tervek szerint halad és sebésze zöld utat ad (ami általában így van), elhagyja a kórházat.
  • Privát transzfer, miért ne? A kórházból a szállodába magánautóval és sofőrrel szállítják Önt.
  • 5 csillagos kényelem : most már ideje élvezni a szállodában töltött időt.

3. nap

  • Ki ne szeretne egy lusta napot az ágyban? azt tanácsoljuk, hogy pihenjen és lazítson, és ne vegyen részt semmilyen fizikai tevékenységben, ami kifáraszthatná.

4. nap

  • Maradjak vagy menjek? Vagy tovább élvezheti a szálloda kényelmét, vagy elmehet városnézésre, és élvezheti Isztambult, a két kontinens városát!

5. nap

  • Utolsó ellenőrzés a búcsú előtt : Újra találkozik sebészével az utolsó ellenőrzésre. Ő fogja eltávolítani a varratokat és a dréneket. Ezenkívül részletes tájékoztatást kap a műtét utáni ellátásáról, és megkapja a repülés biztonsági jelentését.
  • Privát transzfer a repülőtérre : Hozza ki a legtöbbet ebből az utolsó isztambuli utazásból!
  • Készen áll a felszállásra? Új külsőddel és remélhetőleg egy felejthetetlen isztambuli élménnyel térsz haza.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️