A zsírleszívás ára Dubaiban

zsírleszívás dubai 1
Írta Laurence

A Dubaiban végzett zsírleszívás olyan sebészeti eljárás, amely szívási technikával távolítja el a zsírt a test bizonyos területeiről, például a hasról, csípőről, combról, fenékről, karokról vagy nyakról.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a dubaji zsírleszívásról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A zsírleszívás ára Dubaiban

A Dubaiban végzett zsírleszívás átlagos költsége 5600 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 3 200 € és 7 400 € között változhat.

EljárásÁr Törökország
Zsírleszívás5600 €

Mi a zsírleszívás?

Ahol a diéta és a testmozgás kudarcot vallott, ott a zsírleszívás nyújt megoldást, akár a testen, akár az áll alatt egy arcfelvarrás részeként. Kiemelkedik a testarányok és az esztétika alapos ismeretével, valamint a páciensek biztonságának elsőbbségével.

A zsírleszívás szolgáltatásai

Felismerjük, hogy a páciensek egyediek, egyéni célokkal. Segíthetünk Önnek, akár az ideális testét szeretné megformálni, és van egy lista a javítanivalókról, akár elégedett a testével, kivéve egy problémás területet, amely csökkenti az önbizalmát. Megbízható partnerklinikáink a következő területeken végezhetnek zsírleszívást Dubaiban :

  • Has
  • Karok
  • Hát
  • Fenék
  • Csípő
  • Mellkas
  • Combok
  • Áll

A speciális zsírleszívási ajánlatok részletei

A dubaji zsírleszívás árainak összehasonlításakor fontos tudatosítani, hogy nem minden csomag egyforma. Amellett, hogy az eljárásokat magasan képzett és tapasztalt sebészek végzik el az elektív sebészeti betegek számára fenntartott luxuskórházakban (ami tiszta műtéteket, kevesebb fertőzést és kiszámíthatóbb eredményeket jelent), számos alapvető és ajánlott szolgáltatást tartalmaznak felár nélkül :

  • A zsírleszívás árai az érintett terület meghatározásától függően változnak: a has két területre osztható: felső és alsó (köldök felett és alatt). A szeretetpárnák egy harmadik zónát alkotnak, míg a külső combok egyetlen zónát alkotnak.
  • Az Ön csomagja a következő alapvető szolgáltatásokat tartalmazza:
    • Öt táplálkozási és wellness ülés.
    • Egy ruhadarab.
    • Négy nyirokmasszázs-drenázs kezelés az optimális eredmény érdekében (a területek kiegyenlítése és a gyógyulás felgyorsítása érdekében).
    • Hat hónapos, a beavatkozás utáni utókövetési konzultációk.

Ön is jelölt a dubaji zsírleszívásra?

Sok férfi és nő úgy tekint a zsírleszívásra, mint az ideális test elérésének lehetőségére, de az eljárás nem feltétlenül alkalmas mindenki számára. Általában akkor tekinthető ideális jelöltnek a zsírleszívásra, ha Ön:

  • közel van az ideális testsúlyához
  • tisztában van azzal, hogy a zsírleszívás nem drámai fogyásra szolgál – a makacs zsírpárnák eltávolítására és a test formájának finomítására használják
  • ön jó általános egészségi állapotban van
  • egészséges életmódot folytat
  • ön nem tudta elérni ideális testalkatát diéta és testmozgás révén.

Hogyan működik az eljárás?

Minden egyes kezelendő területen egy kis bemetszést ejtünk a bőrön. A bemetszésen keresztül egy keskeny fémcsövet (kanült) vezetnek be a zsírterületre, és a csövet előre-hátra futtatva a zsír alagutakba borotválkozik, majd egy szívógéphez vagy fecskendőhöz csatlakoztatott csövön keresztül kiürül. A leszívott alagutakat és tereket ezután egy kompressziós ruhával zárják le az új kontúr kialakítása érdekében.

Amikor a zsírszövetet a bőr alá szívják, kis alagutakat és üres zsebeket hagy maga után. A kötés vagy a kompressziós ruha célja, hogy ezeket a tereket összezárja, és így lehetővé tegye a gyógyulást.

A zsírleszívással kezelt területet rugalmas kötéssel vagy fűzővel lehet rögzíteni. Ez minimalizálja a véraláfutást és a duzzanatot, és megtámasztja a bőrt, amely a műtét után viszonylag laza lesz, különösen a duzzanat lecsengésével.

A köpeny rugalmas anyaga segít egyenletes nyomást gyakorolni a kezelt területekre, így minimalizálja a véraláfutást és a duzzanatot, és kiegyenlíti a bőrt. Ez a folyamat lehetővé teszi a bőr egyenletesebb újraelosztását, és minimálisra csökkenti a megereszkedés és a bőr egyenetlenségének kockázatát.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laurence

A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️