Mellfelvarrás protézissel Törökországban

a mellfelvarrás ára protézissel 1
Írta Émilie

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi protézissel történő mellfelvarrásról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a mellfelvarrás protézissel Törökországban?

Egy mellfelvarrás protézissel Törökországban, Isztambulban átlagosan 2500 euróba kerül. Az Ön igényeitől függően az ár 2 100 € és 2 900 € között változhat.

EljárásÁr Törökország
Mellfelvarrás protézissel2500 €

Mi az a mellfelvarrás protézissel?

A törökországi mellfelvarrás protézissel a mellek átformálására és megemelésére szolgáló eljárás. Ezzel a technikával kerek vagy anatómiai protézist ültetünk be a térfogat vagy az alak helyreállítása érdekében, jobb eredményt elérve. Ez ideális megoldás azon nők számára, akik szeretnék helyreállítani melleik megjelenését. Magasabbnak és feszesebbnek fognak tűnni.

Miért lógnak meg a mellek?

Az emlő mérete, a zsír mennyisége és mindenekelőtt a bőr minősége a fő tényezők, amelyek befolyásolják a mellek megereszkedését vagy megereszkedését. Ha egy nőnek vékony, törékeny a bőre, akkor nagyobb valószínűséggel megereszkedik, és a mell idővel megereszkedik. A terhességi csíkok is gyakoriak az ilyen típusú pácienseknél, ha jelentős súlygyarapodás és -vesztés éri őket.

Az életmód és a nagyobb súlyváltozások felgyorsíthatják a mellfelvarrás szükségességét. A rossz szokásokkal vagy egészségtelen táplálkozással rendelkező nők hízhatnak vagy megváltoztathatják szöveteik minőségét.

A terhesség és a szoptatás egy olyan időszak, amikor az emlőmirigyek mérete és súlya megnő, és ha ennek vége, a mellek leereszkedhetnek és megereszkedhetnek.

Mellfelvarrás protézisselIsztambulban

A mellfelvarrás protézisekkel Törökországban, más néven masztopexia, az egyik legnehezebb esztétikai mellműtét, ezért nagyon fontos, hogy jó plasztikai sebészt válasszunk. Bonyolultsága a diagnózisban, a mellprotézisek kiválasztásában és magában a műtéti technikában rejlik.

A mellpótlás diagnózisa nagyon fontos. Az isztambuli konzultáció során olyan szempontok kerülnek felmérésre, mint a megereszkedés mértéke és a szövetek minősége. A helyes értékelés elengedhetetlen a műtét megtervezéséhez és a megfelelő mellprotézis kiválasztásához. A helytelen diagnózis a páciens számára nem kielégítő eredményhez vezethet, és akár egy második műtétre is kényszerítheti.

Lásd még: Mellnagyobbítás Törökországban

Ezzel a törökországi műtéti technikával megváltoztathatjuk az emlőmirigyek helyzetét és méretét, az areolákat és a zsír mennyiségét. A felső pólust is feltöltjük protézissel, és előfordulhat, hogy némi bőrt kell eltávolítanunk, ami segíthet a terhességi csíkok eltüntetésében. Minél kevesebb bőrt kell azonban eltávolítanunk, annál kisebb lesz a heg.

Ez egy összetett eljárás, de olyan, amely szebb melleket adhat Önnek ott, ahová való. Egy jó plasztikai sebész kezében ez egy rendkívül hatékony és biztonságos eljárás, amely hosszú éveken át a legjobb formáját fogja nyújtani.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️