Orrhegy műtét Törökországban

az orrhegy műtét ára Törökország 1
Írta Émilie

Fókuszáljon az orrhegy műtétre Törökországban! Mennyi az átlagos ár Isztambulban? Tanácsaink a sikeres törökországi orrplasztikához.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi orrhegyműtétekről, és segít lefoglalni a műtétet a képzett török sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást.

Az orrhegy műtét ára Törökországban

Az orrhegy műtét átlagos költsége Törökországban Isztambulban 2000 €. Az Ön igényeitől függően az ár 1 100 € és 3 500 € között változhat.

EljárásÁr Törökország
Orrhegy műtét2000 €

Mi az orrplasztika?

Az orrhegyplasztika vagy tipoplasztika az orrplasztikához hasonló plasztikai műtét, amely csak az orrhegyet korrigálja. Az orrhegy, az orrlyukak felső részének finomításával az egyén megjelenése finoman, de mélyen drámai módon változhat.

A szög megemelése, a szélesség finomítása és az orr némi teltségének csökkentése az ilyen típusú orrformálás gyakori céljai. Az orr “csúcsának” csökkentésére és az arc többi részével való harmonikusabbá tételére is sor kerülhet.

Ki a megfelelő jelölt?

Azok a személyek, akiknek az orrhegye nem egyensúlyban van az orrlyukakkal és az orrhíddal, jó jelöltek. Az orrhegy műtét segít arányosítani az orrot az arccal.

Mennyi ideig tart az orrhegy műtét?

A duzzanat elmúlása után (ami néhány hónapig is eltarthat) láthatóvá válik a végleges, tartós eredmény. Ezeknek továbbra is így kell maradniuk, hacsak nem sérül meg az orra.

Hogyan történik a műtét?

A problémától függően az egész orr belsejében lévő bemetszésekkel (zárt megközelítés), vagy intranazális bemetszésekkel, a columellán kívüli kis bemetszéssel kombinálva (nyílt megközelítés) végezhető.

A műtét időtartama – 20 perctől 1 óráig

Kórházi tartózkodás – nem szükséges, kivéve, ha más beavatkozásokkal egy időben végzik.

Olvassa el még: Etnikai orrplasztika Isztambulban

Mire számíthat közvetlenül a műtét után

A legtöbb páciens csak speciális szalaggal az orrán, némi véraláfutással és kellemetlen érzéssel megy haza. A legtöbb duzzanat és véraláfutás az első héten belül elmúlik.

Az érzékeny vagy zsibbadt területek lassan elmúlnak, de az orrhegy merev és nagyon szilárd marad, ami azt jelenti, hogy a gyógyulási folyamat nem teljes. Ez a műtét után több hónapig is eltarthat.

Olvassa el még: Revíziós orrplasztika Törökországban

Hogyan lehet elrejteni az orrhegyműtét nyomait?

A varratokat általában az orr belsejében rejtik el, és a megjelenés javítására kozmetikai álcázó termékeket, többek között arcszínkorrektort, kontúrárnyékolót és színkorrektort használhat.

Mennyi időbe telik, mire visszatérhetek a normális életemhez?

A hegyplasztika után 3-7 éjszakás törökországi tartózkodás ajánlott. A legtöbb páciens egy héten belül visszatérhet a munkába, de a műtét végleges eredményének megjelenése hosszabb időt vesz igénybe.

A csúcsplasztika elvégezhető hegesedés nélkül?

A hegek a gyógyulási folyamat részét képezik, de az elvégzett műtéttől függően az orr belső oldalán lehetnek. A hegek még a külső oldalon is kicsik, és idővel elhalványulnak, gyakorlatilag láthatatlanná válnak.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️